Και ο Jackson επισης. Πολυ ηρεμος, φιλικος, μεχρι και συνεσταλμενος θα ελεγα, ανθρωπος.
Γενικα η μπαντα ειναι ‘‘και γαμω’’ σε ολους τους τομεις !
Και ο Jackson επισης. Πολυ ηρεμος, φιλικος, μεχρι και συνεσταλμενος θα ελεγα, ανθρωπος.
Γενικα η μπαντα ειναι ‘‘και γαμω’’ σε ολους τους τομεις !
Δευτέρα αν προλάβω θα ανεβάσω την συνέντευξη που εκανα με La Torre και Drenning. 1 ώρα πράμα!!! Ο Drenning μόνο που δεν έκλαψε όταν μιλούσε για τον Midnight.
Για Revenge μετα το ψηνω αν δω οτι εχω δυναμεις γιατι θα ειμαι γενικα στο ποδι εκεινη τη μερα. Deckard θελω παντως να γνωρισω, αν τυχει και με δεις μη τυχον και δε πεις κανα γεια :!:
Ο Deckard στην Σαλονικη δεν θα ειναι? Ή εχω καταλαβει λαθος?
σαλονικη θα ναι ο deckard
Κάτσε να δούμε αν θα έρθω τελικά γιατί δεν παίζει μία. Αν τα καταφέρω, θα φοράω ένα μαύρο Harley και από μέσα μια κοντομάνικη British Steel!
Music Box Productions
Ακυρώνεται για λόγους υγείας η προγραμματισμένη εμφάνιση των Midnight Priest στο Up the Hammers special edition που θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Κύτταρο. Εξ’ αιτίας αυτής της αλλαγής, οι πόρτες θα ανοίξουν 1 ώρα αργότερα (δηλ. στις 18:00) και το Festival θα αρχίσει στις 19:00. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
απο το fb της music box
http://www.facebook.com/pages/Music-Box-Productions/142083329175308
Ακυρώνεται για λόγους υγείας η προγραμματισμένη εμφάνιση των Midnight Priest στο Up the Hammers special edition που θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Κύτταρο. Εξ’ αιτίας αυτής της αλλαγής, οι πόρτες θα ανοίξουν 1 ώρα αργότερα (δηλ. στις 18:00) και το Festival θα αρχίσει στις 19:00. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Music-Box-Productions/142083329175308
σε προλαβα joker
από τα χθες…
Δεν μπορώ να περιμένω λέμε με έχει φάει η αγωνία και περιτό να σας πω ότι την τελευταία εβδομάδα όλο το σχολείο μου έμαθε τι είναι αυτοι οι crimson glory που φωνάζω σε καθημερινή βάση (αμέ :p)
Και εμένα με συμφέρει που αρχίζει λίγο πιο αργά να προλάβω κιόλας 8)
Οι σαλονικιοί να περάσετε καλά (ζηλεύω γαμώτεν που στε πρώτοι) και αν επιζήσετε θελουμε τιμές merch (και OXI spoiler.)
Οι γνωστοί άγνωστοι, θα τα πούμε αύριο, περαστικά μας.
Ερωτηση προς Τραμπακουλα ή οποιος αλλος γνωριζει:
Οι CG ποτε περιπου θα εμφανιστουν στο Revenge?
θεσαλλονικεις αν δείτε έναν τυπα με αυτή τη μπλούζα poke me:
θα πας μετα ριβεντζ???
Χθες η μπαντα ηταν στα μαγαζια της πολης. Συμπαθητικές φάτσες.
δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα αλλά ο σκοπός είναι να μην αργήσουν
μαλακιες, ακυρωθηκαν οι Midnight Priest για λόγους υγείας.
Εξ’ αιτίας αυτής της αλλαγής, οι πόρτες θα ανοίξουν 1 ώρα αργότερα (δηλ. στις 18:00) και το Festival θα αρχίσει στις 19:00
Εμενα παντως με βολεψε αυτη η αλλαγη γιατι ηταν να ερθω πιο αργα κι απ οτι φαινεται τελικα θα τους προλαβω ωραιοτατα ολους.
Δεν γυρισε κανεις ακομα απο Μυλο να μας πει…??
Ω ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΖΗΣΑΜΕ
[SPOILER]ΤΙ DREAM DANCER ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΙ DREAM DANCER!?[/SPOILER]
ΜΥΑΛΑ ΧΥΜΕΝΑ ΠΑΝΤΟΥ,ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ.ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ