Crimson Glory @ Salonica, Mυλος 22/10 @ Κύτταρο - 23/10

μονο κλαμα για το σποιλερ.φακ μι:cry::cry::cry:

οκ απιστευτο!!!

επαιξαν τα περισσοτερα απο τους 2 πρωτους δισκους…αλλα και το…

[SPOILER]
War of the worlds απο το Astronomica [/SPOILER]

[SPOILER]ανατριχιλα η εμφανιση στο Lost reflection με τον Τορε να φοραει μασκα[/SPOILER]

Δεν τα πετανε ουτε σε spoiler αυτα…Ειμεθα και καρδιακοι στο forum…

Ωρε μαναμ…:D:D

live from salonica

[SPOILER]Dream dancer ρε μονιαααα[/SPOILER]

Το lost reflection πρέπει να το ακούσεις και να το δεις από κοντά για να το πιστέψεις

Kudos στον δικαίως συγκλονισμένο Παπαρδέλα. Τους άλλους δεν σας πρόλαβα γκαμότη

Σετλιστ η σειρά όχι σίγουρη

[SPOILER]
valhalla
Dragon Lady
Angels of war
Mayday
Azrael
Queen of the masquarade
Lady of winter
where dragons rule
painted skies
masque of the red death
in dark places
burning bridges
red sharks

lost reflection
lonely

war of the worlds!!!
Dream Dancer!!!

Eternal world and time has no meaning after this
[/SPOILER]

Πριν μηνες βλεπαμε τα video της εμφανισης τους στο ΚΙΤ και ειχαμε παθει πλακα…

Ε το σημερινο ηταν πολυ ανωτερο…

[COLOR=“Navy”][SIZE=“6”][B]ΜΕΓΑΛΕΙΑ AGAIΝ[/B][/SIZE][/COLOR]

:bow2::bow2::bow2::bow2:

[B][SIZE=“5”][COLOR=“DarkRed”]ΑΖRAEL[/COLOR][/SIZE][/B]

[B][COLOR=“DarkRed”]Μια απο τις πιο ανατριχιαστικες εμπειριες της συναυλιακης ζωης μου !!!
Ειχε μια τετοια ατμοσφαιρα και αυρα, λες και κατεβηκαν αγγελοι, δαιμονες και πνευματα με το που σκασαν οι πρωτες νοτες σε συνδυασμο με τον κατανυκτικο φωτισμο !!![/COLOR][/B] 8O:papas::o

Δεν ήθελα να μπω να διαβάσω, μπήκα, τα διάβασα. Δεν μπορώ να κοιμηθώ τώρα.

Λοιπον αν θες να κοιμηθεις διαβασε και το δικο μου post. Μετριος προς κακος ηχος , μετριος τραγουδιστης με πολυ βοηθεια απο τον ηχοληπτη (εκνευριστικη βοηθεια σε σημεια) και ανεπαναληπτα ιστορικα κομματια. Καταλαβαινω οσους επαθαν πλακα γιατι ακουσαν πχ το lonely η το painted skies αλλα αυτα ξεραμε οτι θα τα ακουσουμε. Σε πολλους φτανει αυτο. Σε μενα οχι. Ηθελα να τα ακουσω οπως τους αξιζουν. Οσο θυμαμαι τι ηχο ειχαν πριν μερικες μερες οι pain of salvation…

Βασικά έπαιξαν σχεδόν ολόκληρα τα 2 πρώτα άλμπουμ.

[SPOILER]
δυστυχώς έλειπαν το trancendance και το heart of steel, δηλαδή 2 από τα κορυφαία τους.
[/SPOILER]

Ο ήχος δεν μου άρεσε ιδιαίτερα στον Μύλο, αλλά δεν είναι και η πρώτη φορά σε αυτό το κλάμπ.
Ο ρυθμικός κιθαρίστας από αριστερά δεν ακουγόταν σε όλα τα συγκροτήματα.
Επίσης υπερβολικά πολύ μπάσο και βοητό στους CG.

Καλός ο Torre αλλά δεν μου άρεσαν τα εφέ της φωνής του και η ηχώς.
Υπάρχει βέβαια και το ελαφρυντικό, ότι και ο Midnight χρησιμοποιούσε τριπλά-τετραπλά φωνητικά στο studio.

edit: Βλέπω συμφωνούμε σε πολλά με τον crabsody…

Αφου ετσι ειναι τα τραγουδια ηχογραφημενα ρε παιδια, με τετοια κολπα στα φωνητικα, τι να κανουμε να τον κλωνοποιησουμε τον ανθρωπο για να βγαινουν απο πραγματικους ανθρωπους πανω στη σκηνη η ηχω και τα υπολοιπα εφφε ? Μην ειστε παραλογοι…

Διαφωνω παντως για τον χωρο. Γιατι εχω ακουσει φοβερο ηχο απο παρα πολλα συκροτηματα ( διαφορετικων μαλιστα μουσικων στυλ εκει)εκει. Π.χ. Angra, skyclad, riot, spritualized, godspeed you black emperor, saxon, rage κτλ κτλΣτην αποθηκη εχει χειροτερη ακουστικη οπου μονο οι slayer θυμαμαι να ειχαν καλο ηχο. Γνωμη μου βεβαια

Σε πολλά σημεία τραγουδούσε, έκλεινε το στόμα… και η φωνή συνέχιζε να ακούγεται για άλλα 2-3 δευτερόλεπτα… δεν ακουγόταν και πολύ καλά αυτό. Δεν μπορούσες να ξεχωρίσεις πότε τραγουδάει και πότε όχι.

Στα δεύτερα φωνητικά δεν με ενοχλούσε… άλλα και στα πρώτα;
Μόνο στο Lost Reflection ταίριαζε η ηχώς.

δε ξερω τι λετε,σημερα θα γινει της πουτανας

Απλά μη χάσετε το λαιβ. Αν δεν έχετε φραγγα πουλήστε το νεφρό σας ξέρω γω!!! Μιλάμε για συναυλία βγαλμένη από όνειρο!!! Τι να πω… άπειρα respect!!!

Cheers σε ignorant & papardela

p.s. la torre & drenning έσκασαν μετά στο 8μπολ και καθόμασταν μαζί. δε θα πω πολλά εκτός του ότι τραγουδούσαμε το wicker man και το queen of the ryche μαζί και ο θεόθεος έβγαζε απίστευτες τσιρίδες.

Γενικά πέρασα αρκετές ώρες με la torre αυτές τις δύο μέρες. Απίστευτος τύπος. πολύ down to earth!!!

καθομουν εξωστη και δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα με τον ηχο…Ο Τορε τα σπασε…δεν μπορω με τιποτα να δεχτω οτι ηταν μετριος…

εισητήρια θα υπάρχουν στην είσοδο έτσι? :-s γιατί κάτι άκουσα περί sold out θεσσαλονίκη

λογικα θα υπαρχουν…δεν εχει ακουστει κατι για σολντ αουτ εδω…

ερωτηση οι cg πηγαν κατευθειαν μετα την συναυλια στο 8ball??? η καθυστερησαν?

έφτασε η μεγάλη μέρα λοιπόν!
σας υπενθυμίζω πως σήμερα κυκλοφορεί το διπλό DVD Up the Hammers VI (γιαυτό γίνεται και η συναυλία άλλωστε) και θα μπορείτε να το προμηθευτείτε στην προνομιακή τιμή των 10 ευρώ (ισχύει μόνο γιά σήμερα). πρεμιέρα και γιά το νέο δίσκο των Dexter Ward (επίσης σε προνομιακή τιμή λόγω μέρας). μετά τη συναυλία οι Crimson Glory στο Revenge of Rock

επίσης

[SPOILER]ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ! DREAM DANCER???[/SPOILER]

[SPOILER]μπα τραμπ…μονο με προσευχες δεν θα γινοταν τιποτα…μεχρι και βουντου καναμε :stuck_out_tongue:

Σημερα γαμωτο, περαστε γαμημενες ωρες, περαστε.

Δεν μπορω. ΑΣσδασδασδασδασδασδασδ. Δεν ειμαι καλα σας λεω. Ετοιμαζομαι για ταξιδι στο υπερφυσικο. Τρανσεντανς κανονικα. Αντιο κοσμε. Αδσσδαασδασδασδ.