δηλαδη τι ωρα ξεκιναει το εβεντ?
NAΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΧΘΕΣ!
ΩΩΩΩΩΩ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ 'ΔΩ!
Ε αυτό.
Μόλις γύρισα απο διαγώνισμα, το μυαλό μου είναι πουρές, ΜΟΝΟ crimson glory.
Θα τρελαθούμε όλοι απόψε. Ανυπομονώ. Δεν ξέρω τι να πω.
Τέλος αν ξέρει κανείς τι είχε στο merchandise (τιμές κτλ)
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααΑΑΑΑΑΑΑααααχ
15 ευρω νομιζω τα μπλουζακια γκλορυ.κατι γαματα trans
Οσοι ημασταν εκει, ειδαμε με τα ματια μας τη συναυλιαρα παρακολουθησαμε. Αυτοι που λενε οτι ηταν μετρια συναυλια κλπ, μαλλον δεν ηταν εκει και θα ηθελαν πολυ να βρισκοντουσαν εκει χθες!!! Οποιος ειχε ματια και αυτια καταλαβαινε τι εγινε. Oποιος λεει τα αντιθετα μαλλον δεν ειχε το μυαλο εκει και δεν μπορουσε να συλλαβει αυτο που εβλεπε. Ολοι τους μα ολοι τους ηταν αψογοι. Εκπληκτικος ηχος απο το πρωτο δευτερολεπτο, φοβερη αντιληψη παιξιματος και ο La torre μας εδωσε τα μυαλα μας στο χερακι για να παμε βολτα στο βουνο των θεων τον ονειρων και τις φαντασιας. Ουτε στα τρελα μου ονειρα δεν περιμενα να ηταν τοσο καλη η χθεσινη μας συναντηση. Εγω ενα καταλαβα…οτι ο Midnight ηταν εκει χθες βραδυ!!!Βαθμολογια;;;;; 11/10.
Οποιος δεν παει καλυτερα να αυτοκτονησει μετα!!!
Με κάλυψαν παπ και nightsky. Ανατριχίλες μόνο.
άκυρο σχόλιο :
[SPOILER]ο ντραμμερ δεν φέρνει λίγο σε Sandoval; :-s[/SPOILER]
Βγήκαν για κανα 20λεπτο έξω για τζίφρες και φωτό. Μετά φύγαν ξενοδοχείο και λίγο αργότερα σκάσαν οι La Torre/Drenning στο 8ball. Φαντάζομαι κανα μιαμισάωρο μετά το λαιβ
Αυτό!!!
Midnight Priest ακυρωσανε τελικα???κ η ωρα 7 αρχιζει το UTH??
ναι ρε παιδες
τι ωρα αρχιζει τελικα??
6 ανοίγουν οι πόρτες, 7 αρχίζουν οι μπάντες.
Εγώ φεύγω, θα με δείτε είτε μόνο μου με ακουστικά είτε να μιλάω με ρόκι πίπολ. See ya.
Τρωω, μπανιαριζομαι και εφυγα. Μπλουζα Ραηχ-Ρεητζ Φορ Ορντερ οποιος με δει (εκτος απο τους γνωστους :Ρ) μιλαει! Αντιος αμιγκος!
ετοιμάζομαι και γω και ξεκινάω. μπλούζα δεν έχω αποφασίσει ακόμη τι να βάλω οπότε δεν θα σας πω για να με αναγνωρίσετε! (αστείος)
τι θα δούν τα ματάκια μας πάλι άραγε…see ya there…
Εφυγα κι εγω…Μπλουζα Saxon - Strong Arm Of The Law…
πόσο σας ζηλεύω που θα τους δείτε σήμερα.
μακάρι να μπορούσα να κατέβω και να τους ξαναέβλεπα και γω!!!
Ξεκινάω. Αντίο κόσμε.
[SIZE=“7”]MAYDAAAAAAY[/SIZE]
Παιδιά μην το χάσετε. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!!!
τρου φακινγκ χέβι μέταλ.
απλά αυτό.
α ,και κλαίω με painted skies.
Γράφτηκε ιστορία. Crimson Glory απίστευτοι, υπεράνω κάθε κριτικής, σχεδόν μεταφυσικοί. Ειδικά ο Λατόρρες συγκλονιστικός, την περισσότερη ώρα δεν πίστευα πόσο γαμιώντας πήγαινε τα κομμάτια. Η υπόλοιπη μπάντα επίσης θεϊκή. Το συναίσθημα ειδικά στο Lost Reflection (αλλά όχι μόνο), απερίγραπτο. Μαζί με εκείνο το επικό live των Slaughter Xstroyes πριν δυο χρόνια, η καλύτερη συναυλία αμερικάνικου power που έχω δει ποτέ μου.
Για τα υπόλοιπα συγκροτήματα: Asgard συμπαθείς αλλά πραγματικά δεν ήμουν καθόλου στο mood για speed, Dexter Ward θέρισαν όπως αναμενόταν, από τα καλύτερα συγκροτήματα του ήχου στην Ελλάδα (τσιμπήσαμε και το cd), InnerWish αυτοί κι αν είναι από τα καλύτερα συγκροτήματα του ήχου στην Ελλάδα, σταθερή αξία, γάμησαν όπως πάντα, αν και σ’ αυτούς η γαμάτη εμφάνιση πέρασε σε δεύτερη μοίρα μετά τη δυσάρεστη έκπληξη της αποχώρησης του Αλεξανδρόπουλου. Btw, μήπως ψήνεται το πιο ιστορικό reunion στην ιστορία του ελληνικού metal; (InnerWish + Παπανικολάου φυσικά).
Αυτά. Θα κάνουμε καιρό να συνέλθουμε. Και τώρα, δίσκος Crimson Glory με La Torre. Νομίζω ότι επιβάλλεται.
Μαύρο χάλι ο ήχος. Δεν ακουγόταν ο Jackson. Τύμπανα μπάσο στο θεό. Αχταρμάς. Ξενέρωσα στα πρώτα, αλλά είναι τόσο μεγάλη η αξία των τραγουδιών που τελικά με συνεπήρε. Φανταστικός ο Τορε. Μεγάλη μορφή ο Drenning η κακιά μάγισσα:). Και ο ντράμερ ο Burnell. Τέλος να εκφράσω και εδώ ότι το σόλο του dark Places είναι απλά το καλύτερο που έχει γραφτεί ποτέ. Αυτά τα έντεχνα παιγμένα φάλτσα δημιουργούν ατμόσφαιρα αλλόκοσμη και συγκλονιστική. Άμα αφεθείς είναι το καλύτερο παραισθησιογόνο, πύλη για άλλους κόσμους! Πιστεύω ότι με αξιοπρεπή ήχο δεν θα συγκρίνονταν με τίποτα!
Μέσα στο 2012 λογικά θα βγει. Ο Drenning είπε ότι θα είναι το trascendence 2012. Ξέρουν τι αρέσει στον κόσμο και πάνω εκεί θα πατήσουν. βασικά θα είναι κονσεπτ αλμπουμ εμπνευσμένο από την ζωή και το θάνατο του midnight
Βασικά, Red Viper, έχω τη γνώμη ότι για τα πρώτα 10-15 λεπτά των Crimson Glory έχεις δίκιο για τον ήχο αλλά στη συνέχεια έφτιαξε αισθητά. Δεν ήταν ο καλύτερος, αλλά δεν ήταν και κακός.
Πάντως τον καλύτερο ήχο της μέρας τον είχαν μακράν οι InnerWish, τουλάχιστον στα 2/3 του σετ τους ή κάτι τέτοιο.
edit @Astaldo
Ωραία πράγματα!