Crimson Glory @ Salonica, Mυλος 22/10 @ Κύτταρο - 23/10

Ναι η αλήθεια είναι ότι κυρίως αφού άρχισαν τα Trancendance άσματα έφτιαξε αρκετά, αλλά και πάλι δεν ήταν πιστεύω αξιοπρεπής. Δεν έχει σημασία. Αυτά τα τραγούδια μιλάνε μόνα τους, Στην πορεία ενθουσιάστηκα και εγώ. Απλά αν ο ήχο ήταν με τα δικά μου κριτήρια καλύτερος το λαιβ θα ήταν στα 5 αγαπημένα μου ξέρω γω.

Ούτως ή άλλως συμφωνούμε στο κύριο. :smiley:

Aπλά απίστευτο live!!Το εχει το ΚΥΤΤΑΡΟ φαινεται να βλέπουμε συναυλιαρες (βλ shadow gallery περυσι).Ως καμμενος Savatagas(!!!) δεν μπορω παρα να συγκινηθω από το πόσο δεμενα μεταξυ τους είναι αυτα τα 2 συγκροτηματα μεσα στην πορεια των χρονων.Α και ο πληκτρας τους αποψε ηταν ο γνωστος και μη εξαιρεταιος Zahner (touring member εποχης Gutter Ballet με Savatage, μελος Jon Oliva’s Pain αλλά και συμμετοχη στις ηχογραφησεις του Trancedence).Drenning δεν παιζεται ο τυπος και ο νεος τραγουδιστης νομιζω ότι επιβαλλεται να βγαλει δισκο μαζί τους και να μας ξαναρθουν λιαν συντομως…

Βαβουριαρικα ξεκινησε ο ηχος των Glory αλλα απο το Where Dragons Rule και μετα οι κιθαρες φτιαξαν αισθητα.Γενικα ομως εγω τον λεω συμπαθητικο τον σημερινο ηχο(οπως παντα,εχει σημασια και το που στεκεσαι),στη Γερμανια ηταν καλυτερος αλλα αυτο που μου αφησε στο τελος η συναυλια ηταν ακριβως το ιδιο και αυτο ειναι που μετραει.Για La Torre τα χαμε πει,οταν τραγουδαει ετσι,σχολια τυπου ‘‘πολυ reverb’’ και τα λοιπα ειναι αχρειαστα και χανουν την ουσια.Τετοια λαιβς θελουμε.

To τέλος, η καταστροφή με τον πιο ωραίο τρόπο, δεν ξέρω εγω εκεί μέσα έκλαιγα και ακόμη εκεί είμαι. Αυτη τη στιγμη μαζεύω τα κομμάτια μου και το λαιμό μου και τις υπέροχες αναμνήσεις που ζήσαμε πριν λίγες ώρες. Τα αποκορυφώματα δεν τα λέω, από τη μια τα ξέρετε, από την άλλη είναι προσωπικα. ΤΟ συναίσθημα; ευτυχία (μάρτυρες μου όσοι με είδαν). Δεν θα κρίνω ήχους, επιδόσεις δέσιμο και τα λοιπά. Θα κρίνω μια αγαπημένη μου μπάντα και το συναίσθημα που απαιτούσα να μου δώσει. Και τα κατάφερε.
Ας σας προσέχει όλους ο δράκος και το πνεύμα του midnight.

Ο La Torre είναι άξιος συνεχιστής του Midnight, πολύ καλός, απίστευτο performance. Πολύ ορεξάτοι κ ενεργητικοί όλοι τους, έκαναν επικο πραγματικά live. Αν και ο ήχος κάποιες στιγμές με εκνεύρισε είναι η αλήθεια, ακούσαμε έπη που αγαπάμε για πάντα. Προσωπικά, κορυφαία στιγμή το Lost Reflection, ο Torre το απογείωσε το καταπληκτικό αυτό άσμα (ακόμα ένας πολύ καλός τραγουδιστής που είναι κοντός!).

Οι Innewish σταθερά καλοί, είναι χρόνια μαζί και πολύ δεμένη πάντα, αποδίδουν πάντα καλά. Μάλλον είχαν τον καλύτερο ήχο της βραδιάς. Κρίμα που φεύγει ο Μπάμπης, ελπίζω τα πράγματα να βρουν γρήγορα το δρόμο τους για το μεγάλο αυτό ελληνικό συγκρότημα.

Οι Dexter Ward πολύ γαμάτοι, είχα προϊδεαστεί με μερικά κομμάτια τους τις προηγούμενες μέρες (τα Ghost Rider και Young Blood μεγάλα κομμάτια). Γρήγορα, δυνατά ριφφς, ότι θέλουμε, νομίζω αξίζουν τη στήριξή μας. Θέλω να τους ξαναδώ σύντομα και εύχομαι καλή πορεία στα παιδιά.

Κρίμα και για το παιδί από τους Mignight Priest που χάνει τον πατέρα του, να είναι καλά.

Εν κατακλείδι: ένα πολύ καλό event τελείωσε. Ακούσαμε πολλούς ύμνους, πορωθήκαμε, και μακάρι και το Part 2 να είναι τόσο καλό.

Up the Hammers! Μπράβο στο διοργανωτή.

Ο Drenning γιατί ξενέρωσε με τον Μάνο και τον έκραζε από το μικρόφωνο πριν το live?
Η μοναδική λεπτομέρεια που μου άφησε δυσάρεστη γεύση…

Για πλάκα τον έκραζε μωρέ

Σιγά μην τον χάλασε το Ντρένη που τον έφερε ο Μάνος Ελλάδα να κάνει τέτοιο live εκτός περιοδείας, να χει και παράπονα μαζί του!
Στην τελική ο Μάνος τα κανε όλα. Ακόμα και soundcheck. Μόνο session κιθάρα στους Crimson Glory δεν έπαιξε! :stuck_out_tongue:

σας μισω ολους:!:

Εκτός κι αν είχες κάποιο σοβαρό λόγο… :stuck_out_tongue:

δεν υπαρχουν λογια!..ταξιδι!..

που το χασα?ε μαζι με μεταφορικα υπολογιζα να μου βγουν αρκετα:(

Εμμμ…μα…αφού…γαμώ την κοινωνία την σκάρτη…καληνύχτα. Τα είδαμε όλα. Μακελειό. Valhalla λέει; AZRAEL γαμώ την πίστη μου. AZRAEL. Die by holy fire! Rise and stand before me, burning on the pyyyyyyyyre…BUUUUURN! Clawing the attic door. Above the clouds we’re dancing. Δεν περιγράφω άλλο. Αύριο πάλι με κανονικό ποστ, που θα δείχνω σημάδια λογικής. Α, και τσίαρς στις φορουμόφατσες, ξέρουν ποιοι.

Asgard δεν ειδα, Dexter Ward πολυ κεφατοι και δυναμικοι, InnerWish μας ξενερωσαν με αποχωρηση Μπαμπη - πραγματικα δε φανταζεστε ποσο ξενερωσα - παροτι εδωσαν τη καλυτερη εμφανιση απ οσες φορες τους εχω δει και για Crimson Glory θα τα πω καπου αλλου, οι γνωστοι αγνωστοι ξερουν, γιατι θα παιξει ρεπορτο καταθεση ψυχης. Σε αυτο που λεγατε δεν εχω ιδεα αν θελω να ακουσω νεο δισκο απο Crimson Glory, αποψε εζησα τη μαγεια των δυο πρωτων δισκων κι ειλικρινα ισως να θελω να μεινω εκει. Αααν βγαλουν δισκο, κι αααν πει ο κοσμος οτι οκ ισοπεδωνει, τοτε θα κατσω να το ακουσω (ειμαι υπερβολικος, αλλα μη ξεχνατε το πεμπτο και σημαντικοτερο).

γρακχο δε νομιζω να το εκανε για πλακα… ειχε στραβωσει στ’αληθεια για καποιο λογο και μαλιστα ειπε οτι καποιοι εδω μεσα δεν ξερουν να κανουν τη δουλεια τους αλλα εμεις θα περασουμε καλα…

ον τοπικ. τους Asgard δεν τους ηξερα και μου αρεσαν πολυ…
πολυ ενεργεια, τρελος ο τραγουδιαρης και γαματη η διασκευη στο unstoppable force…

Dexter Ward καλη φαση τους εβλεπα αραχτος απο το μπαλκονι. μια χαρα…!

Inner Wish δεν τη παλευα καθολου απο το 4ο κομματι κ μετα. απλα δε τρελενομαι εγω αλλα ο υπολοιπος κοσμος γουσταρε…:stuck_out_tongue:

και ηρθε η ωρα για τη μπανταρα…
τι να πεις… απο την αρχη μεχρι το τελος αψογοι, ο La Torre εκανε καταθεση ψυχης, ειδικα στο Burning bridges και Lost reflections ηταν ανατριχιαστικος!!!
η μια κομματαρα μετα την αλλη… Valhalla και Azrael κακος χαμος…
αξεχαστες στιγμες!!!

ο ηχος στο σημειο που ημουν εγω θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερος, δεν ξερω αν φταιει το σημειο αλλα οι αλλες μπαντες νομιζω ειχαν καλυτερο ηχο…
τελος παντων οποιος δεν ηρθε καλα να παθει :stuck_out_tongue: γιατι οι Crimson γαμησαν στεγνα…

αυτα…

cheers σε γρακχο. μουντσαιλντ και μαρσιαν…:slight_smile:

Δεν μ αρεσει να ειμαι ο ξενερωτοοοοος:(

τα παρακατω ειναι προσωπικη εκτιμηση
Το live μ αρεσε παρα πολυ αλλα νομιζω οτι τελικα ηταν γιατι ακουσα επιτελους αυτες τις κομματαρες λαιβ και οχι για καποιους αλλους λογους.
-θετικα-
Ο latorres γεμιζει σχεδον τα παπουτσια του midnight.Ζωντανα σιγουρα ναι
Η μπαντα ειχε ορεξη εκανε σκερτσακια γενικα μπορουσε να σε κανει να περασεις καλα
Επαιξαν οτι μπορουσαν να παιξουν…Δηλαδη τι αλλο θεμε?
Το κυτταρο ηταν γεματο και ο κοσμος καραγουσταρε
Το Lost reflection αποδοθηκε ετσι οπως του αξιζε
-αρνητικα-
Ο ηχος εκει που καθομουν ηταν πολυ μετριος ενω πχ στους innerwish ηταν μια χαρα
Η φωνη του latorres γαμω δεν λεω αλλα καπως μονοδιαστατη…Τουλαχιστον στουντιακα(γιατι ξερουμε ολοι τι ακουγεται) ο midnight εδινε απιστευτο χρωμα και βαθος στα τραγουδια και οχι μονο τσιριδες.Ο τυπος ειναι σειρηνα
Μου φανηκαν λιγουλακι τοσο δα ψευτικοι,απο το πρωτο τραγουδι ποσο γαματοι ειμαστε,πεταγμα πενων κλπ ε ειναι καπως…
Δεν παιξαν heart of steel:(

:-k
Ντάξει, ξέρω γω, τί να πω; Ντρένινγκ είν αυτός. Γνωστός ψυχανώμαλος όπως λέγανε οι παλιοί, όλο και κάτι θα βρήκε να στραβώσει. :roll:

Sorry ρε παιδιά, αλλά ούτε το βύσμα στην κιθάρα δε μπορούσε να συνδεσει για το soundcheck. Τα καλώδια στα πετάλια και μικρόφωνο ήταν χάλια βαλμένα, εύκολο να μπλεχτεί, και τέλος τα πετάλια ήταν κολλημένα, οπότε πατώντας ένα, να πατιέται κατα λάθος και το διπλανό. Ήταν λίγο amateu-ριά η φάση.

:respect: :respect: :respect:

:bow: :bow: :bow:

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

αληθεια… ποσο γαματοι ειναι ρε γαμωτο???:):slight_smile: