Crimson Glory @ Salonica, Mυλος 22/10 @ Κύτταρο - 23/10

ε είμαστε αγαπησιάρηδες, τι να κάνουμε :stuck_out_tongue:
σε λίγο θα αρχίσουν να λένε και ότι θέλουμε να ερχόμαστε στην ελλάδα επειδή είστε οι καλύτεροι κι ο ιχωρ ρέει μέσα σας:lol:

απλα πραγματα…χτες ενα ονειρο εγινε πραγματικοτητα…
σημερα ξυπνησα τοσο ομορφα…
δεν εχω λογια…
απο τις καλυτερες συναυλιες…καταθεση ψυχης απο τον τοντ…φοβερο δεσιμο μεταξυ τους…
στο painted skies η συγκινηση ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!
και μετα ηταν τοσο φιλικοι μαζι μας…τρομεροι ολοι τους…
ελπιζυμε και σε νεο δισκο (:bow2:) και σε συναυλια ξανα οσο γινετε ποιο συντομα!!!

το καταλαβα αλλιως εγω… ακυρο…

amateuria aderfe einai na mhn ferneis ta petalia sou, na mhn mou zhtas sto backline na sou nikiasw kai na mou les sto soundcheck mipos exeis na mou dwseis kana delay kai wah? kai otan sou daneizw ta dika mou na stravwneis pou ta kounisa gia na paixw.

Περι του συγκεκριμενου, οι CG ειχαν επαφες με την Ελλαδα τα τελευταια χρονια κι η αρχη εγινε μεσω Midnight, που ειχε βγαλει το Sakada απο τη Black Lotus οποτε δεν ειναι καθολου περιεργο. Χωρια που, πραγματικα, οι CG εχουν μεγαλη ιστορια, απο τα μεγαλυτερα US power στην ιστορια (αν οχι το μεγαλυτερο), αλλα στην Αμερικη ειναι ενα τιποτα αυτη τη στιγμη. Γιατι οι γενιες εχουν αλλαξει. Κακα τα ψεμματα, το ατσαλι στην Ευρωπη εξακολουθει να πουλαει σε καποιο σεβαστο βαθμο, στην Αμερικη ομως οχι.

πέρα απτη πλάκα τώρα ,οκ σίγουρα είναι σε κάποιο βαθμό στερεότυπο να λες για το πόσο γαμάτο είναι το κοινό που παίζεις μπροστά, αλλά η αλήθεια είναι ότι η ελλάδα στηρίζει πολύ την τρουίλα. μια βόλτα από τα fb μπαντών/καλλιτεχνών και θα καταλάβετε:!:

Προφανώς πολλά missunderstandings, παρόλο που ο τυπάς με τη μπλούζα Strange and Beautiful το προσπαθούσε (φαινόταν).
Πάντως εγώ έγραψα παραπάνω ΤΙ πείραξε τον αρχηγό, δεν καταλογίζω ευθύνες, ποιός είμαι να το κάνω;
Ο αρχηγός είχε δυσανασχετήσει με αυτά και έριξε το κράξιμο από το μικροφωνο…

Κατα τα άλλα, έσπειραν.

αμα εχεις δει τα βιντεακια απο την Ολλανδια με τους Ολλανδους να στεκονται σαν αγαλματα ενω παιζουν τα επη καταλαβαινεις ευκολα γιατι ενθουσιαστηκαν χθες

Ας αφησουμε αδιαφορα ζητηματα ομως στην ακρη και δωστε καποιος πληροφοριες για τη θεα διμετρη ξανθια (πρωην συντομα ελπιζουμε) γκομενα του Τζακσον. Ονομα, τηλεφωνο, διευθυνση, ταχυδρομικο περιστερι αρκουν πιστευω.

αυτος ο τυπας ειναι ο US-METAL και αν γιναν οπως λεει τα πραγματα ειναι μαλακια απο μερος των Crimson…

καταδότη…είσαι να σου εμπιστευτεί τη πραγματική του ταυτότητα ο σούπερμαν εσύ:!:

+1

Δεν έχει λόγο να πει ψέματα και του αναγνωρίσαμε ότι “σκίστηκε” για να βοηθήσει στο στήσιμο.
Άσε για το “σκίσιμο” που έχει τις τελευταίες βδομάδες για να πάνε όλα καλά.
Και δεν πέρασε λίγα…ακύρωση Jag Panzer, αλλαγή χώρου κλπ κλπ κλπ
Ελπίζω το όλο εγχείρημα να μην τον “έβαλε μέσα”, ώστε να δούμε κι άλλα παρόμοια στο μέλλον (με ή χωρίς πετάλια :lol:)

:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ακριβώς τα ίδια Σαλονίκη. Δεν μειώνει με τίποτα ούτε την αξία της μπάντας ούτε το καταπληκτικό live, αλλά πολύς ερασιτεχνισμός και αγένεια. Ειδικά από τον Drenning, τουλάχιστον οι άλλοι είπαν κι ένα ευχαριστώ στους support μουσικούς που τους βοήθησαν, αντί να γκρινιάζουν… :confused:

Τεσπα, ψιλά γράμματα, η μουσική τους μας ενδιαφέρει όχι οι καλοί τους τρόποι. Το live τα έσπασε όλα. Glory’s back. 8)

Τους ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου. Για παντα μεσα μου αυτη η συναυλια (καλυτερα μεταβαση σε αλλον κοσμο). Για παντα. Και το χρειαζομουν ιδιαιτερα αυτον τον καιρο. Δεν εχω λογια. Ειμαι πληρης, χαρουμενος. Η φορτιση σε κατι Lost Reflection και Painted Skies δεν μπορει να περιγραφει. Γενικα, δεν εχει νοημα να αναλυω τωρα. Ψυχικη ευφορια (σωμα και φωνη εχουν παραδωσει). Αυτα.

1 κριτική για τη συναυλία των Crimson Glory στη Θεσσαλονίκη μπορείτε να διαβάσετε
εδώ
http://aknightoflight.wordpress.com/2011/10/23/crimson-glory-wardrum/

[B]ASGARD [/B]: γκαζωμένη εμφάνιση, ακούσαμε και Unstoppable Force (προφανώς λατρεύουν Agent Steel), θαχουν να λένε ιστορίες στους φίλους τους στην Φεράρα :slight_smile:
[B]DEXTER WARD[/B] ?δεν πρόλαβα να ακούσω το νέο άλμπουμ, αξιοπρεπέστατη εμφάνιση ξανά (με fail μπλουζάκι και πάλι όμως…)
[B]INNERWISH [/B]?οκ, δεν ήταν και έκπληξη ότι θα έφευγε (να δω ποιος θα μείνει Ελλάδα στο τέλος) αν και μου φάνηκε παράξενο ότι το ανακοίνωσαν στο live, καλή εμφάνιση πάντως αλλά τους έχω δει και σε πιο τοπ βραδιές
[B]CRIMSON GLORY[/B] ?όλα θα ήταν πιο όμορφα με λιγότερο πριμαριστό ήχο αλλά το ονειρικό σετλιστ (ειδικά για όσους τους είδαν πρώτη φορά) δεν άφηνε περιθώρια να μην περάσουμε καλά, οι περισσότεροι στην παρέα μου τους βλέπουμε νοσταλγικά αφού είναι παιδική αγάπη από τα 80ς (όπως οι Iced Earth στα 90ς). Για μένα πάντως ήταν ισάξια εμφάνιση με του 2000 (του 2006 καλύτερα να τη σβήσουμε). Περιμένω να δω τι θα κάνουν και στο στούντιο όμως, πριν 11 χρόνια δεν είχα χαρεί μόνο για το live αλλά γιατί είχαν γυρίσει και με δυνατό δίσκο, κρατάω μικρό καλάθι, Drenning…

Να πούμε ένα μπράβο στη διοργάνωση που δε μας μάντρωσε στο ΑΝ τελικά, και thanx για τα φθηνά dvd του Up The Hammers. Από την άλλη όμως πόσο δύσκολο είναι να κρατήσεις το χρονοδιάγραμμα (και με τη μια μπάντα να σου έχει ακυρώσει)? όσοι έχουμε (ακόμη) δουλειές δεν την παλεύουμε όταν ακολουθεί καθημερινή και όσοι δεν έχουν πληρώνουν ταξί χωρίς λόγο… ένα 30αρι είναι αρκετο νομίζω…

Μερικά βιντεάκια:
ASGARD ?[B][U]army of darkness @Kyttaro[/U][/B]
DEXTER WARD ?[B][U]antarctic dream @Kyttaro[/U][/B]
INNERWISH ?[B][U]chosen one @Kyttaro[/U][/B]
CRIMSON GLORY ?[B][U]dragon lady @Kyttaro[/U][/B]
CRIMSON GLORY ?[B][U]lonely @Kyttaro[/U][/B]

Ηξερα λίγα Αγγλικά αλλά διαβάζοντας το “review” τα ξέχασα…

Εχει Λονλυ τωρα ρε μαλακα, που πας? Κατουρα πανω σου ρε μαλακα! :lol: