Αυτον πρεπει να λες, ναι
γιεεεεεεε…κι εγω χαρηκα παααααααρα πολυ και θα τα ξαναπουμε…
Πάλι καλά που κατάλαβες ότι δεν μιλάω για σένα, γελοίε μακρυχέρη.
Επειδή δεν έκατσα αρκετά, Τραμπ, έγινε τίποτα ενδιαφέρον όσο ήταν οι CG στο Revenge;
Πείτε τίποτα και για το after…
ρασπούτιν που εβρισκόσαντο και δε σε είδα???κυνηγούσες το δράκο???
Οχι κ μια χαρα, ψιλοαπαραδεκτος ητανε:?
Κυνηγουσα την πενα του Drenning και η αναζητηση μου ειχε αισιο τελος…Ημουν πολυ μπροστα (2η γραμμη)…Μετα που εκατσα για φωτογραφιες, υπογραφες κλπ κοιταξα μηπως σε δω, αλλα μαλλον την ειχες κανει νοητα για Γλασκωβη…
κάτσανε μέχρι της 5 το πρωί τα άτομα χαχαχαχα
μορφές όλοι τους και με ταράξανε στην παραγγελιά. ο Drenning ήθελε να ακούσει Angeldust (!!!) και Icon και ο Ben Jackson έβγαλε τρελά γούστα με Lionsheart (έπαιζε το portrait) και ήρθα να ρωτήσει το κομμάτι
επίσης το δίμετρο ξανθό γερμανοθρεμμένο του Ben έβγαζε γούστα γιά Wasp και Crashdiet στο άκουσμα των οποίων επιδόθηκε και σε ανατριχιαστικό χορό 8O
μέγιστοι πέφτουλες αλλά γιαυτό τους αγαπάμε :lol:
Έτσι γαμώ 8)
Εκ μέρους της Music Box, θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που “αγκαλιάσατε” αυτή τη συναυλία και μας τιμήσατε με την παρουσία σας στην τόσο δύσκολη περίοδο που διανύουμε σαν χώρα. Ελπίζουμε να περάσατε καλα. Επόμενη στάση “Virgin Steele” και τερματικός σταθμός για φέτος “Iced Earth”. See you @ the shows!!!
http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Music-Box-Productions/142083329175308
www.musicboxproductions.gr
να 'σαι καλα, κ εμεις ευχαριστουμε…
φερτε μας και vicious rumors τωρα και ειμαστε ενταξει για φετος!!!
σωστος ο παιχτης!!!
να πάτε στο διάολο όλοι…
Εσύ μετά την 1η Αυγούστου δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς. Για τίποτα.
Σας ζηλευω ρε τσογλανια, την επομενη φορα δεν το χανω. Ειμαι σιγουρος οτι θα ξαναρθουν και θελω και δισκο, γιατι οχι?
Για όσους αναφέρθηκαν πάντως στην “κόντρα” με τον Μανώλη ο Λατόρες σήμερα έγραψε:
“Thank you Manolis for everything. Your hospitality and generosity was more than one could ask for. You are a true gentleman, and it was truly great meeting you and being part of your festival, your band sounds great too!! Hoping to work with you again my friend.”
Μα δεν τέθηκε ποτέ θέμα για τον Λατόρε.
Το πρόβλημα ήταν ο Ντρένης…