Ναι σκέψου όμως τι θα δεις και θα χάσεις Steele!!!
καλά δε τα συγκρίνουμε αυτά
Καπως ετσι εχω δει Saviour Machine και ακομα χειροτερα Brainstorm με Labyrinth στο Ροδον (ειδικα στους δευτερους ειχε καμια εκατοστη το Ροδον κι πολλους λεω).
Ομως το feeling σε ενα τετοιο live, το να εισαι κοντα στην μπαντα με λιγα ατομα (εστω 500 σε χοιροστασιο) ειναι αλλη φαση.
Δηλαδη αν καποιος απο εμας ειχε την ευκαιρια να δει τους Maiden η τουυς Metallica, σε ενα small venue, στην αρχη της καριερας τους ας πουμε (η ακομα και τωρα σε secret gig), θα τον χαλαγε επειδη θα επαιρνε ο Πολωνος (και ο καθε “Πολωνος”)το μικροφωνο, η θα ενιωθε τον εαυτο του κωλοφαρδο που ειχε την τυχη να τους δει ετσι?
Χωρια που ο ηχος, ποσο κακος μπορει να ειναι πια?? Δηλαδη στο γαργαριν εχει παντα καλο ηχο??
Χαιρομαι, παντως που τα τελευταια χρονια εκτος απο την διδι, εχουν δραστηριοποιηθει και αλλοι και βλεπουμε πολυ καλα ονομοτα και τετοια festival.
+1000
Αυτο ακριβως !!! :yahoo:
Ακριβως και σε αυτο !
Με αριστα το 10, αντικαθιστουν το 11,9 με 12.
Είμαι ήδη εκεί γαμώτο μου! Τεράστιο, γιγαντιαίο απωθημένο οι Crimson Glory…!!!
[SPOILER][B][SIZE=“7”]ΝΑΙΝΑΙΝΑΙΝΑΙΝΑΙΝΑΙΝΑΙΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!![/SIZE][/B][/SPOILER]
[SPOILER]In dark places we will be, forever beyond the liiight, in dark places we’ll be free from the pain that fills our lives…[B] ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/B][/SPOILER]
Μολις γυρισα απο διακοπες. Είδα αυτό. Τα πόδια μου δεν με κρατάνε.
[B][I]ΘΑ ΔΟΥΜΕ CRIMSON GLORY[/I][/B]
ποιανού χριστό??? να τα διευκρινίζεις αυτά!
λογοκρισία [-X
Όχι μωρε καλά έκανε ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ.
Ακομη δεν το χω συνειδητοποιήσει…
Τον τελευταιο καιρο εχω δει τουλαχιστον 10 συναυλιες στο An με [I]τρομερα καλο ηχο[/I] και μαλιστα σε μουσικες πιο ‘‘απαιτητικες’’ σε σχεση με το υφος των Crimson Glory (κατι ντουμοστονερ που χρειαζονται μπασαδουρα στο θεο ειναι πολυ πιο ζορικα πιστεψτε με). Οι δυνατοτητες υπαρχουν κι αν το προσεξουν μια χαρα θα τους βγει.
On topic δεν εχω αδειασει να παρω εισιτηριο, λογικα μετα το Δεκαπενταυγουστο γμτ. 500 εισητηρια οκ σιγα μη φυγουν σκετος αερας - ετσι νομιζα για Voivod και τελικα μια χαρα υπηρχαν ακομα στην εισοδο τη μερα του live. Οχι οτι δε θα γινει sold out, αλλα δε πιστευω να γινει πριν τις πρωτες μερες του Οκτωβριου.
σιγά, εδώ τους είχαμε δει στο Bug (απρίλιος 2000), τότε τα σαπόρτ ήταν KAMELOT, EVERGREY by the way…
Είδα μόλις το βίντεο του Lost Reflection από το KIT(http://www.youtube.com/watch?v=OkL80W7M-m8&feature=player_embedded). Έχω καταρρεύσει, πάω αμέσως για ύπνο. Ο άνθρωπος το κομμάτι το ΕΙΠΕ, το ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ. Αυτό που δεν αγγίζει κανείς, μπόρεσε και το τραγούδησε γαμώτο μου! Για να μη πω τίποτα για την [SPOILER]ασημένια μάσκα, ανατριχίλες και μόνο στη σκέψη τι κρύβεται πίσω από αυτή τη μάσκα.[/SPOILER] Ε ρε να ζήσουμε τέτοιες στιγμές! Θα με μαζεύετε με το κουταλάκι απ’ το κάγκελο πάλι…
Εγώ το δηλώνω! Αν ο La Torre ήταν από τους παλιούς κλασσικούς όλοι θα λέγαμε ότι είναι από τις καλύτερες φωνές ever!!!
Και το αστειο ειναι οτι ο τυπος ειναι drummer και δεν ειχε ασχοληθει ποτε σοβαρα με το τραγουδι #-o
Ωραία φωνή, καλή αντιγραφή του Midnight
Έπρεπε να πάρουν Tate που είναι η original αντιγραφή…ή μήπως το αντίθετο…ή μήπως να πήγαινε ο Tyrant τώρα που ξέμεινε…ή μήπως να τους απολαύσουμε και να λέμε και ευχαριστώ? Δεν είπαμε να τρελαθείς με τον Todd όπως κάποιοι άλλοι και να φωνάζεις "YOU ARE THE REINCARNATION OF MIDNIGHT !!! CRIMSON GLORY WILL LIVE FOREVER !!! αλλά οι νεκροί δεν γυρνάνε, παλιός κανόνας…
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Χ-) μα τους απολαμβάνω και τώρα. But I also like to state the facts
Και πού ξέρεις; Κάποια στιγμή ίσως τρελαθώ και με τον Todd
Εδω ληψη απο κοντα που επικεντρωνεται στον ερμηνευτη :
:!: http://www.youtube.com/watch?v=rQDRTjqvW-c&feature=related
Αυτο ακριβως ειναι το ζητουμενο στην περιπτωση της συγκεκριμενης μπαντας.
Κι εγω το ίδιο πράμα είχα πάθει όταν είδα το βίντεο, και φίλη τρελα καμμένη με crimson glory με το που γυρισε απο κιτ μια λεξη ειπε: “ΑΞΙΖΕ”. Ο Todd απλά έχει αυτό που πρέπει για να αναπληρώσει τη φωνή του midnight.
Eρώτηση τώρα. Η προπώληση έχει αρχίσει?