Ναι έτσι ακούγεται και με χαροποιεί ιδαίτερα
Crimson Glory???
ε ρε καυλες!!!
Tι λέτε ρε;;;
Δεν είναι κακό. Καθόλου κακό…
νταξει, δεν ειναι κ Jag Panzer αλλα ειναι πολυ καλη επιλογη για αντικαταστατη!!!
Τρομερή αλλαγή!
Αν θέλετε να πάρω το εισιτήρο με νούμερο 501, κάντε το Gagarin ή κάπου παραπλήσια!!!
22 οκτωβρη Σαλονικα…
Οι πολυάριθμοι Έλληνες οπαδοί των Crimson Glory θα έχουν την ευκαιρία να τους απολαύσουν ζωντανά τόσο στη Θεσσαλονίκη (22 Οκτωβρίου) όσο και στο Up the Hammers Festival Special Edition (Αθήνα, 23 Οκτωβρίου).
Ναι γαμώ.
Μια χαρά!!!
Αυτα ειναι!!:vibrate::vibrate:
Μια φορα στο KIT μονο δεν φτανει! Και ευτυχως που ανακοινωθηκαν και θεσσαλονικη γτ θα ταν πολυ δυσκολο να κατεβαιναμε αθηνα 2 φορες μες τον οκτωβρη!
Πω μου φτιαξε τη μερα τωρα:yahoo:
Μια χαρά κιαυτοί…πολύ ωραία νέα:):!:
καλα που θα χωρεσουμε ολοι στο ΑΝ;μπορει αμα εχει αυξημενη ζητηση,να αλλαξουν χωρο.ελπιζω δηλαδη.
α ερχονται?
[B][SIZE=“4”]
ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/SIZE][/B]
Λοιπόν, αν επαναλάβουν την εμφάνιση του ΚΙΤ, και αν αυτή η εμφάνιση ανταποκρίνεται όντως στα όσα μυθικά έχω ακούσει και διαβάσει ήδη γι’ αυτήν, τότε είναι πολύ πιθανό ο ερχομός των Crimson Glory να αποτελέσει το μόνο πράγμα που θα απαλύνει τον πόνο της διάλυσης των Panzer.
αν παίζαν κάπου αλλού θα το σκεφτόμουνα, αλλά στο αν με τίποτα.
Λιγοι και καλοι! Θα περασουμε γαματα!!! HEAVY METAL ΡΕ !!!
Γεμάτο θα είναι, αλλά αν θα ακούς κάτι που θυμίζει μέταλ πες μου (λόγω ήχου).
Α, και θα αρπάξει και ο Πολώνός κανα-δυό φορές το μικρόφωνο να γκαρίξει.
Η όλη κατάσταση πιστεύω θα αδικήσει τη μπάντα.
από τη μία καραγουστάρω τη φάση “μικροί χώροι για live” αλλά σε αυτό που λες για το περί αδικίας της μπάντας λόγω ήχου έχεις μάλλον δίκιο στη συγκεκριμένη περίπτωση.
και για τον πολωνό :lol:
Είχα την τύχη να δω Jag Panzer στο Gagarin με όντως λίγο κόσμο.
Εκεί ταιριάζει το “λίγοι και καλοί”.
Σαν ομιλία του ΚΚΕ είμασταν (αραιώστε να φαινόμαστε πολλοί) :lol:
Anyway, ανθρώπινος ήχος, “οικογενειακά” με το γκρουπ κλπ κλπ.
Δεν έχω πάει Κύτταρο, αλλά νομίζω πως και κει είναι καλύτερα απο ΑΝ.
Και μεταξύ μας, οι ίδιοι πάνω-κάτω θα είμαστε σε Virgin Steele και Crimson Glory.
άσχετο, αλλά χάνω steele γμτ.
αν ο ήχος είναι καλός θα είναι καλή φάση στο αν. θα τους έχεις δίπλα, μετράει αυτό.