Για πείτε τώρα (φήμες), ποιος θα αντικαταστήσει τους JP στο Up The Hammers Special Edition?
Titan Force:8O
…δεν έχω ακούσει τίποτα…αλλά θά’θελα να τους αντικαταστήσουν οι Vicious Rumors:):!:
Μ’αρέσει που ακόμα το thread τιτλοφορείται “Jag Panzer…” Πλάκα δεν έχει;;;:(
Εδιττττ… Φχαριστώ παιδιά…
Crimson Glory αντι για Jag Panzer τελικα. Την Τριτη βγαινουν τα εισητηρια.
εμφραγμα 8O8O8O
ομορφιές
Δεν εμεινε και πολυ σπερμα απ’το KIT αλλα στο ακουσμα της ειδησης ξαναγεμιζει το ντεποζιτο.Αξια αντικατασταση,διοργανωτες ειστε Θεοι.
ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ !!!
30 ευρω στο an club… αυτο λεγεται ακριβο εισητηριο!! οχι το αλλο των candlemass,trouble,hell… φιλτατε pumpkin…
Δε σχολιασα καν αυτη καθαυτη τη τιμη εισιτηριου στο αλλο θρεντ φιλτατε Kaiser.Για τη τιμη εδω θα εχει νοημα να μιλησουμε οταν θα ξερουμε το πληρες line up.
τεσπα…ακριβο ξεακριβο εγω θα το τιμισω!!
μεχρι τωρα αυτο ειναι το lineup
CRIMSON GLORY (USA)
DEXTER WARD (GR/IT)
MIDNIGHT PRIEST (POR)
TICKET PRICE 30 EURO.PRESALE STARTS AUGUST 9. LIMITED TO 500 TICKETS!
Αυτο το limited to 500 tickets με αγχωνει λιγο…δηλαδη ποσους θελουν να βαλουν στο αν??? Μυριζομαι χοιροστασιο κατασταση παλι…:lol:
Πειτε καποιος σημεια προπωλησης, 9 του μηνος παω για εισιτηριο. Θα κοψω το κωλο μου, αλλα.
tickethouse,no remorse,sirens
θα παίξει και ιντερνετικό με καπελάκι πάλι για τους μλκς που δουλεύουν λογικά ε?
εεεεεε και πανω ρε μλκς…
τους είδα στο ΚΙΤ … αν έμενα αθήνα θα πήγαινα όπως κ να έχει … τώρα θα το σκεφτώ δυο φορές :-k
Αλλάχτε χώρο τώρα!!!
Παντως, ασχετα με το Up The Hammers, κατι εχει ακουστει οτι θα παιξουν ΚΑΙ Θεσσαλονικη.