Χα χα ο Τύραννος είναι η κορυφαία μέταλ φωνή. Δεν θα ξεχάσω την τελευταία φορά που είχαν έρθει, στην υπόγα, τελειώνει η συναυλία, ο τύπος στάζει από πάνω μέχρι κάτω, ανεβαίνει τις σκάλες μαζί με τον κόσμο για να πάει στα “καμαρίνια” και το μόνο που ψελλίζει συνέχεια εξουθενωμένος είναι “…unbelievable, fantastic…” τι να λέμε ανατριχίλα…
i’m a man who shows no mercy for the weak…no mercy…
[B]NO MERCY NO MERCY[/B]
μεγάλη μάχη έχει να γίνει στην υπόγα,πραγματικά
Μαχη οχι αστεια, θα βγουμε λουτσα απο τον ιδρωτα… Και μπορει και να ειναι το τελευταιο μου live πριν το στρατο, οποτε θα το ζησω στο επακρο.
Δεν γίνονται αυτά ρε πούστη μου…
Ψήστους για ένα τελευταίο live Μανώλη.
θα πω αυτό που είπα και πριν αλλά πιο συνοπτικά:
fuck
http://www.metalhammer.gr/magazine/news/1798—jag-panzer.html
Δυσάρεστα τα νέα για τους φίλους του κλασικού αμερικάνικου heavy metal? Οι underground θρύλοι Jag Panzer αποφάσισαν να διαλύσουν έπειτα από μια harder-than-steel τριακονταετία ποιοτικής προσφοράς και μόλις λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του πολύ καλού ?The Scourge of the Light?.
Και τωρα τι?
Τραμπάκουλα για πες μας καμία φήμη εκ των έσω … :-s
ακόμη δν το πιστεύω ρε γμτ …
Από το fb του Καραζερη
Since many people ask about the Jag panzer show at up the hammers festival special edition i have to say this…I am currently trying to convice the band to do the show, even if it is the last one, although the chances are below zero. In the meantime i am looking for altrnatives knowing that Jag Panzer CAN’T BE REPLACED not only for the festival but for METAL scene in general.
Ψάχνουμε την άσπρη μύγα…Αλλά χαλάλι, ας ψάξουμε, αν δεν αξίζει αυτό τον κόπο, τι αξίζει ρε γμτ;
Απάντα του Καρατζαφέρη να φέρει Warlord.
Το 'πιασες το υπονοούμενο μεγάλε μεγάλε;
:lol::lol::lol::lol::lol:
Ονειρα και ονειρα που πηγανε χαμενα… [B][SIZE=“3”]ΓΙΑΤΙ[/SIZE][/B] ρε πουστη?
Εχω να μπω 2-3 μερες στο φορουμ, ειχα μαθει για την ειδηση της διαλυσης, αλλα αρχισα να διαβαζω τα ποστ απο εκει που τα ειχα αφησει (στα ερωτηματα αν παιζουν harder than steel, no mercy, crucifix κλπ.). Ανατριχιασα και μονο επειδη θυμηθηκα οτι επαιξαν σχεδον ολο εκεινο τον μ-ο-ν-α-δ-ι-κ-ο δισκο, αληθεια λεω.
Licensed To Kill, Warfare, Generally Hostile, Crucifix, Symphony Of Terror επαιξαν στο -υποτιθεται “special AD show”- αλλα, ενταξει… Δεν θυμαμαι ποσα λιτρα ιδρωτα αφησαμε στο underworld ή οπως διαολο το λενε, με βαρκες φυγαμε. Α, ναι… Ολα αυτα, την επομενη του γαμου μου χαχαχαχαχα. Αφησα τους (περισσευουμενους) συγγενεις σπιτι, ειχα ραντεβου με εναν τυρρανο. Παλι καλα που η συζυγος αγαπα JP, ειχε ερθει και στην πρωτη (2002; 2003; δεν φημιζομαι για τη μνημη μου). Να 'ναι καλα
Κριμα, μακαρι να γινει το λαιβ, να δουμε/ακουσουμε παλι τον δεν-ξερω-τι-επιθετο-να-χρησιμοποιησω-για-τη-φωνη-του Harry να διαλυει το συμπαν.
Δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να τρεφουμε ελπιδες να γινει το live…
Για να ειμαι ειλικρινης, ποτε δεν θεωρησα οτι οι Jag Panzer ειναι απο τις μπαντες που θα εκαναν ‘‘farewell shows’’ κι αλλα τετοια κολοκυθια τουμπανα. Αλλα… απο τη στιγμη που το εκλεισαν ρε πστη μου επρεπε να το κανουν. Μαλακια που το διαλυουν ετσι κι ακυρωνουν τα παντα, παιξε οπου το υποσχεθηκες στη τελικη και μετα κανε οτι γουσταρεις.
Εγω ετσι οπως εκατσαν τα πραγματα θεωρω πιο τιμιο να μην γινει το live, αν και θα το ηθελα.
Παιδιά έλεος, θάβουμε το thread, μην ξύνετε πληγές…
Το εχεις ενα δικιο. Ονειρα…