http://www.rockhard.gr/rockhard/news/10279-crimson-glory-jon-drenning
Άφθονο γέλιο…!
Τουλάχιστον γλοιώδης. Κατά τ’ άλλα είναι καλός και στοργικός πατέρας και τέτοια…
Πως να βγει νεος δισκος μετα…
τα ξεφτυλίκια δεν έχουν τελειωμό
απίστευτο χαντάκωμα ταλέντου
Ενας απο τους λογους που καποια συγκροτηματα δεν γινονται ποτε οσο μεγαλα θα μπορουσαν ειναι και αυτος…
Προφανώς κάτι πήγαν να κάνουν οι πορφυροί (αφού προπερυσι ξανακατοχύρωσαν το όνομα, μ’ αυτόν τον τύπο), ο οποίος ακούγεται πολύ καρφί όπως ο μακαρίτης (όπως και με έναν άλλο πριν απο κάτι χρόνια όλοι πλην ενός).
Απλά είναι περίεργες οι απαιτήσεις και οι ορμήνιες διαφόρων προμότερς και διαφορές άλλοι παράμετροι που απλά το καταδικάζουν όλο το θέμα.
Συμπαθής προσπάθεια αντιγραφής, που μπορεί να φτάσει κοντά, αλλά μάλλον δεν θ αγγίξει το μεγαλείο του πάλλε ποτέ.
Έχει κανείς ιδέα ποιός μπορεί να είναι ο τύπος ή είναι απλά κάνας κάλτ χατζηφωτιάς, απο τη μέση του πουθενά ? Πιθανά Αμερικάνος και πρέπει να έχει γκαφρά για να παράγει δίσκο μόνος του στα μορρισάουντ.
Προσδοκώ ανάσταση νεκρών
δεν ξέρω τι φάση
εκ των συμφραζομένων, παρολίγον ριγιουνιον, που δεν έκατσε, αλλά θα βγάλει μόνος του ο τύπος κατι κομμάτια και βλέπουμε. α του χρόνου παίρνει και το διαβατήρι πίσω, ο άλλος, αλλά χλώμ. πάντως από πέρυσι ξαναπατεντάρησαν το όνομα και το είχαν κάνει μόνο όταν ήταν να περιοδεύσουν. ειδωμεν.
Ανακοίνωσαν και ΚΙΤ το 2024
Τρειςκαιδεκα. Μάλιστα!
Οντως τωρα;
Εδώ υπάρχει και φοβία, εκεί θα κολλήσουμε;
Sequel του «Δυόμιση (κι εγώ περιμένω)»;
Στην αρχή διάβασα Τρισκαδεΐκα που είναι σαν χωριό επαρχίας
Στα σοβαρά, επιβάλλεται εμφάνιση στα δικά μας χατζημεταλλαδικα εβεντ
Τέσσερις πήγε, μου είπαν πάλι φύγε… Μαζώ