Crimson Glory

Πολυ κριμα, ηθελα να ακουσω ενα δισκο και εγω με τον Λα Τορρε…Τα ειπατε ολα, δεν εχω να προσθεσω κατι.

Ο Ελρικ μας βγηκε αισθηματιας βασικα, αυτο.

Θες να σου πω και αλλα για τη συναυλια να σε φτιαξω μηπως; :stuck_out_tongue:

Ε ναι, ξεκίνησα με Αττίκ και Βέμπο στα ντουζένια τους, αλλά δύο χρόνια μετά μεταπήδησα στο ξενικό ρεπερτόριο…:p:p

Κι ότι έλεγα, πού είναι αυτό το καλό παιδί… Μήπως έχεις και μπλουζάκι; :stuck_out_tongue:

Ε δεν γινοταν να μην παρεμβω, απλα αδυνατον :smiley:

πόσο αναμενόμενο…
ο ντρένινγκ τώρα μπορεί να αφοσιωθεί στις τσόντες και στην καριέρα του ως πορνοσταρ

είμαι μεταξύ γέλιου και κλάματος

πολυ το καθιστερισε ο ντρενινγκ.δε ξερω γιατι.κριμα παντος.

πολύ ωραία εκτέλεση…και έχω την εντύπωση ότι έχει κανα δύο χρόνια που έχει ηχογραφηθεί η αύτο η κάποιο άλλο τραγούδι απο τουσ glory…γιατι θυμάμαι είχα ακούσει κάποιο αλλά δεν θυμάμαι ποιο

Crimson Glory στο poll γιατι μπορει τo transcendence να ειναι πιο ισορροπημενο και να εχει μονο τραγουδαρες αλλα κατα τη γνωμη μου τα ελαφρως καλυτερα κομματια της δισκογραφιας τους βρισκονται στο ντεμπουτο

Transcedence by far :slight_smile:

Yπηρξε καμμενος που ψηφισε το Strange and Beautiful?

ΗΡΩΑΣ!

είναι ο τύπος που είχε γραφτεί το 2008 για να πουλήσει τα cd του (και τα crimson glory) μιας και σταμάτησε να ακουει μεταλ όπως είπε, 4 ποστ και δεν τον ξαναείδαμε

να τα λέμε όλα πάντως Strange >>>>> Astronomica

οχι ρε με τιποτα!!!ειναι πολυ μεγαλος δισκος το Astronomica

μέτρια (βασικά λάθος) παραγωγή. τα κομμάτια είναι οκ γενικά, αλλά την φωνή δεν την παλεύω ιδαιέτερα.
από την άλλη το strange, εκτός του ότι τραγουδάει ο θεός, έχει και κομματάρες και σωστή παραγωγή και σωστή hard rock zeppelin-ίλα. Από τους πιο άδικα παραγνωρισμένους δίσκους στην ιστορία του μεταλ. πλήρωσε μάλλον ότι είναι 8άρι μετά από δύο 10άρια + την αλλαγή στο ύφος.

καλο μωρε το Strange αλλα οπως το ειπες για την αλλαγη υφους…Δεν θεωρω οτι τους πηγαινει…

Τα φωνητικα του Astronomica απο την αλλη μου αρεσουν παρα πολυ…Αυτες οι ψηλες με τοσο ογκο ταυτοχρονα ειναι απολαυση…

αν πρεπει να το αποτυπωσω με αριθμους,εννοειται οτι τα 2 πρωτα ειναι για 10…Ενα 8.5 το Astronomica και αντε κανα 6.5-7 το Strange…

Έπεσε το μάτι μου στην τελευταία συζήτηση και έβαλα να ακούσω το Strange and Beautiful μετά από χρόνια, χωρίς να έχω στο μυαλό μου συγκρίσεις με Transcendence. Και πάλι κακό δεν το λες, ίσως είναι και λίγο αδικημένο, αλλά κουράζει. Διαρκεί και σχεδόν μία ώρα και δύσκολα σε κρατάει μέχρι το τέλος.

Από την άλλη το Astronomica είναι γενικά καλύτερο αλλά έχει χτυπητές αδυναμίες. Δίπλα σε έπη όπως το “Edge of Forever” έχει κάτι “War of the worlds”, “Cyberchrist” όπου πάνε να το παίξουν σύγχρονοι (για το 1999) και δεν τους βγαίνει. Δεν τους βγήκε και ο Wade Black, για μένα είναι καλός στα χαμηλά αλλά αστείος στις κορώνες. Αυτό το δίσκο τον “φαντασιώνομαι” με τον Tim Ripper Owens και με κανονικα drums και τότε ναι, φτάνει το 8.5 που γράφει κι ο Storm παραπάνω, φτάνει και το 9 θα έλεγα εγώ.

ειπα κι εγω…