Μια χαρά κομμάτι! Όντως είναι σε φάση Astronomica αλλά δε βλέπω κάτι κακό σ’αυτό, το Astronomica είναι γαμάτος δίσκος! Άν είναι όλο σαν το Astronomica (και όχι υποδεέστερο δλδ) πολύ θα το εκτιμήσω
Το άκουσα μόλις το κομμάτι, δεν πολυεντυπωσιάστηκα, ενώ περίμενα κάτι παραπάνω απ’ τον LaTorre, ίσως μεγαλύτερη επίδειξη της φωνής του. Καλή στουντιακή χροιά ευτυχώς.
τεζα Ryche το vibe.Σιγουρα δε σε ξετιναζει αλλα ειναι το ειδος κομματιου που σε εναν κονσεπτ(και απο ηχητικης αποχης)δισκο θα ακουστει σιγουρα διαφορετικα.
ο λατόρες κάνει αυτό ακριβώς που πρέπει στο κομμάτι. το πρώτο πράγμα που παρατήρησα και εγώ πέρα από τη συγγένεια με astronomica είναι το queensryche vibe…
Εξαιρετικό ντεμπούτο για τους Κρίμζον. [I]Dragon Lady[/I], [I]Azrael[/I], [I]Queen of the Masquerade[/I] ξεχωρίζουν για μένα.
Αυτό που κάνουν όμως στο [I]Transcendence[/I] είναι πραγματικά Υπέρβαση. Τι να πρωτοδιαλέξεις… μπάσιμο με [I]Lady of Winter[/I], ιδανικό για να σε προετοιμάσει για ό,τι ακολουθεί (ΝΑΙ ΚΑΛΑ!), χώσιμο με [I]Red Sharks[/I], [I]Masque of the Red Death[/I] (ταινιάρα), το [I]Painted Skies [/I]το αφήνω ασχολίαστο…
Aλλά η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ζημιά γίνεται στα tracks 7 και 8:
Μπαίνει το [I]Lonely[/I] χαλαρά. Eίσαι ανυποψίαστος. Το χτύπημα έρχεται κάπου εκεί. στο 1:15 - δε θυμάσαι ακριβώς γιατί προσπαθείς να συνέλθεις. Και εκεί που νομίζεις πως τη γλίτωσες, σκάει στα καπάκια το [I]Burning Bridges[/I]… τι να πω… ώρες ώρες απορώ πώς έχουμε επιβιώσει από όλα αυτά…
Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ ντεμπούτου και Transcendence. Για 'μένα είναι ένας δίσκος, και διαμάντι.
Πολύ σωστός. Είναι φτιαγμένοι από το ίδιο υλικό. Υπερβολική έμπνευση για να χωρέσει σε ένα άλμπουμ.
So this is the end… again…
Αναμενόμενο βέβαια
QUEENSRŸCHE Vocalist Todd La Torre Resigns From CRIMSON GLORY
Κι ότι θα το ανέβαζα τώρα… 6 μήνες χωρίς επαφή από κανέναν λέει… Drenning αγόρι μου, μπορεί να τον έφαγαν τον άλλον τα μεγαλεία, αλλά κι εσύ μια ζωή εκεί που είσαι θα μείνεις με αυτές τις συμπεριφορές και θα κλαίγεσαι μετά.
Όπως και να 'χει, κρατάμε το υπέροχο, ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ λάιβ που μας χάρισαν, και ελπίζουμε απλά για το μέλλον.
Αυτό!
Κρίμα. Θα ήθελα πολύ να ακούσω το νέο δίσκο τους αλλά τι να κάνεις…
κι εγω αν και δεν ειμαι die-hard fan τους θα ηθελα να ακουγα δισκο με LaTorre!
κατα τ’αλλα ευτυχως που τους ειδα γιατι ειναι σχεδον απιθανο να βρουνε καλυτερο τραγουδιστη απο αυτον κι εκτος αυτου δεν φαινεται συμφωνα με τα λεγομενα του οτι θα κανουν και τιποτα οι CG…ιδωμεν!
Πω γάμησέ τα βραδιάτικα…
Και είχα χάσει το λάιβ τους εδώ…αρχίδια τώρα, μια ακόμα τόσο αγαπημένη μου μπάντα που δεν θα δω ποτέ λάιβ…
Έλα ρε Πάνε να γίνουμε πολλοί. Δε θυμάμαι γιατί στον μπούτσο το είχα χάσει, αλλά ακόμα βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο.
Δεν είχα ψηφίσει όπως βλέπω. Τεσπα, τυπική η ύπαρξη του πολλ :p, προφανώς [B]Transcedence[/B]. Ακόμα θυμάμαι το σοκ της πρώτης φοράς που το άκουσα… Αχ.
Τι πάει να πει προφανώς; (θα περιμένω ορισμό από λεξικό)
Χαχαχ, παρεξηγήθηκε.
Το ντεμπούτο το λατρεύω. Και μόνο το Lost Reflections πχ να ήταν όλο το άλμπουμ, πάλι θα το λάτρευα. Αλλά το Transcedence είναι ανώτερο, πώς να το κάνουμε.
When she’s sad the world is lonely
Silver clouds are crying only
for the pain she feels
so deep inside
The love she thought would save her
has somehow now enslaved her
To a dream she though she wanted
to come true
Spread your wings you can fly
But the dove is never free
In painted skies that shade the color
of your dream
Only nightmares are real
Confusion conceals the only reason
for the feelings you can’t hide
When she smiles the world it shimes
But the silver clouds are only there
to hide the distant storm
that’s coming soon
The love she let surround her
has become the waves that drown her
in the sea of everchaning
warmth and cold
of your dream
Only nightmares are real
You can fly
of your dream
Only nightmares are real
When the nightmares ensue
All that you can do is paint your sky
another brighter shade of blue
Spread your wings you can glide
above the violent storms
that plague your life
You paint the picture blue or grey
Fly away
:bye::bye::bye:
^Άπειρες φορές παίζει να το έχω τραγουδήσει.
[I]When the nightmares ensue, all that you can do is paint your sky another brighter shade of blue…[/I]
Όχι ρε, ούτε καν. Απλά εμένα η καρδιά σκλαβώθηκε όταν πρωτοάκουσα το Azrael, οπότε είμαι ταγμένος. Και όλα τ’ άλλα, αλλά αυτό τέλοσπάντων.
Κι άλλος που αγάπησε με Azrael…
Εγώ πρώτα άκουσα το Transcendence μόλις κυκλοφόρησε και μετά το πρώτο, το αισχρό…
Και Burning bridges έχω, λέγετε…
…I never meant to bring you sorrow,
I never meant to cause you pain,
I’m still thinking of you,
You know I love you… still…
Τέλος πάντων, ας το κλείσουν και επίσημα, να μας μείνει η ανάμνηση ενός υπέροχου γκρουπ…
Θα σου 'λεγα τίποτα τώρα αλλά σέβομαι την ηλικία σου…