Το ανησυχητικό είναι πως από κάτω δε λέει Φοίβος. Είναι άλλος!!!
Εξαπλώνονται οι clopyright…
μηπως απλα αλλαξε ονομα; :lol:
[B][I]’‘ahahahahahaahahahahahahah…trelenomai pou otan vgazei song i despoina mpainoun oloi oi vissikoi na psaxnoun se poio moiazei…exoun lisakseis na akoun tragoudia alla mperdeuontai kai leei allo o enas allo o allos…ahahahahahahaahah…etsi despoinara dwseeee’’[/I][/B]
:lol3::lol2:
:lol2::lol2::lol2:
πω που με καταλαβε ρε το θηριο
ρε τον θεούλη :lol:
[B]CRIMSON GLORY To Release DVD Of BANG YOUR HEAD!!! Performance[/B]
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=169471
Αντε και από Σεπτέμβριο να μας ξαναέρθουν!!!
Μου λεει οτι εχω ψηφισει Transcendence αλλα πραγματικα, τα δυο πρωτα ειναι στα αγαπημενα μου albums ολων των εποχων…δεν μπορω και δεν θελω να διαλεξω…μεγαλη μπαντα!!! αντε να τους ξαναδουμε!!! (σε ενα διημερακι με την αλλη μερα να την καπαρωσουν οι Sanctuary)
εγω το 1ο εχω ψηφισει καθαρα και μονο λογω Azrael και Lost Reflection…εννοειται πως και το 2ο ειναι επος…
New raw demo Crimson Glory song to be unveiled within 48 hours.
απο τον LaTorre
hm ο Latorre λέει θα ναι σήμερα, σε κάποιο Αθηναικό μπαρ ? Κατι είδα στο FB !
Στο Bat City στην Αλεξανδρας
Αυτό εσείς οι παουεράδες το πήρατε χαμπάρι; Άντε πάλι σας έφτιαξα!
Δε μου πολυαρεσει να πω την αλήθεια!!! Θα δείξει!!
καλο ειναι απλως δεν εχει κατι το ιδιαιτερο για να ξετρελλαθεις!θυμιζει εποχες astronomica παντως…
ωραίο ρεφραίν και σε φάση Astronomica
Πιο προγκρεσιβαδικο, παρα παουεραδικο, καμια σχεση με αυτο που περιμενα να ακουσω, εντουτοις, ειναι πολυ ομορφο κομματι, σιγουρα λογω του concept η μουσικη θα ειναι πιο περιπετειωδης, και ο LaTorre δειχνει πολυ καλα στοιχεια…highlight του, η κραυγη στο 2:25 καθως και το φιναλε του κομματιου…
ωραιο κομματι και οντως θυμιζει Astronomica
Με μία πρώτη ακρόαση μπορώ να πω ότι μου άρεσε. Δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο αλλά είναι ωραίο κομματάκι!