Και να πούμε ότι αν είχε βγει διπλό μαζί με το Astronomica (με τον Midnight στο μικρόφωνο, όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί), θα παραμιλούσαμε όπως και στα δύο πρώτα
A. Astaldo… :thumbup::thumbup::thumbup: εξαιρετικός, τους έβγαλες εξαιρετική συνέντευξη! Πολύ ειλικρινείς και μοιράστηκαν πράγματα που δεν είχαν ξαναπει. Πολύ ωραίο κλίμα και χορταστική συνέντευξη.
Β. Pumkin :thumbup: καταλαβαίνουμε ότι κάποιοι το λένε ως "δεν είναι ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΙ /ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟΙ glory και όχι “δεν είναι καθόλου, ντροπή, δεν έπρεπε να κυκλοφορήσει ποτέ” κλπ, αλλά εκτός ότι πολλοί το λένε με την δεύτερη έννοια, και με την πρώτη να το λένε, συμφωνώ μαζί σου… Μα παίδες, εκτός ότι ΕΙΝΑΙ glory, και πως ΚΑΛΑ κάνουν και δοκιμάζουν {π.χ. και το τελευταίο των Cynic, θα προτιμούσα να είναι πιο κοντά στο δεύτερό τους (το οποίο το προτιμώ ακόμα και απ’ το πρώτο!), αλλά έχουν ‘κερδίσει’ ως καλλιτέχνες για μένα το δικαίωμα να κάνουν ό,τι θέλουν, γιατί δείχνουν ότι η παρόρμηση είναι ‘αγνή’ και μουσικά δεν έχουν τίποτα πλέον να αποδείξουν}, ξεχνάμε ότι ο καλλιτέχνης ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμάζει και να τολμά! Πετύχει δεν πετύχει, πρέπει βασικά να κάνει Ο,ΤΙ του γουστάρει, αυτό είναι το νόημα -μας αρέσει ή όχι προσωπικά. Αρκεί το ‘ό,τι γουστάρει’ να είναι πραγματικά “ό,τι γουστάρει” και όχι “ό,τι πιστεύει ότι θα αρέσει στους ‘πελάτες’ του”. Γιατί εκτός του ότι έτσι είναι που γεννήθηκαν και ξεχώρισαν ΠΟΛΛΑ είδη και νέες μπάντες, έτσι κιόλας ανατροφοδοτήθηκαν /αναγεννήθηκαν πολλές καταξιωμένες! Μπορεί “το λάθος” να είναι ο κρύος κουβάς νερό που θα σε ξυπνήσει και θα σε βάλει πάλι σε καλό δρόμο, ενώ το μία απ’ τα ίδια, ληθαργικά να οδηγήσει και εσένα και τους οπαδούς δια μέσω μιθριδατισμού σε ακόμα μεγαλύτερο καλλιτεχνικό /δημιουργικό πάτο στο τέλος…
Γ. το S&B, ευτυχώς το γνώρισα ως εξής: Το κατέβασα πριν από μερικά χρόνια (ενώ δε το είχα αγοράσει γιατί ‘φοβόμουν’ να επενδύσω τυφλά λόγω των όσων άκουγα, παρόλο που είχα λατρέψει τα δύο προηγούμενα και η μπάντα μου είχε αποδείξει αν μη τι άλλο το πολύ υψηλό επίπεδό της…) και το έβαλα στο mp3-player μου να υπάρχει χωρίς πρώτα να το ακούσω… Κάποια στιγμή, στο δρόμο ενώ ακούω μουσική, μπαίνει από το shuffle ένα ‘άγνωστο’ τραγούδι και εγώ λέω, “ρε, τι τραγουδάρα είναι αυτή?! τι μπαντάρα?! έχω εγώ τέτοια μουσική και δε το ξέρω?!” και τότε μπαίνει και Η ΦΩΝΗ και λέω “ε?!!”…! Κοιτάω την οθόνη μου και έλεγε Crimson Glory… Και σκέφτομαι… “α! …ωραία!! μπράβο, γουστάρουμε”… Οπότε, ποτέ δε το έκρινα με βάση το παρελθόν… Το παραδέχτηκα πριν από την όλη φιλολογία και ΦΥΣΙΚΑ με την “ασφάλεια” του ότι δεν το άκουσα λίγες αφότου βγει κινδυνεύοντας να το προσπεράσω γιατί “απογοητεύτηκα /φοβόμουν για την πορεία της μπάντας” και άλλα τέτοια, και έτσι τώρα απολαμβάνω ΚΑΙ αυτό το δώρο των Crimson Glory… Οπως πιθανόν να κάνουν [U]πλέον[/U] ακόμα και άνθρωποι που τον είχαν κατακεραυνώσει αυτόν τον δίσκο, γιατί τελικά -αν σου αρέσει το “χαρντ ροκ”- η καλή μουσική μένει… 8)
Δ. Ντέκάρντ, έχεις πολύ δίκαιο, μακάρι, ίσως να ήταν και καλύτερα, αλλά τελικά και αυτό που έγινε είναι πολύ καλό… μάλλον το άλλο σενάριο δεν ήταν “γραφτό” να γίνει…
Θενξ σαντοου!!!
Πραγματικά την συνέντευξη την την ευχαριστήθηκα και εγώ. Στην ουσία πιο πολύ συζήτηση θα το έλεγα γιατί δεν είχε καμία σχέση με το κλασσικό ρωταώ απαντάς! Τα είπαν όλα σχεδόν μόνοι τους χωρίς καν να ρωτάω!
Πολύ φιλικοί και οι δύο και με πολυ διάθεση παρα του ότι μόλις είχαν ξυπνήσει (19:30 ήταν χαχαχα). Ειδικά ο La Torre τι να πω… τρομερός τύπος.
Και απ’όσο ξέρω τελικά αποφάσισε να τραγουδήσει αυτό:
τι ακυρη κινηση ηταν αυτη; #-o
Ε κοίτα αν το δούμε λίγο λογικά δεν είναι και τόσο άκυρο. Ένας άσημος μέχρι πριν από 1 χρόνο τραγουδιστής πάει και διεκδικεί 1.000.000$. Δεν νομίζω να βγάλει τόσα από τους CG
Ναι, ας ελπίσουμε όμως αυτό να μην έχει αρνητικές συνέπειες για τους CG. Θα ήταν πραγματικά κρίμα.
[SPOILER]Βέβαια ίσως να είναι ένα ακόμα μοχθηρό σχέδιο του Drenning για να κάνει τους CG όνομα. :|[/SPOILER]
το ακυρο δεν ειναι το οτι πηγε,αλλα οτι διαλεξε αυτη την στιγμη,που οπως και να το κανουμε εχει πλεον αρκετη αναγνωρισιμοτητα
Μα αν το έκανε τώρα, ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο το έκανε.
μωρε στην τελικη ας κανει οτι θελει,αρκει να βγαλουν επιτελους την υπερτατη δισκαρα που περιμενουμε για χρονια
Εδώ είναι το ζουμί.
Υπέρτατο δίσκο δε νομίζω να δούμε. Τουλάχιστον αξιοπρεπή όμως ναι. Μακάρι όμως, μετά από τόσα χρόνια να έχουν μαζευτεί ιδέες στο συγκρότημα…
Δε ξέρω αν έχουν ιδέες πάντως και οι δύο ήταν τέρμα ενθουσιασμένοι όταν μιλούσαν γι’αυτό!
Τώρα για το αν είναι καλή κίνηση ή οχι τι να πω… Εμένα δε με χαλάει όσο δεν επηρεάζει τους CG.
Όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Todd La Torre, η μπάντα δουλεύει για την κυκλοφορία ένος live DVD από την εμφάνιση τους στο Keep It True Festival που έγινε στις 30 Απριλίου 2011 στην Γερμανία.
κάτσε πρώτα να βγεί σε DVD το Midnight Memorial Concert…
Εγω νομιζω οτι αυτη η κινηση του LaTorre δεν ειναι τυχαια και σαφως αποσκοπει στο να μεγαλωσει το ονομα των Crimson Glory στην Αμερικη που πλεον δεν τους ακουει πολυς κοσμος. Και αφου σκεφτονται και για νεο δισκο, να η ευκαιρια.
Μόλις είδα το λινκ νόμιζα ότι έκανες πλάκα του στυλ ο LaΤorre έγινε Βανδή κλπ κλπ λόγω American Idol…
Στο πρώτο δευτερόλεπτο του τραγουδιού κατάλαβα #-o
αυτος ο φοιβος ρε γαμωτο εχει αφησει κατι ορθιο; #-o
[SPOILER]“συνθετες” και @@[/SPOILER]