Crimson Glory

χαχαχα γιατί ρε; :slight_smile:

Περιμένουμε το δεύτερο μέρος ΤΩΡΑ

Ε ξέρω γω, πεταγόταν συνέχεια να μιλήσει αντί του Todd. Σαν την π…τσα ας πούμε.

Ισχύει. Άσε τα to be continued και τα cliffhangers και ανέβασέ το.

“τώρα, τώρα…μεταφράζω” :yesmaster: :lol:

Χαχαχαχα ναι όντως πεταγόταν συχνά αλλά οκ γενικά ήταν πολύ καλός και φιλικός. Ειδικά σε μία φάση που μιλούσε για τον Midnight σχεδόν έκλαιγε. Με το ζόρι τα έλεγε…

Το 2ο μέρος θα το παλέψω να το ανεβάσω σήμερα ή το πολύ αύριο. Δεν περίμενα να μου πάρει τόση πολύ ώρα η απομαγνητοφώνηση!!! Νομίζω μένει ακόμα ένα 20λεπτο συνέντευξης ακόμα.

χαχχαχαχαχαχαχα

δεν κανονίζετε και καμμιά συνέντευξη με τα γυμνασμένα αγόρια??:lol:

Εγινε τηλεφωνική με τον Ντεμάγιο πριν λίγο καιρό αλλά όχι από μένα :stuck_out_tongue:

Gay Alert… :stuck_out_tongue:

εεεε, δεν είναι αυτό που νομίζεις!!!

Φτηνες δικαιολογιες… Σε καταλαβαμε… :stuck_out_tongue:

Άργησα λίγο αλλά ορίστε και το part 2:

http://www.rockoverdose.gr/news_details.php?id=6984

Λοιπόν τους ανακάλυψα την προηγούμενη εβδομάδα και νιώθω όπως τότε που ανακάλυψα τους Queensryche,Psychotic Waltz,Dream Theater και λοιπά μεγαθήρια.
Τα δύο πρώτα είναι κοινώς αποδεκτά σαν δισκάρες . Τα δύο τελευταία αξίζουν;

Το Αστρονόμικα.

το Strange and beautiful αξίζει την κατακραυγή γιατί τόλμησε και ακολούθησε τα δύο πρώτα. Aλλιώς, ούτε καν μέτριο δεν το λες

Το Strange… ειναι πολυ καλος δισκος απλα δεν ειναι Crimson Glory…Ειναι κατι αλλο… :slight_smile:

Αυτη η φραση μου καθοταν παντα στο λαιμο,θα προτιμουσα το ‘‘απλα δεν ειναι οι Glory οπως τους ειχαμε συνηθισει εμεις’’ γιατι το τι ειναι η δεν ειναι καθε φορα μια μπαντα και το τι διαλεγει να πρεβευσει,το οριζουν οι μουσικοι που την απαρτιζουν.Meaning nazi θα μου πειτε(κατα το grammar nazi)απλα ταυτοτητα μιας μπαντας ειναι ο,τι εχει γραψει,απο την αρχη ως το τελος(ειδικα οταν δεν εχουν αλλαξει αυτοι που συνθετουν).

Βασικά επειδή εγώ απάντησα πρώτος στον Ιλούβαταρ, πρέπει να πω ότι θα ήταν πιο σωστό να γράψω “σύμφωνα με την κοινή γνώμη, το Αστρονόμικα”. Γιατί για να είμαι ειλικρινής, στο Strange and Beautiful ποτέ δεν έδωσα βάση, μάλλον επηρρεασμένος από την αρνητική υστεροφημία του (και ίσως κακώς, δεν ξέρω). Το μόνο που μπορώ να πω γι’ αυτό το δίσκο είναι ότι δεν είναι ακριβώς heavy/power, δεν το έχω ακούσει αρκετές φορές για να μπορώ να τον κρίνω ως δίσκο αυτό καθαυτό, αντίθετα για το Αστρονόμικα μπορώ να πω με σιγουριά ότι σηματοδότησε μια επιστροφή -λίγο πολύ- στο παλιό ύφος της μπάντας. Ακόμα κι έτσι βέβαια παραμένει ο προτεινόμενος δίσκος μεταξύ των δύο μεταγενέστερων των Crimson Glory για τον Ιλούβαταρ, μια που ρώτησε έχοντας λιώσει τα δύο πρώτα κι όχι έτσι γενικά και αόριστα.

Το Strange And Beautiful εχει τις δυνατες στιγμες του, αλλα δεν πλησιαζει ουτε κατα διανοια τα 2 πρωτα. Ουτε το Astronomica ειναι τοσο μεγαλειωδες οσο τα 2 πρωτα, αλλα οπως ειπε και ο Γρακχος ειναι μια επιστροφη στο γνωριμο υφος της μπαντας και εχει μεσα απιστευτα κομματια που ελειπαν απο το Strange And Beautiful.

η ουσια ειναι ακριβως η ιδια :slight_smile:

Συμφωνώ με Deckard και Pumkin. Πάντως προσωπικά το θεωρώ πραγματικά πολύ καλό δίσκο το Strange And Beautiful και το ακούω συχνά. Όποιος αγαπάει Zeppelin δε μπορεί να μη λυγίσει στο άκουσμα του δίσκου και ειδικά του [B]ομώνυμου[/B] αριστουργήματος.