Crimson Glory

αν ερθουν ελλαδα(χλωμο)με τετοιο σετ λιστ θα κλαψει κοσμος

Ειδα ολοκληρο το live στην Ολλανδια…

ενταξει,οτι και να πεις ειναι λιγο :roll:

Ντάξει, τι πορωθήκατε όλοι, ονειρικό setlist κ τέτοια… Απλά έπαιξαν ολόκληρα τα 2 πρώτα album πλην ενός κομματιού από έκαστο. Reunion φάση. Για live στην Ελλάδα δεν τους κόβω ακόμα αλλά όταν βγάλουν νέο υλικό. Κ εκεί θα δούμε άν το’χουν ακόμα. Ας είναι καλό αυτό που θα βγει κ τα ξαναλέμε. Θα ευχαριστηθώ πολύ περισσότερο το live με νέα κομμάτια άν είναι καλά. :wink:

Καλα,τωρα μιλας εκ του ασφαλους.Αν ησουν εκει θα την επαιζες ακομα χωρις καμια υπερβολη και θα περναγε στο υποσεινηδητο σου ως βιωματικη εμπειρια.Τωρα κλικαρεις το βιντεακι λες ενα ‘‘χμ,καλος ειναι,αλλα φρεσκα κουλουρια ο κουλουρας’’ και το αντιμετωπιζεις με ψιλοσκεπτικισμο το ολο θεμα.Μην υποτιμας το γεγονος οτι εμφανιστηκε ενας τυπος απ το πουθενα και αναγκασε τον Midnight να σηκωθει απ τον ταφο και να χειροκροτησει.Καλοδεχουμενος ο νεος δισκος και προσωπικα εχω τρελη περιεργεια να δω τι θα βγαλουν αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση επειδη οι συνθηκες ηταν πολυ ιδιαιτερες πιστεω οτι το κυριο στοιχημα ηταν η ιδια η αντικατασταση και οχι το αν θα σωσουν οι Glory το γιου ες μεταλ εν ετει 2011…ενα θεικο λαιβ ειναι ενα θεικο λαιβ και δε χρειαζετε να απαιτουμε συνεχεια.Περι σετλιστ η φραση που ταιριαζει ειναι μαλλον το ‘‘καναν αυτο που επρεπε’’.

Ναι μωρέ δεν αντιλέγω ότι θα καραγούσταρα. Κ συμφωνώ ότι το στοίχημα της αντικατάστασης κερδήθηκε κ με το παραπάνω. Απλά το θέμα είναι πως έχω ακόμα αυξημένες προσδοκίες απ’αυτή τη μπάντα. Της οποίας 3 στους 4 δίσκους είναι υπερβολικά γαμάτοι για να βγάλουν έστω κάτι μέτριο. :wink:

Συνέντευξη με τον LaTorre:

http://www.rockoverdose.gr/news_details.php?id=5243

Γνωριζει κανεις αν οι κυκλοφοριες των 2 πρωτων δισκων τους απο την roadrunner το 2001 ειναι remastered??

πως μου ξέφυγε αυτό το θρεντ :wink:
το transcendence και το ομόνυμο άλμπουμ είναι παράδεισος απλά. μου χει κολλήσει εδώ και 10 μέρες το in dark places. ηχεί συνεχώς μές το μυαλό μου.

Τα 2 πρωτα ειναι [B][SIZE=“3”]ΕΠΗ[/SIZE][/B] σε ολα τους, απλα μεγαλειο… Το Strange And Beautiful δεν μου αρεσει καθολου και το Astronomica χλιαρο απο οσο το θυμαμαι, δεν το εχω ακουσει πολυ ειναι η αληθεια. Αλλα τα 2 πρωτα… Οταν εμαθα οτι τα παιζουν σχεδον ολοκληρα 8O τωρα που θα ερθουν σκεφτηκα κατευθειαν “αυτο απλα δεν χανεται…”

*οτι θυμάται ο καθένας βραδιάτικα

[B]Midnight - Painted Skies With Jon Oliva [/B]

[B]
When she smiles, the world it shines
But the silver clouds are only there
To hide the distant storm
That’s coming soon[/B]

[B][U]ΤΙ ΔΙΣΚΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TRANSCENDENCE 8O[/U][/B]

Spread your wings…You can fly…:!:

εγω που δεν μπορώ να παω σε κάποιο απο τα 2 Live την παίζω στο youtube…
δεν θυμάμαι να τα έχουμε βάλει ξανά…
σε εκδήλωση για την μνήμη του Matt LaPorte
[B]
Crimson Glory: Lost Reflection (acoustic) [/B]

[B]Crimson Glory: Painted Skies (acoustic) [/B]

[B]Crimson Glory: Burning Bridges (acoustic)[/B]

[B]bonus[/B]
[B]Jon Oliva’s Pain: Edge of Thorns w/ guest vocalist Todd LaTorre[/B]

Μιλήσαμε αρκετή ώρα με τον La Porte για τον Matt… ήταν όντως πολύ καλοί φίλοι και ήταν αυτός που έκανε όλα τα κονέ για να μπει στους Crimson Glory.

Μου αποκάλυψε ότι στο burning bridges χτες που το αφιερώνει κάθε φορά στον Μatt, έκλαιγε. Γι’αυτό και είχε μία πετσέτα στο κεφάλι του…

βρε μπαγασα πως το κανες αυτο :stuck_out_tongue:

χαχαχαχαχα ναι όντως… εεε La ο ένας La και ο άλλος!..

La Torre I meant!! :slight_smile:

Ναι, φαινοταν αλλωστε. Ειδικα στην αρχη, αφου αφησε την πετσετα απο το προσωπο του, πηρε μια-δυο βαθιες αναπνοες για να συνελθει και να μπορεσει να πει το τραγουδι. :wink:

Αντε και του χρονου με καινουριο δισκο να μας ξαναρθουν ! :smiley:

Εγώ να πω την αμαρτία μου πίστευα ότι ήταν λίγο στημένο όλο αυτό. Αλλά περνώντας τόσες ώρες με τον La Torre αυτές τις δύο μέρες κατέληξα ότι ο τύπος είναι απίστευτα cool και down to earth και ότι όντως όλα όσα λένε στις συνεντεύξεις κλπ κλπ ισχύουν

Κάπου πρέπει να το πω. Το κλείσιμο στο edit του Lonely(βλέπε βίντεο κλιπ) γαμάει. Είναι καλύτερο κι απ το στούντιο. Βασικά 3.57.

Αν θέλετε μπορείτε να διαβάσετε το πρώτο μέρος της συνέντευξης που έδωσαν οι Jon Drenning και Todd La Torre στο Rockoverdose.gr και σε μένα :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

http://rockoverdose.gr/news_details.php?id=6903

Πώς δεν τον χτύπήσες τον Drenning; :stuck_out_tongue: