Crippled Black Phoenix-I, Vigilante

μπράβο dude

να σαι καλά shaman.

Δεν το τελείωσα ακόμα αλλά το σαγόνι είναι ήδη μισοπεσμένο. Κυρίως με το We Forgotten Who We Are. Είναι τόσο απλό και τόσο περίπλοκο να γράψεις τέτοιες μελωδίες πάντως.

Κατάρα, πάλι μαζί τους θα ασχολούμαστε.

ούτε καν…
είναι το μόνο cbp που δεν έχει ούτε ένα filler.και στα προηγούμενα ψιλοπίεζα τον εαυτό μου να τα λατρέψει.εδώ έχουμε απλά ανατριχίλες από την πρώτη ακρόαση.και τρομερές οι δύο ΔΙΑΚΕΥΕΣ (ειδικά αυτή στους journey) που κλείνουν το δίσκο.τίποτε άλλο αυτές τις μέρες.μόνο i, vigilante.ο καλύτερος δίσκος τους.
έχει τη στόφα του κλασικού…

:moutza: που βρήκες φιλλερ σε κάποιο απ’τα προηγούμενα 2 (3) CBP.

:moutza: σκέτη.

:moutza: για τα πορίσματα των τρεισήμισι ακροάσεων.

στο resurrectionists ψιλοβαριέμαι σε κάποιες φάσεις…:oops:
θεωρώ ότι αυτό το στυλ τους πάει περισσότερο.λίγες και μεγάλες σε διάρκεια συνθέσεις.και το έχω ακούσει παραπάνω από τρεισήμιση φορές.όλη μέρα έχω ακούσει δύο φορές το gazpacho και κατά τα άλλα παίζει μόνο cbp.και στο σπίτι, και στο δρόμο και στην τουαλέτα άμα λάχει.κάποιες φορές δε χρειάζεται να ακούσεις ένα δίσκο ένα εκατομμύριο φορές για να καταλάβεις πως είναι αριστούργημα.ειδικά το i, vigilante είναι σχετικά πιο απλοϊκό από προηγούμενες δουλειές τους.

που σκατά βαριέσαι στο Resurrectionists? είναι το μόνο που δεν έχει instrumental κομμάτια όπως το Whistler ξερωγω, που κι εγώ βαριέμαι καμιά φορά.

χορρορ, έχεις ακούσει εκτενώς CBP?

Το Whistler μια χαρά σας αυτώνει :stuck_out_tongue:

εννοείται, απλά μου φαίνεται λογικό να βαρεθεί κάποιος, πιο λογικό ας πούμε απ’ότι όταν ακούει Song For The Loved.

το whistler είναι από τα αγαπημένα μου κομμάτια τους.κάπου στο crossing the bar και στο a song for the loved θεωρώ πως θα μπορούσαν να έχουν μικρότερη έκταση.το i, vigilante από την άλλη είναι και πιο εξωστρεφές και σε κερδίζει με την πρώτη ακρόαση.

παρα πολυ καλο αλμπουμ.δεν επεσα να προσκυνησω βεβαια,αλλα μου αρεσε παρα πολυ,οπως και οι διασκευες.

Είναι νωρίς ακόμα για να πούμε αν είναι το καλύτερο τους ή όχι… Το μόνο σίγουρο είναι, πως είναι πολύ “κολληματικό”. Αν βάλεις να το ακούσεις μια φορά θα καταλήξεις να το ακούς πέντε…

παιδια αν μπορει κανεις ας μου στειλει κανενα πμ με λινκ γιατι με ενα search που εκανα δεν το βρηκα… εε υπεργαματοι τυποι??? :D:D

Εν πάση περιπτώσει, το θέμα με το I, Vigilante δεν είναι αν αν είναι “καλύτερο” από τα προηγούμενα. Ούτε μπορεί να λογιστεί πλάι τους, από τη φύση της κυκλοφορίας αυτής.

Το θέμα με το I, Vigilante είναι το πως μια ΡΟΚ μπάντα όπως οι CBP έχει τόσο ταλέντο να μπολιάζει τη μουσική της με όλο και περισσότερες επιρροές. Και αυτό που κάνει το I, Vigilante τόσο γαμάτο είναι το ότι α)αυτό το μπόλιασμα όταν γίνεται από μια μπάντα που ξεχειλίζει από ταλέντο και μεράκι, τότε είναι απόλυτα επιτυχημένο και β)όταν αυτές οι επιρροές έρχονται από άτομα που εκτός από μουσικοί είναι και βαθιά μουσικόφιλοι, που τους αρέσει να ακούν μουσική, τότε σίγουρα θα προέρχονται από άκρως ενδιαφέρουσες και μη τετριμμένες πηγές.

λοιπόν, με τις απαραίτητες ακροάσεις πλέον, κάναν το 3/3.

η μεγαλύτερη μπάντα των καιρών μας.
κλάμα

Χαλαρωσε

γιατί να χαλαρώσει? άμα το πιστεύει γιατί είναι κακό?

Ναι αλλο το “η μεγαλυτερη μπαντα των καιρων μας” και αλλο η "μεγαλυτερη μπαντα για μενα " ή κατι παρομοιο.

Καταλαβαίνεις τι θέλει να πει μωρέ, δεν σε κόβω για χαζό.

Ναι μωρε αλλα ξερεις πως μπερδευονται οι υποκειμενικες γνωμες με τις υποτιθεται αντικειμενικες.Ωραιο σιντι παντως.