λωλ ντρεποσασταν και σεις να βαλετε φλας εεε? :lol:
Xoxoxox ειπε ο γαιδαρος…:D…Ειμαι σιγουρος πως ο Στελιος θα σου πεταξει τωρα φωτογραφιες με ολη τη μπαντα:p
Καποια εβαζε φλαααας…:-s
Ρε χωρίς φλας φαίνονται καλύτερες τελικά. :-s
Εν τω μεταξύ όλος ο κόσμος απέξω είχε πέσει πάνω στον μπασίστα των Maybeshewill για αυτόγραφο και ο κιθαρίστας (μορφή) των Crippled Black Phoenix καθόταν αμέριμνος παραπέρα και καπνιζε το τσιγάρο του, χωρίς να του μιλάει κανένας!
…Μέχρι που τον προσέξαμε εμείς δηλαδή, και πήγαμε σ’ αυτόν. Στη συνέχεια τον πρόσεξαν κι άλλοι και πήγαν όλοι πάνω του. Φοβάμαι πως δε πρόλαβε να τελειώσει εκείνο το τσιγάρο του ο άνθρωπος.
A, αυτό είναι το μόνο βίντεο που ανέβασα τελικά, μέχρι να πάρω καλύτερη ψηφιακή (με καλύτερη ηχητική απόδοση) πρέπει να συμβιβαστώ με αυτή.
Ημουν κι εγω τελικα χτες(χαρη σε καποιον εδω μεσα)και εμεινα καταπληκτος.
Οι Maybeshewill αν και δε μ’ενθουσιασαν ειχαν πολυ καλη αποδοση,οσο για CBP τι να λεμε? οι ανθρωποι δε παιζονται,καλυτερη στιγμη για μενα η διασκευη σε Gun Club(γαμωτο δε θυμαμαι ποιο ηταν)με την αφιερωση στον Jeffrey Lee Pierce και φυσικα το Burnt Reynolds.
Ομορφα πραματα μ’αλλα λογια.
Υ.Γ.Ελλανορ η φωτο του κιθαριστα με το τσιγαρο(διπλα στο No smoking)που ειναι?
wraio live alla mallon to perimena poly kalytero kai psiloapogohtey8hka.eixe kapoies stigmes poy “efyga” alla synolika den.
Δες στα προηγούμενα ποστ
Για ποια λες??? Την ξέρω και εγώ??? :D:D
Θέλεις να πεις, μόλις σας τον έδειξα εγώ και πήγαμε σε αυτόν τρέχοντας
Θα επανέλθω με φωτογραφίες και με σχόλια για τη συναυλία…
Αυτό απο μένα…
Maybeshewill - He Films The Clouds Pt. 2 live in Athens
Aπό το Space τους:
κοιτα κοσμος γαμωτοκεφαλιμου!
Ωραιος βγηκα!
Αχαχαχαχα!Ναι, κι εγώ!
Ο Αντώνης τα λέει ωραία στο review του.
Τα γυαλιά που φορούσε ο μπασίστας όμως δεν νομίζω να ενόχλησαν κανέναν όμως.
ήταν λίγο “ψηλή” έκδοση του Steven Wilson. πάντως πληκτρά πρέπει να βρουν.
ενω λιγοτερο απο μηνας απομενει για το μεγαλυτερο συναυλιακο μου απωθημενο, με πιανει (προς το παρον) μεγαλυτερος ενθουσιασμος που θα τους ξαναπετυχω το νοεμβρη…
ειναι σοβαρα γιατρε?
η κοκακολα φταίει.
Koita laos stous CBP! 8O