Crippled Black Phoenix + Maybeshewill 18/9 @ Principal, 19/9@ Kyttaro

ΝΑΙ!:stuck_out_tongue:

Όχι, απ τις φωτό φαίνεται tiny, αλλά ήταν μια χαρά…

Δεν έχουμε λόγια, ε. Για το λάιβ. Ύπνο τώρα, να ονειρευτούμε…

Ποια ήταν η ατάκα; Με ενδιαφέρει :stuck_out_tongue:

Δε μας παίρνει κι ο ύπνος με τέτοια ένταση…

Κάτι τελευταίο μόνο: Όποιος έχει το παραμικρό ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη μουσική σκηνή -ποιά είναι αυτή αλήθεια;- και δεν ήρθε σήμερα διέπραξε τεράστιο ατόπημα.

Για ποστς με ειρμό και κάποιο περιεχόμενο, παραπέμπουμε σε Μάνο, Tyler και Ellanor. Καλά τα λένε, απλά λίγο συγκρατημένα.

Το υπέροχο Burnt Reynolds

Εδώ άλλοι (ΝΙΝ) αφήνουν χύμα κάμερες και ‘κασετοφωνάκια’ κι οι άλλοι σου την λένε για ένα παλιό MD ή καμμιά καμερούλα… έ, όχι κι απαραίτητο αυτό… εδώ ρε αυτοί μπορεί να σε ψάξουν και στη έξοδο!
Kai εαν εννοείς γαμάτο από άποψη ήχου σε σύγκριση με τα Αθηναικά, ε, ναι… καλό είναι… :lol:

α! και μεις στη Σαλονίκη γουστάραμε… απλά μας είδα λίγο σφιγμένους… άντε θα τα αφήσουμε σε Do Make Say Think …

:-k

Στο Principal κατα το ψαξιμο εμενα με εψαξαν για μπυρες, για την φωτογραφικη - που δεν ειναι και καμια μικροσκοπικη - μονο προβλημα δεν ειχαν…

Παρα πολυ καλο το live χτες…Και το πρωτο με ελαχιστο καπνο.Πως αισθανεστε?8)
Maybeshewill…Αν και δεν ειμαι φαν του συγκεκριμενου ηχου οι τυποι μου αφησαν πολυ καλη εντυπωση(ειδικα ο νερντ μπασιστας) και μερικα απο τα κομματια που αρεσαν ιδιαιτερως…Η σκηνικη τους παρουσια ηταν πολυ καλη.Τα προηχογραφημενα ηταν οντως μουφα οπως ειπαν και οι πιο πανω και ειναι κριμα γιατι σε σημεια ειχαν φανταστικα πληκτρα…
Crippled Black phoenix…Πριν ενα μηνα τους εμαθα, κολησα και μετα αντιληφθηκα το χαμο που γινεται για δαυτους στο φορουμ…Ο ηχος τους μου φανηκε κατωτερος απο τους maybe(ισως και λογικο με τοσα οργανα)…Ειδικα στα πρωτα κομματια η φωνη χανοταν πισω απο την κιθαρα…Γενικως τα σπασαν ασχημα με τον ντραμερ να γεμιζει απιστευτα τον ηχο τους(επωληθη τελικα?)Το goodnight europe δυστηχως νομιζω πως θαφτηκε λογω ηχου αλλα γενικως επιανα τον εαυτο μου να τριπαρει χαμενος μεσα στη μουσικη…

Το μισο ροκιν ηταν εκει:D
Χαρηκα που γνωρισα ellanor,outlawtorn,montechristo,manos87 και Στελιο…

Ρώτησε η μπάντα και καλά αν υπάρχει κάποιο venue στην πόλη να πάνε μετά το live να πιούνε ένα ποτό και πετάχτηκε ένας τύπος γενικά που ήταν λίγο “αλλού” και τους λέει για τους Infected mushroom…ε και γενικα έτσι όπως το είπε σε συνδυασμο με το οτι ήταν λίγο “αλλού” έβγαλε πολύ γέλιο…

αχ αυτό το human nature dictates the downfall of humans…:cry: κάτι ήξερε ο μάνος…

Επίσης οι Maybeshewill δεν είχαν γυναίκα στο μπάσο?πως και έσκασε μύτη αυτή η nerdόφατσα??:stuck_out_tongue:

Nα πω και γω δυο λόγια για το live…

Maybeshewill: Aρκετά καλοί.Το ψιλοπερίμενα οτι θα είχε προηχογραφημένα μέρη να πω την αλήθεια αλλά όπως είπε και ο tyler όχι και να μη παίζουν καθόλου σε μία φάση!Ήχος κρύσταλο!8)

CPB:Το θεωρώ μεγάλη εμπειρία που τους είδα live!Κομματάρες-ταξίδι στο διάστημα! Μόνο παράπονο: όταν βάραγαν όλα μαζί τα φωνητικά ήταν χαμηλά!
Ο (αριστερός) κιθαρίστας μεγάλη μορφή!:smiley:

Πωωωω!
Καταπληκτικοί ήταν οι Crippled Black Phoenix!! Από τα πιο όμορφα λάηβ που έχω πάει. Ωραίο και το καινούριο τραγούδι που είπανε, πως λεγόταν? troublemaker ή ό,τι να’ναι θυμάμαι? :expressionless: Γαμάτη ατμοσφαιρα γενικά, ελπίζω να ξανάρθουν.
Οι Maybeshewill με κούρασαν κάπως. Μια χαρά το instrumental, αλλά το πολύ το κυριε ελεησον το βαριεται και ο παπάς.

υ.γ1. Για τον ήχο που λέτε, δεν ξέρω,στην αρχή ιδιαίτερα ‘χάνονταν’ λίγο τα φωνητικά.
Ημουν και ακριβώς κάτω από το αριστερό ηχείο, παίζει να έχασα κατα 30% την ακοή μου.
υ.γ2. Μορφή ο Justin Greaves.

.

Ναι troublemaker λέγεται το καινούριο κομμάτι…:slight_smile:

Καταπληκτικό το χτεσινό live, από τις εμπειρίες που προσπαθείς να περιγράψεις στους άλλους πώς ήταν και δεν βρίσκεις λόγια…σε σημεία ένιωθες ότι ταξιδεύεις σε άλλη πραγματικότητα, μόνο στο χθεσινό και στον waters έχω νιώσει έτσι…ειδικά με το τελευτάιο μας έστειλαν! Ακόμα παραμιλάμε…

…για να μας θυμίζει ότι πραγματικά συνέβη.

Πρώτο ποστ στο φόρουμ σας,μετά από το εκπληκτικό live χθες! =)

1)Ήθελα πολύ καιρό να δω τους Maybeshewill ζωντανά και επιτέλους τα κατάφερα!Αν είχανε και κάποιο πληκτρά θα ήταν ακόμα πιο τέλεια!Πραγματικά μου άρεσαν πολύ και έμεινα ικανοποιημένος!

2)Πάει λίγος καιρός που ‘γνώρισα’ τους CBP και όταν έμαθα πως έρχονται απλά έπρεπε να τους δω.Ήταν υπέροχοι.Με ταξίδεψαν σε περίεργα μέρη πραγματικά.Το μόνο παράπονο είναι ότι σε κάποιες φάσεις,η φωνή κουκουλωνόταν από τα υπόλοιπα όργανα,αλλά δεν χάλασε την εμπειρία.Εν ολίγοις τους λάτρεψα.Ειδικά το κλείσιμο τους ήταν άπαιχτο.-

Ο ήχος μου φάνηκε πάρα πολύ καλός,αν και το δεξί μου αφτί βουίζει από χθες το βράδυ και δεν λέει να σταματήσει. =\

Επίσης η έλλειψη τσιγάρου σε κάποια τραγούδια ήταν καταστροφική! =Ρ

Αυτά απο εμένα!Πέρασα απλά υπέροχα χθες!

Καλώς σας βρήκα ε! =)

εγώ πέρασα καλά, πραγματικά όμορφο βράδυ και καλή παρέα, αλλά μουσικά δεν συγκλονήστικα.
Burnt Reynolds, human Nature Dictates… και ειδικά 444 οι καλύτερες στιγμές.

ταμπούρο που έκανε θόρυβο στα ήρεμα σημεία, η κοπελιά ακούστηκε σε ελάχιστα σημεία, η φωνή αρκετά πίσω.
ήχος καλός από τη μέση και μετά.

Οι Maybeshewill απέδωσαν θαυμάσια, αλλά δεν το λες και τον ορισμό του live. Πάντως, κατάφεραν το βασικό σε μια συναυλία, να σε κάνουν να θες να ψάξεις καλύτερα τη μουσική τους.

cheers to the ones…

Στέλιο, είσαι τρελό ποζέρι. Και μεις βγάλαμε φωτογραφία μαζί με τον κιθαρίστα των Crippled Black Phoenix, δεv τη ποστάρουμε όμως. :stuck_out_tongue:

Petitprince, καλώς ήρθες στο φόρουμ! Όντας μη καπνιστής, έχω να πω πως ευτυχώς που απαγορευόταν το κάπνισμα χθες, δε θα είχα αντέξει σε έναν τόσο μικρό χώρο! :smiley:

Τι τρελή ψυχεδέλεια το φινάλε χθες… Είχα εκτοξευτεί λέμε.

Οι Maybeshewill πιστεύω αδικήθηκαν λόγω έλλειψης πληκτρά, η μουσική τους ήταν πραγματικά πολύ καλή.

Thanx για το καλωσόρισμα!Καλά,πλάκα πλάκα οι μη καπνιστές θα είχατε πήξει εκεί μέσα! =Ρ
Ναι όντως αδικήθηκαν…Ας πάρουν ένα πληκτρά και αυτοί!Μπορεί να τους πουλήσουν οι Φοίνικες κανέναν όπως έκαναν με τον ντράμερ! =)

Γιατί να μην έχω μια φωτογραφική ρε γαμώτο…Να βγάλω καμία με τους Mwybeshewill που καθόντουσαν απ 'εξω στο τέλος! Ζηλεύω. :frowning:

Για κάποιο λόγο μου θύμισες τώρα τον τυπά απο τους Maybeshewil, τον αριστερά που στο τέλος πέταξε την κιθάρα του. (εγώ δεν θα έκανα ποτέ αυτό). Στο διάλλειμα λοιπόν βγαίνω έξω να πάρω καθάριο αέρα. Γυρναω και τον πετυχαίνω να βοηθάει στα μπλουζάκια. Κάποια στιγμή όταν έπαιζαν οι CBP πήγα έκατσα σε κάτι τραπέζια πίσω πίσω, τον πετυχαίνω να βγάζει φωτογραφίες την μπάντα. Ε ρε πούστη λέω αν πάω για κατούρημα και τον δω να καθαρίζει και τις τουαλέτες θα του μιλήσω. Αλλά τζίφος.