Crippled Black Phoenix + Maybeshewill 18/9 @ Principal, 19/9@ Kyttaro

όλοι εκεί απόψε ?

θα τα πούμε κα πό κοντά

Πως?Θα ρθουμε μπλουζες ‘‘γραφουμε στο ροκιν?:p’’…Τεσπα οι μοδερετορες ξεχωριζουν νομιζω…

κοιτα αν δεις μια παρέα με πάνω από 5 άτομα, ε κάποια σχέση με το ρόκιν θα έχουν

οι μοδεράτορες ξεχωρίζουν - έχουν ψίχουλα από πόστ στις μπλούζες τους

ok :smiley: αν δειτε τυπο με μουσι να χαιρεταει σωρηδον τις παρεες εγω θα μαι:lol:

:lol::lol::lol: Είστε πολύ αστείοι!!! Πάντως πρέπει να μας μοιράσετε μπλούζες με το logo του rocking για επόμενες συναυλίες :stuck_out_tongue:

Ξερουμε τι ωρα ξεκινανε οι maybe she will ?

Burnt Reynolds :cry:

kserei kaneis ti wra ksekinane?mphka sto kyttaro, sto site, kai den grafei tpt.wtf?

Στο εισιτήριο γράφει πως οι πόρτες ανοίγουν 9. Ε, 10.30, 11 το αργότερο υποθέτω θα ξεκινήσουν… Αλλά μη σε πάρω και στον λαιμό μου.

ΥΓ - ακόμα πρόβλημα το pc με τα greeklish?

στο ρόκιν πάντως γράφει ότι αρχίζουν 9

Πάνω στο εισιτήριο γράφει ότι οι πόρτες ανοίγουν στις 9. Τώρα τι ώρα παίζει το κάθε συγκρότημα δεν γνωρίζω.

χαχα νομίζω ότι σε καλύψαμε

Εγώ θα βολοδέρνω, μια μοναχική (sic) φιγούρα στον χώρο. Πείτε ένα γειά αν με πετύχετε. (κάτι πολύ δύσκολο, δεδομένου του πλήθους που θα είμαστε) :stuck_out_tongue:

thanx :),8a paw apo tis 9:30 gia sigoyra

@ellanor akomh exw provlhma, den to eftiaksa,gia ayto den postarw kai poly na mhn sas vgainoyn ta matia :slight_smile:

Οκ, no prob. Αντε, καλά να περάσουμε σήμερα! :slight_smile:

H “έρευνα” πρέπει να γίνεται.

Το principal ναι είναι γαμάτο, αν το συγκρίνω με An, Texas, Κύτταρο, Fuzz…

Ωπ, πρώτος γράφω για το λάιβ?

Λοιπόν, ήταν πάρα πολύ ωραία, οι Crippled Black Phoenix φοβεροί, κάναμε καναδυο πτήσεις ως το διάστημα και γυρίσαμε (νομίζω δηλαδή). Πολύ καλοί ομολογώ και οι Maybeshewill αν και τα πολλά προηχογραφημένα μέρη ψιλοχάλασαν τον κόσμο. Χάρηκα που τελικά είχε κόσμο!

Να μερικές φωτό, έχω τραβήξει και βίντεο, αν δω οτι ο ήχος είναι της προκοπής θα τα ανεβάσω στο τιουμπ και θα ξαναποστάρω. Η τελευταία φωτό είναι η αγαπημένη μου. :stuck_out_tongue:

Δυο λόγια κ εγώ…

Οι Maybeshewill ήταν αρκετά έως πολύ καλοί…Παίξανε ένα γεμάτο set (κοντα στα 10 κομμάτια) με δολοφονικό φινάλε He films the cloud pt 2 & Not for want of trying και encore το πανέμορφο in another life when we were cats…Είχαν πολύ καλή απόδοση, πάρα πολύ καλό ήχο και πολλά μα πάρα πολλά προηχογραφημένα μέρη…ντάξει όντως σε χαλάει στο he films the clouds να ακούς σε ένα σημείο πλήκτρα, φωνητικά και ηλεκτρονικα μπλιμπλίκια όλα προηχογραφημένα και τέσσερις φιγούρες στην σκήνη να μην κάνουν τπτ…Αλλά οκ σαν αποτέλεσμα νομίζω κέρδισαν πολλούς…Φοβερή η εκτέλεση στο How to have sex with a ghost!

Οι CPB ήταν μαγευτικοί απο την άλλη…Δεν ξέρω γιατί οι Θεσσαλονικείς αναφέρεστε τόσο πολύ στο Burnt Reynolds σαν να ήταν το live μέχρι εκείνη την στιγμή απλά καλό…Εμένα η τριάδα song for the loved, human nature… & whistler απλά με ισοπέδωσε…με αποτελείωσε…ειλικρινά και μόνο αυτό να έβλεπα θα έφευγα γεμάτος!!το burnt reynolds συγκινητικό, το encore με time of ye life απλά μοναδικό με απίστευτές στιγμές μουσικής ιδιοφιούς παρανοίας και πολλές ακόμα όμορφες εκτελέσεις (goodnight Europe, you take the devil out of me, 444, rise up and fight και μερικά που δεν θυμάμαι όπως και κανα δυο καινούρια…).Απλά μοναδικοί…!

Ατάκα της βραδιάς άνετα ο τύπος με τους Infected mushroom…Όποιος ήτνα εκεί θα καταλάβει!:smiley:

Τσιχλόφουσκα οι Maybeshewill. Νομίζω ότι οι λόγοι ήταν προφανείς.

Μεγάλη μπάντα οι CBP και είμαστε τυχεροί που τους είδαμε πάνω που έβγαλαν ένα μεγαλειώδες αριστούργημα. Και παίζει να τους ξαναδούμε πιο σύντομα απ’ όσο πιστεύετε.

Αν κρίνουμε από το καινούριο που έπαιξαν η νέα τους δουλειά θα κινηθεί σε πιο hard rock φόρμες, επίσης κοντά στα 70s και θα γαμεί.

Η σκηνή είναι τόσο μικρή όσο φαίνεται?