Ορίστε και η συνέντευξη:
Είδατε τι λέει ότι ακούει. Hammers Of Misfortune. Μάθετε μπαλίτσα:!:
Ρε παιδια δεν νομιζω…Τοσο σουσουρο εχει γινει στο φορουμ:D…Εγω θα παρω το Σαββατο το πρωι το πιθανοτερο και ξερω και αλλο κοσμο που θα ερθει…Ωραια θα ειναι…
Κατι ασχετο…παιζει να με πμαρει κανενας με το τελευταιο τους αλμπουμ?Δυστηχως εχω μονο αυτη τη ‘‘συλλογη’’(200 tons of bad luck)…
Ε ναι, στο τέλος μόνο όσοι γράφουμε στο φόρουμ θα είμαστε στο λάιβ.
κ εγώ πήρα παιδιά εισητήριο πριν 10 μέρες και έχω τον αριθμό 0003…δεν λέει βέβαια τπτ αυτό…Ελπίζω σε καταπληκτικό LIVE και απο τις δύο μπάντες!
Πήρα και εγώ σήμερα εισιτήριο!!! Νούμερο 35 λέει το δικό μου
Θα φέρω και μπάλα αν είναι για να παίζουμε στο κενό χώρο που θα υπάρχει
Και το δικό μου 35 λέει,για Θεσσαλονίκη όμως
Τελος πάντων,οι CBP λίγο βαρετοί μου φαίνονται,ελπίζω στα live να είναι πιο ζωντανοί
για τους Maybeshewill πάμε πρωτίστως
ναι αλλα και το δικο μου για Θεσσαλονικη 35 λεει !
μηπως λεει 36 το δικο σου
ωπ!
ναι ρε φίλος.
χαχα.πρέπει να πήρες πριν από εμένα;
φορούσες μπλουζάκι ANAL CUNT μήπως και είχες μαλλί μέχρι το κώλο;
Άντε ακόμα να γυρίσετε; Πείτε μας. Ποιός ΔΑΚΡΥΣΕ στο Human nature dictates the downfall of humans. Την αλήθεια.
αλλαζουν σωβρακακια βασικα
Άλλαξα σωβρακάκι.
Μεγάλο λάηβ, τεράστιο λάηβ. Δίπλα σε Faith No More, ίσως και πιο ψηλά.
Είμαι ευτυχισμένος που είδα κάτι τόσο όμορφο, που μίλησα με τόσο φιλικά μέλη συγκροτήματος, που πήγα σε ένα τόσο γαμάτο club όσο το Principal, που μποϊκόταρα την γαμημένη την Alterground.
Μπείτε με ντου, μη πληρώσετε φράγκο στους φραγκοφονιάδες της Alter.
Γιάσονα, ο πληκτράς θυμόταν το όνομα σου, μπορείς να καυλώσεις ελεύθερα.
Επιβεβαιώνω κι εγώ.
Παμε μωρη οι σελεμπρες 8)
χμ… Γαμάτο το Principal… με την χωροταξία για γάμους, τους παρκαδόρους, την ‘έρευνα’ στη είσοδο κτλ… μάλιστα…
το λάιβ πολύ καλό… ανθρώπινο… αν και το κοινό όπως και το γκρούπ ήταν λίγο σφιγμένο… εξού και κάποιες ειρωνείες… εγώ πάντως πέρασα καλά… να πάτε…
θα ακούσετε και Καραγκιόζη!
εμείς είμασταν καμιά 200αριά και παίξαν κάπου 1 ώρα και 40…
έκπληξη και οι MaybeSheWill που πολλοί τους γούσταραν…
α! ποιοι παπάρες αγοράζουν ρε τα βινύλια από πριν κι όταν βγαίνω δέν έχει… τι τα κάνετε μέσα… :-k
πολύ πολύ ωραίο λάηβ.
οι maybe she will γενικά ήταν συμπαθητική μπάντα, ΑΛΛΑ. αφενός ο ήχος τους προσωπικά δεν μου λέει πάρα πολλά, από τα τραγούδια που έπαιξαν δλδ, μόνο ένα μου άρεσε ολόκληρο πολύ, αρκετά κοινότοποι στο συνολό τους. το πρόβλημα βέβαια ήταν ότι τα μισά -και πάνω- που ακούστηκαν από αυτούς ήταν προηχογραφημένα. εντάξει για τα σαμπλς κλπ δεν μπορείς να πεις τίποτα, αλλά όταν η μουσική σου βασίζεται τόσο πολύ στα πλήκτρα, ε, βάλε έναν πληκτρά να παίξει ναουμε και άσε τη μια κι8άρα… ούτως ή άλλως λίγες ήταν οι στιγμές που έπαιζαν κάτι διαφορετικό οι κι8αριστές και άξιζε να ακουστεί. συμπαθείς τύποι, αλλά κάτω του μετρίου η εμφάνισή τους νομίζω.
οι crippled τώρα, είχαν κάτι μικροπροβληματάκια με τον ήχο για καναδυο τραγούδια στην αρχή, αλλά συνολικά μια χαρά, δεδομένου ότι είναι και δύσκολο να βγάλεις καλό ήχο με τόσα όργανα στη σκηνή. μέχρι λίγο πριν τη μέση, το λάηβ ήταν το αναμενόμενο πολύ καλό λάηβ από μια μπάντα που περισσότερο παρέα είναι που αποδίδει φόρο τιμής σε μπάντες που γουστάρει. σε ικανοπιεί απόλυτα από τη μια, αλλά επ ουδενί δεν θα έφτανε στα επίπεδα των μπαντών που τιμούν. ε, και κάπου εκεί άρχισαν να ανεβαίνουν, αρχής γενομένης από το πρώτο μεγάλο instrumental κομμάτι που έπαιξαν, αυτό που άρχισε με τα ambientoγεμίσματα του σαλεμένου τυπά που χειριζόταν τα ηλεκτονικοψυχεδελοτέτοια. ε, η δεύτερη και ακόμα μεγαλύτερη κορύφωση, όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν στο burnt reynolds, με όλο αυτό το πανέμορφο παιχνίδι με το κοινό. από τις λίγες περιπτώσεις που η συμμετοχή του κοινού δίνει όντως το κάτι παραπάνω , κάτι πολύ παραπάνω συγκεκριμένα. ε, μετά από αυτό αισθάνεσαι πολύ όμορφα, θες να χαμογελάς και εγώ τουλάχιστον πίστευα ότι δεν μπορούν να φτάσουν παραπάνω. αλλά έφτασαν. στο medley. το οποίο πόνεσε. πολύ.
α, ξέχασα να πω πως όταν ακουγόταν αυτό το πράμα, η έκφραση που μου ήρ8ε στο μυαλό ήταν το “one million died to make THIS sound”.
στα άλλα ωραία τώρα, χάρηκα πολύ που γνώρισα τόσα παιδιά χθες, ευχαριστώ για την παρέα =)
παρτε γαμημενες φωτο απο Principal :
Πηρα τικετι γυφτια…οικονομια στο χαρτι και 28 γιουρια…Μακαρι να χουν ωραιο ηχο…
Λέει πάνω ότι το ανταλλάσσεις με κανονικό στην είσοδο. Δεν ξέρω αν ισχύει όμως.
όντως, το εισιτήριο δεν λέει και πολλά. Είναι pocket size
Το γράφει αυτό πάνω, αλλά για να δούμε αν ισχύει… Λίγες ώρες έμειναν