Crippled Black Phoenix

Έψαξα και δεν βρήκα thread για τους θεούλιδες στο Groups & Artists. Δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε αυτό, να μην υπάρχει ένας ναός για να τους αποθεώνουμε.

4 άλμπουμ μέχρι τώρα και όλα είναι απαράμιλλης ποιότητας.
A Love of Shared Disasters (2006)

200 Tons of Bad Luck (2009)

The Resurrectionists/Night Raider (2009)

I, Vigilante (2010)

και μερικές φωτογραφίες της μπάντας

Αποθεώστε ελεύθερα. Δεν βάζω poll για αγαπημένο άλμπουμ γιατί μου αρέσουν όλα :stuck_out_tongue:

φοβερο γκρουπ ακομα μετανιωνω που δν τους ειδα περσυ ενω ειχα την ευχαιρια #-o
εχω μονο τα 2 πρωτα και ειναι και τα 2 επικλυ επικ…
Υ.Γ.που μπωρω να βρω τα 2 καινουργια; :roll:

Ξεθάβω το topic της πιο αδικημένης μπάντας της τελευταίας 10ετίας (κατά την γνώμη μου πάντα…) με αφορμή μια συνέντευξη που διάβασα εδώ:
http://www.hit-channel.com/sinenteuxeis/xenoi-kallitexnes/item/1232-justin-greaves-crippled-black-phoenix

Επίσης να πω ότι ετοιμάζεται συλλεκτική έκδοση σε βινύλιο του The Resurrectionists/Night Raider με έξτρα υλικό και καλούδια…:bounce:
Θα βγει σε περιορισμένα κομμάτια γι αυτό όσοι πιστοί σπεύσατε…

Κυκλοφόρησαν τα RESURRECTIONISTS/NIGHT RAIDER βινύλια και σε συλλεκτικά χρωματιστά…
[U]Resurrectionists[/U] [U]Night Rider[/U]
Κανονικά θα ήταν μόνο στην περιοδεία αλλά τελικά ένας μικρός αριθμός θα δοθεί και μέσω ιντερνετ…
τα τσίμπησα σήμερα και περιμένω…=P~

Είχε ακουστεί κάτι για συναυλίες Ελλάδα αλλά για την ώρα τίποτα…και δεδομένου ότι η περιοδεία τους έχει ξεκινήσει δεν το βλέπω να έρχονται…έχει ακούσει κανένας τίποτα?

πόσο σου κόστισαν μαζί με μεταφορικά?

εγώ που πήρα τα μαύρα πριν λίγο καιρό, και τα έστειλα σε φίλο στην Αγγλία, για μειωμένα μεταφορικά, πήγαν 45 και τα δύο.
ακριβά.

όχι ρε συ,καλά μου φαίνεται.20 λίρες το ένα δεν έχει?Μάλλον μαζί με μεταφορικά γιατί περίπου 22 με 23 δεν βγαίνει σε ευρώ?

Σε ευχαριστώ για τα τέλεια νέααααααα!!!

Εννοείτε πως τα παρείγγειλα ASAP!Μου βγήκε 60 ευρώ(πολύ ακριβά μεταφορικά,15 λίρες) αλλά ΧΑΛΑΛΙ στην μεγαλύτερη μπάντα των τελευταίων χρόνων)

Για περιοδεία είχε ρωτήσει ένας τυπάς στο fb για Ελλάδα και είχαν πει ότι κάτι συζητάνε αν και το βλέπω πολύ χλωμό.:frowning:

εεε
δε ξέρω, δεν έκανα εγώ την παραγγελία :stuck_out_tongue:

μπες, φτάσε στο στάδιο του paypal και δες πόσο κοστίζει μωρέ, δε χρεώνεσαι πριν μάθεις πόσα πρέπει να πληρώσεις!

54 λίρες βγαίνει… αν πάρεις τα απλά βγαίνει στις 50 λίρες αλλά πιστεύω αξίζει για 5ευρώ να έχεις τα συλλεκτικά…:wink:

Δεδομένου ότι είναι 2 διπλά βινύλια συλλεκτικά, δεν τα θεωρώ ακριβά…
Μακάρι να τους δούμε ξανά από τα μέρη μας…:papas:

πολλα λεφτα =/

εεε… για μένα όχι.
μαύρο βινύλιο = συνήθως καλύτερος ήχος.

αν βέβαια θες να έχεις κάτι για να το βλέπεις ή για να το πουλήσεις (δε λέω ότι έτσι σκέφτεσαι, γενικά μιλάω), τότε ναι, οκ, συλλεκτικό.

φοβερη μπαντα αν και τους εχω ακουσει λιγο σχετικα,με εντυπωσιασαν.να ρωτησω τα δυο αλμπουμ του 2009 εχουν σχεδον το ιδιο τρακ λιστ.τι παιζει?

ένα είναι το album, το The Resurrectionists/Night Raider, και είναι διπλό. το 200 Tons of Bad Luck είναι “compilation”, έχει τραγούδια και απ’τα δύο σιντί. δε ξέρω γιατί το έβαλε στα album η deadmemories.

αχα.οκ θενξ για πληροφορια θα τσεκαρω δισκογραφια αμεσα:!:

http://www.justin.tv/fromstage/b/285508191?

Live η συναυλία τους στην Βαρσοβία μέσω stream…

^^ 'ς ωραιος ρε !!! :thumbup:

Note to self: αγαπάω Τζάστιν.

Τον ρώτησα για κάτι τικετς επικείμενης συναυλίας και προσφέρθηκε να μας βάλει τσάμπα. Εννοείται ότι 7ε είναι ήδη τσάμπα…

Σε ποια συναυλία και πότε?? Χωράει ακόμα ένας? δεν πιάνω πολύ χώρο…:stuck_out_tongue:

Lille, France, 21/05