λοιπον ειμαι νομιμος.
το πραμα ξεκινησε απο Discharge στα 80s. κυριο μελημα του η πολιτικη. συστατικα και χαρακτηριστικα μοτορχεντ φιλιν/πανκ ρυθμοι/χαρκορ λαλιες.
σκοπος του τοπικ ειναι να γνωρισουμε νεες μπαντες και νεα ταλεντα που αφορουν το κραστ και το πως διαφορες συνθηκες, οπως μια απ’ αυτες ειναι και το περας του χρονου, λειτουργησαν ως τροχοπεδι στη μετεπειτα πορεια του ειδους με αποτετελσμα σημερα να αποκαλειται neocrust, κατι πολυ σιχαμερο και βλεδυρο οπως οι πασοκοι.
εγω λοιπον ψηφιζω τα εξης αλμπουμ(με τις λιγοστες μου γνωσεις στο αντικειμενο):
Discharge - Hear Nothing See Nothing Say Nothing
οτιδηποτε απο Nausea, οπως και Iskra(που μπλακιζουν)
Θα παω Αγγλια στο τελος, το βλεπω να ρχεται. Περιμενουμε το τριτο κι αν ειναι καμια δισκαρα, βαλιτσες και φυγαμε. Θα το συνδυασουμε κιε με διακοπες, αμε.
ρε παίδες έχετε αναφέρει κάμποσους αγαπημένους δίσκους όπως το Amebix, GBH και Discharge, αλλά με μπερδευε το όνομα crust. Εγώ σκατόψυχο πανκ το έλεγα!
καποτε είχα κάνει το εξής ποστ
Ειδικά όσοι γουσταριζετε Discharge οι Varukers είναι ό,τι πρέπει. Τους Raw Power τους έχουν διασκευάσει και οι Kreator. δεν ξέρω πόσα από τα παραπάνω ανήκουν στην κατηγορία, αλλά μιας και βλέπω αρκετά κοινά είπα να παραθέσω την λίστα. Μία μπάντα που αξίζει να αναφερθεί επίσης είναι οι Electro Hippies, μέλος τους ήταν κάποιος ονόματι Jeff Walker…
το άλμπουμ είναι το The Only Good Punk… Is A Dead One, με μόλις 40 τραγούδια.