Crust δισκοι

Ποιότητα πάνω απ’όλα :lol:

Ξαναλέω να ακούσετε Perth Express

Κατεβάστε τη δισκογραφία νόμιμα και δωρεάν

http://www.megaupload.com/?d=TP6KBDKK
http://www.megaupload.com/?d=FC9QH8J0

password: perthexpress

Ρε περθ εξπρεσ είχα ακούσει πρόσφατα και γαμούσαν τα πάντα…Δεν θυμάμαι πως τους είχα βρει…Εσύ τους είχες προτείνει??

ΒΒΒ υπό άλλες συνθήκες θα το χτύπαγα το μπλουζάκι…αλλά οικονομικά λόγω χριστουνιάτικων αγορών έφυγε πολύ πράμα…θενξ πάντως :smiley:

οι perth ρε παρα χαρντκοριζουν γενικα … υπαρχουν σε ελληνικο distro btw για οποιον θελει να στηριξει παντως περα του νομιμου d/l

ίσχυει αυτό αλλά ειναι κάλη μπάντα

edit: πάντως τις power violence κυκλοφορίες μπορούμε να τις βάζουμε και στο grindcore thread

τι λέτε εδώ ή εκεί?

Μπορεί ναι, μπορεί όχι. Τους είχα ξαναποστάρει πριν λίγο καιρό.

Άμα σ’άρεσαν τσέκαρε και τους glasses, πρώην μέλη των perth express με γυναικία φωνητικά.

Έχουν κύκλοφόρησει ένα ομώνυμο μέχρι τώρα.

Νταξει μπορει να ναι ακυρο και να πηγαινει για το σλατζ τοπικ αλλα μιας και μπηκε ο τιτλος no future no hope … ποσο τεραστια μπανταρα των 6 ηπειρων (η 1 δωρο) ειναι οι BLACK EYE RIOT 8O

ο δισκος τους no hope no future no worries ειναι απο τα πιο σωστα σαπια πραματα στην ιστορια (μαζι με κατι lickgoldensky του “beautyfull sounds…” cd και trap them επειδη ειναι αγγλοι και σαπιοι επισης ) . κυκλοφορησε πριν κανα χρονο και ενα split με Charger , το οποιο δεν ξερω κατα ποσο υπαρχει ακομα . Ασχετο αλλα δεν μπορεσα να μην το πω :slight_smile:

Να ρωτήσω, τούτο το αριστούργημα crust δεν θεωρείται; Το ακούω κάθε φορά που θέλω να χτυπήσω κάποιον, εδώ και 10 κάπου χρόνια. Και πάλι να ρωτήσω, στα επόμενα crust-άρουν (πολύ) λιγότερο = πιο συμβατικό deathcore ή μου φαίνεται;

Για να μαθαίνουμε κι εμείς τα νέα παιδιά.

(edit - Κάποιος καλός άνθρωπος να βάλει το εξώφυλλο του ντεμπούτου των RAGING SPEEDHORN αν δεν δουλέψει κι αυτή τη φορά…:?)

Φιλε, ηρεμια αλλα τουτο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ CRUST…

Τα κουβαδακια σου και σ αλλη παραλια:p

σ’αυτήν εδώ συγκεκριμένα.

Σωστος ο bleedin

Mιας και αναφερομαστε στο crust, ας θυμηθουμε το πιο ουσιωδες ποστ που εχει γραφτει σε τουτο δω το θρεντι

Α μου τηνε μπαίνετε παίδες!
Ναι, εντάξει, sludgάδες, ξέρω, αλλά το συγκεκριμένο άλμπουμ punkίζει πολύ!!

Ναι, ξέρω, ξέρω, να πάω να ακούσω AMEBIX…
Δεν ξαναμιλάω σ’αυτο το θρεντ ρε! Αγκαούργκ. με τσατίσατε.

Καλα ρε μαν, δεν στην μπαινουμε, μην αγχωνεσαι…:slight_smile:
Απλα αυτο δεν ειναι crust… Και μην βιαζεσαι για το τι θα ακουσεις.
Επισης, μην με παιρνεις στα πολυ υποψην, ειμαι καμμενος!!!:stuck_out_tongue:

ΣΟΚ!

Στο site των From te Depths γράφει ότι 30/04 και 02/05 θα παίξουν ελλάδα! Έχει μάθει κανείς τίποτα;;;

Για όσους δεν ξέρουν, οι From the Depths είναι η νέα μπάντα του Brian των Requiem και Catharsis. Ναι, των γνωστών Catharsis. Αυτών που με τα ‘‘Catharsis’’, ‘‘Samsara’’ και ‘‘Passion’’ άλλαξαν τις ζωές και τις αντιλήψεις μας.

Lol, πραγματικά δεν το πιστεύω ότι το βλέπω γραμμένο στο site τους.

http://www.fromthedepths.info/shows.html

Και για να μου (μας- υποθέτω κάποιοι όπως ο worst enemy θα πετάνε από τη χαρά τους αυτήν τη στιγμή) κοπεί η όρεξη, παραπάνω λένε ότι το σχεδιάγραμμα είναι δοκιμαστικό και θα εξαρτηθεί από συλλγικότητες που θα τουε βοηθήσουν με μεταφορές, στέγη κλπ. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι γνωστοί άγνωστοι αρχίζουμε το πρήξιμο στους γνωστούς αγνώστους.

Γαμω ακουγεται!!!

Ωραιοοοοο! Νομιζω πως οι γνωστοι αγνωστοι αν ακουσουν το 1ο τραγουδι απο το Germinate μετα χαρας θα βοηθησουν σε μεταφορες και στεγη :stuck_out_tongue:

Αντε μακαρι να σκασουν τα παιδια να τους δουμε, αν και μαλλον οι περισσοτεροι θα ηθελαν να δουν, κακα τα ψεματα, τους Catharsis :roll: :stuck_out_tongue:

ΥΓ: Ρε παιδια, εφοσον ο δισκος τους ειναι μονο 36 λεπτα, λετε να παιζουν κανενα κομματι απο προηγουμενες μπαντες των μελων? Ψαχνω στο νετ τωρα μπας και βρω κανενα setlist αλλα δεν εχω δει κατι :frowning:

F-U-C-K-I-N Y-E-A-H!!!

Τι λέτε τώρα ρε μαλάκες??? Από τα καλύτερα νέα!!

Γαμώ ρε! Αυτά είναι!! Λαιβαρα θα’ ναι!

(Όντως όμως θα΄χουν μικρό setlist αν παίξουν μόνο δικά τους…Μαλάκες αν ακούστει κάνα arsonist’ s prayer Θα θρηνούμε πεθαμένους…)

Ναι ναι θελουμε να θρηνησουμε πεθαμενους! Αν και παραειναι ουτοπικο ε :stuck_out_tongue:

Καλά όντως ας βρεθούν πρώτα οι άνθρωποι να αναλάβουν το live και μετά τα συζητάμε αυτά…

(μακάρι ρε γαμωτο…)

Έμεινα με τα μυαλά στα χέρια αν έρθουν. :vibrate: