Crust δισκοι

Tι λέτε ρε. Τον αποπροσανατολίζετε!!!

Xαχαχα, τον γαμησαμε και ψοφησε:p

Κοιτα αν κωλο-γουσταρει το ειδος αργα η γρηγορα θα μαθει παρα πολλες μπαντες και θα κρινει και μονος του αν και κατα ποσο crust ειναι το τελευταιο disfear!

Ε ναι ρε πουστι. Ο,τι να ναι. Ψαξε το θρεντ ρε αλάνι και ο,τι σου “κάθετε” ακου το. AMEBIX ακου κ όλα τ άλλα θα ρθουν μόνα τους.

Και κανείς από τους πούστηδες φίλους μου δεν μου το είπε!!!
ΛΟΛ #-o #-o #-o #-o

Σύστεμ όβερλοουντ, άνθρωποι! Το άβαταρ μου δεν είναι τυχαίο τα πιάνω αργά :roll:
Δεν είμαι τελεώς εκτός θέματος, είμαι απλά τουρίστας. π.χ. ψιλοξέρω DRILLER KILLER, αγαπάω AMEBIX

και για να το παίξω κι εγώ λίγο μάγκας

τους είδα live το καλοκαίρι στο Hellfest 8)

Τα παίρνω ένα ένα, θα ξεκινήσω από DISCHARGE.
Βέβαια όλα αυτά είναι κενά γράμματα, γιατί για κανά εξάμηνο ακόμη θα ακούω μάλλον αποκλειστικά και μόνο CONVERGE, δεν μπορώ να το ελέγξω, είναι έξω από τις δυνάμεις μου.
Και δεν είμαι off topic γιατί οι CONVERGE δεν είναι ποτέ off topic

Καρδουλες. :oops:

Συγκλονιστικα τεραστιος δισκος, απο τα albums που κανουν ενα συγκροτημα κλασσικο με μονο δυο ακροασεις.

Κι αν νομιζετε πως υπερβαλλω, ε ξερωγω: http://www.youtube.com/watch?v=_VJHpajlalc

Ειναι η φαση που το ακους και κανεις μονος μος πιτ μες το δωματιο. Οκει, οχι ιδιαιτερα, αλλα αυτη την διαθεση προκαλει.

Ελα μωρη τρελα !
Μια χαρα μονος σου κανεις πιτ ! Ανεβαιναμε Αθηνα για Tankard με ενα παληκαρι
και του λεω ελα να ακουσεις κατι.Πρωτη αντιδραση ηταν -> :-s δευτερη -> 8O

Ρε σορυ με επιασε και μενα ο ενθουσιασμος και αρχισα το name droping … μεγαλε ακου Motorhead και εισαι κομπλε :smiley:

P.S και Amebix βεβαιως βεβαιως

^

???

Nτάξει το ότι το Live The Storm από Disfear (το οποίο παρεπιπτόντως θεωρώ απίστευτο άλμπουμ) motorhead-ίζει λίγο δεν σημαίνει ότι οι motorhead είναι crust…μη τρελαθούμε :stuck_out_tongue:

Παρ’ όλα αυτά για γενικές εγκυκλοπαιδικές μουσικές γνώσεις, κι όχι μόνο, οφείλει κάποιος να’ χει ακούσει μοτορχεντ! :stuck_out_tongue: (αν δεν το χει κάνει ήδη :lol: )

Και Anti-Cimex που ακουσα εχουν μπολικη motorhead-ιλα,και γενικοτερα κρινωντας απ’οτι
εχω ακουσει οι ‘αλητηριες’ μπαντες της Σουηδιας εχουν σε μεγαλη εκτιμηση τους Motorhead.

Oλες οι Σκανδιναβικές μπάντες, αλητήριες και μη, προσκυνάνε MOTORHEAD (edit - και AC/DC :P).
Αν το θεμά γενικευτεί τόσο και πάει τόσο back to the basics, τότε πρέπει να πούμε πως και οι Νορβηγοί μπλακοτρουίλες από τη νέα χιλιετία και δώθε crust-άρουν ψιλοάγρια.

DARKTHRONE και σια :roll::roll::roll:

Ρε μην σκαλωνετε , χαβαλε κανουμε , τι σημασια εχει αν ειναι Punk η heavy οι Μοτορχεντ … γαμανε και ΠΡΕΠΕΙ να τους ακουει ολο το συμπαν… απλα πραματα

Κραστ δεν ειναι παντως :smiley:

Oι DT δεν κρασταρουν, punkαρουν και heavαρουν … αλλα αν αναλυσουμε τα ποσοστα που το καθε ειδοσ εχει συμβαλει στην εμπειρικη υποσυνειδιτη συνθετικη… ελα πλακα κανω , μην πιασουμε αναλυση και για αυτο :wink::lol:

Πόσο γαμάτο είναι το foreign policy από Antischism?

Ρε σεις , power violence , fastcore , spazzcore κτλ τα ριχνουμε εδω ?

Θυμηθηκα και τουτο σημερα (καμια σχεση με τα παραπανω αλλα τα σπαει) :

Muga - Muga

Τα σπαει εννοειται!!!

Ας τα βάζουμε εδώ

Combat Wounded Veteran - This is Not an Erect, All-Red Neon Body

Και τα 42 (!) τραγούδια που έβγαλε η (άρρωστη) μπάντα.

Ωραίος ο BBB…

Από Muga επίσης πολύ γαμάτο άλμπουμ είναι το There Is Nothing Eternal Exists

Eπίσης μία άλλη πολύ γαμάτη και κυριολεκτικά all-star crust μπάντα είναι severed head of state…Και λέω all-star γιατί σε αυτήν έχουν παίξει μέλη από Τragedy, His Hero Is Gone, Warcry, World Burns To Death, και από τους πάνκιδες Defiance (οι οποίοι παρεπιπτόντως είναι μπαντάρα!)

Eνδεικτικά: http://www.myspace.com/severedheadstate

Mια καλύτερη σελίδα: http://www.myspace.com/severedheadofstatetx

Λογω συνωνυμιας με τους λατρευτους μου thrashers δεν ακουσα ποτε… τι κατεβαζω???

Το No Future, No Hope είναι αλμπουμάρα…

(κλασσικό βέβαια street punk χωρίς crust στοιχεία οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα σε εντυπωσιάσουν, αλλά από τις πολύ καλές μπάντες της φάσης! Και το άλμπουμ αυτό έπος για μένα)

edit: rip_noob άκουσα από περιέργεια combatwoundedveteran…Tι περίεργα πράγματα είναι αυτά??? Πλάκα είχαν όμως

Θα τσεκαριστει το Defiance, απλα και μονο απο περιεργεια…
Νταξει μωρε παιζει να γουσταρω, δεν τα παιρνω τοσο σοβαρα τα πραγματα…

Νταξει Γουορστ Ενεμυ δεν χρειαζεται να ανταλασουμε φιλοφρονησεις συνεχεια :lol: Εχουμε τελειο γουστο αυτο ειναι στανταρ πλεον . Θα το πω ομως το μπραβο για τους Severed γιατι ειναι τρελη μπανταρα (εχω τσεκαρει κ μπλουζακι αν ενδιαφερεσαι , και ψηνω να κανω καμια παραγελλια (τονίζεται στην ληγουσα, οπως θα λεγε ο Κοεμτζης δλδ) ) :smiley:

ΡΕ πειτε να αρχισουμε εδω τα Power Violence ή να ανοιξουμε νεο τοπι …

Ριχνω εγω εδω μια αρχη που μονο και μονο λογω τιτλου θα πρεπε να αποτελει ευαγγελιο.

Asshole parade - Student ghetto violence ρεεεεεε 8)