Να τον ακούτε τον worst. Ξέρει λίγη μπαλίτσα
Victims νομιζα οτι ειχε αναφερθει…
Grip Inc. ποιος ειπε οτι ειναι crust???
UNION OF URANUS: To This Bearer Of Trouth=-SOLD OUT-
Τα άλλα που ανέφερα είναι προσωπική δισκοθήκη
Εχουν ξανααναφερθει, αλλα δεν νομιζω να εχει γινει δισκοπροταση. Οποτε:
Catharsis - Passion
Τι να πρωτοπω? Για την μουσικαρα? Για τα τελεια φωνητικα? Για τις στιχαρες? ΑΞΙΖΕΙ να το ακουσετε.
Παρτε και μια κομματαρα, απο ενα split τους, για την οποια ισχυει οτι ειπα απο πανω Χ2.
ΥΓ: Καποια στιγμη θα το τσιμπησω το Passion απο τον Anthrax, ειμαστε και συντοπιτες :lol:
EΠΟΣ γενικά, από τα πολύ λίγα… Απίστευτή μπάντα, από κάθε άποψη (μουσική, φιλοσοφία)… Σκηνή από μόνη τους…Τι hardcore, τι crust, αυτό που παίζουν οι Catharsis είναι ιδιαίτερο…Τα λόγια περιττά.
Το samsara δυστυχώς δεν πολυκυκλοφορεί πλέον σε αυθεντικό απ’ ότι έχω μάθει…
Το 7αρι Etacarinae- Faith in chaos σκοτωνει … ο δισκος δεν με τρελανε σαν συνολο αλλα αυτα εδω τα κομματια ειναι jet
Αυτοί πρόσφατα έκαναν τουρ με born/dead αλλά δεν τους είχα πολύτσεκάρει…Εβαλά πριν λίγο στο myspace και είναι ώραια φάση…Το χεις κατεβάσει? (Αν ναι από που?)
Γενικά ιβηρική χερσόνησος στην φάση είναι πολύ ψηλά
Το είχα στο distro. Πλέων δεν βρίσκετε εύκολα!!! Και δεν είναι Crust (άσχετα αν γαμεί και δέρνει to group).
Links για το distro (αν υπάρχουν) τώρα.
www.7inch.gr
Nαι ούτε γω μουσικά τους θεωρώ τόσο, απλά το’ χω ακούσει κι αυτό από κάποιους. Ωστόσο όσον αφορά στην φιλοσοφία και στο attitude αυτά νομίζω είναι crust.
Κι ότι βρίσκεται πλέον πολύ δυσκολά μου το χουν πει κι άλλοι πολλοί που ασχολούνται μ’ αυτή τη δουλειά (distros, μαγαζιά κλπ). Εσύ παίζει να το ξαναβρείς ή μπα?
@ΓιασουΣκατά: http://rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=14082
εδώ έχει και το μαιλ του anthrax
Πάντως Anthrax αν το φέρεις το Samsara ενημερωσε μας!
Χμ? δύσκολα μου βάζεις!!! Επειδή είχα ψαχτεί να το ξαναφέρω? δυστυχώς δεν το βρήκα πουθενά. Θα κάνω μια προσπάθεια ακόμα μήπως και βρεθεί?:-k
Thanx για την διαφήμιση…
χαχαχα
Οχι τπτ άλλο, τα ξέρω καλά τα του Distro σου γιατί είχα παραγγείλει κάποια στιγμή 8):thumbup:
Έχω αρχίσει να τρώγομαι τελευταία με crustogrindoκαταστάσεις αλλά δεν ήξερα από πού να’αρχίσω και κοιτάζοντας ξόφαλτσα τούτο το thread πήγα και πήρα το Live The Storm - DISFEAR κι έχω να πω πως σας αγαπάω όλους πολύ πολύ ωρέ!
Το αγορασες κιολα ε ?
Καααλη φαση ! Δισκος-διαμαντι !
Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις ενα χαρτι και να σημειωσεις ο,τι εχει γραφτει εδω περα και μετα να κατεβασεις (σιγα-σιγα)
Αρχισε με τους κλασικους discharge!!!
DISCHARGE βαράω το κεφάλι μου που έχασα, τη δουλειά μου και τη βαρεμάρα μου μέσα.
Χαρτί και μολύβι, χαλαρά. Κι ακόμη κι αν τα κατεβάσω όλα, τι θα πρωτοακούσω και πότε.
Αφήστε που είμαι old school, θέλω βιβλιαράκι, τη βρώμα του πλαστικού, όλο το πακέτο για να απολαύσω “καινούριες” μουσικές :roll:
Xαχαχα φιλος τσαμπα το βαρας το αμοιρο το κεφαλι σου, γτ δεν επαιξαν ακυρωσαν τελευταια στιγμη…
ναι ρε καλο ειναι να χεις τους δισκους… απλα για να τσεκαρεις τι σου κανει πρωτα, γι αυτο το πα… 5 συγκροτηματα που θα σ προτεινα να παρεις πρωτα ειναι tragedy, his hero is gone, from ashes rise, anti-cimex, Doom και προχωρα μετα…
Mε Anti-Cimex και συγκεκριμενα το Scandinavian Jawbreaker εχω καει τον τελευταιο μηνα.
Αυτη η ριφαρα του Only In Dreams δεν υπαρχει !
για πιο easy listening καταστασεις μιας και εισαι στην αρχη τσεκαρε : Ekkaia, Worst Case Scenario, Massmord , Victims (τα τωρινα), the now denial … αμα το ψησεις για d-beat ε τοτε ξεκινα απο τα παλια των Disfear μιασ και τους ανεφερες και γενικα οτι παιζει με dis . γενικα παιζουν απιστευτες μπαντες
DIS OR DIE…
P.S. το συγκεκριμενο Disfear δεν ειναι και τιγκα κραστ ειναι η αληθεια , αλλα αμα σαρεσε ριξε μια αυτια σε Genocide Superstars, Zeke και Black Panda που ειναι τεραστιες μπανταρες