Crust δισκοι

Θα σου στειλω σε πμ :wink:

Ωραίο είναι το καινούριο.

Να’ σαι καλά ρε!! Ωστε διαλύθηκαν ε?

Eπίσης hammers το orogeny προτιμίστε να το κατεβάσετε από καναμπλογκ γιατί το link στο myspace τους έχει νομίζω ιό.

@ριπ: Ίσχυει ότι το Epos… είναι πολύ ωραίος δίσκος, θέλω όμως να του δώσω λίγο χρόνο ακόμη… Γενικά είναι ωραία μπάντα

Ναι,στο myspace εχει το R.I.P οποτε ξερω γω…Ενταξει μωρε οπως γινεται συνηθως τα μελη θα φτιαξουν και 3-4 μπαντες οποτε μικρο το κακο.:stuck_out_tongue:

Καλά στάνταρ πράματα :lol:. Λοιπόν βάζω τώρα easpa/divisions! Για να δούμε…:smiley:

Στα του ιβηρικού neo-crust, μη ξαναναφέρω τους Down To Agony. Kατ’ εμέ από τους καλύτερους στο είδος. Τα’ χω ξαναπει

Μονο το σπλιτακι με εφραφα ειχα ακουσει αλλα δεν πολυτρελαθηκα.Ισως επειδη εβαζα το no longer human ξανα και ξανα.Θα επανορθωσω αφου λες τοσο καλα λογια.Κατι αλλο τωρα,ξερεις τι παιζει με τα samples στο the prophet feeds απο masakari.Απο που ειναι και τα λοιπα.Πολυ πετυχημενα και πολυ ταιριαστα στο ολο συνολο.Ειδικα στο untitled

Βασικά από Down To Agony ακού το τελευταίο τους, Εl Suenos De Vernos Caer (γαμάει), τα προηγουμένα τους είναι λίγο πιο “δύσκολα”. Ίσως πάντως στο σπλιτάκι με FoE να υπερτερούν οι τελευταίοι, όντως. Κομματάρα.

Για το άλλο που λες να σου πω την αλήθεια δε το’ χω ψάξει, αλλά δε θυμάμαι να λέει κάτι και μέσα στο βυνίλιο (τώρα είμαι λίγο μακρία από αυτό, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος). Ισχύει πάντως ότι γαμάνε στο συγκεκριμένο κομμάτι όπως και το ίδιο το κομμάτι. Πάντως έκανα ένα πρόχειρο σερτς τώρα στο νετ και δε βρήκα κάτι.

Λοιπόν η πρώτη ακρόαση του σπλιτακίου για το οποίο μιλάγαμε προηγουμένως τελείωσε. Είναι σίγουρα νωρίς για να εκφέρω ολοκληρωμένη άποψη, αλλά εκ πρώτης όψεος ήταν πολύ τούμπανο σπλιτάκι! Και οι 2 μπάντες αισθάνομαι ότι τα δίνουνε όλα. Ακόμα δε μπορώ να ξεχωρίσω κάποια, αλλά με πόρωσαν αρκετά οι Easpa Measa, χωρίς βέβαια να υποτίμω τους μαχιμότατους Divisions Ruin. Aισθανομαι απλά ότι τον ήχο των δεύτερων τον έχω ξανακούσει πάνω κάτω. Θέλω κι άλλες ακόμη ακροάσεις, αλλά έχω ψηθεί για δεύτερη στα καπάκια ε! Σιγουρα κρατάω αυτό:

Ω ΝΑΙ! ΜΠΑΣΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ

Κατα τ’ άλλα η χώρα αυτή ουτε αυτή τη φορα με απογοήτευσε! :wink:

Muga - The Road To Asura

3 κομματαρες, λιγο σαπιλα παραγωγη, φινο crust.

Katalathos egine, svhste to

Easpa Measa ftw ρε!!! κρίμα που διαλύθηκαν. Όσο για τους τρισμέγιστους γιαπωνέζους Μούγκα :lol: αυτό νομίζω ειναι το demo τους. Έχουν ακόμη 2 LP… το ομότιτλο του 2003 και το There is Nothing Eternal Exists του '08. Ακούστε ας πούμε το riff απο το πρώτο κομμάτι (Prayer To Villian) του There is… και… 8O χαχα

Αν κατάλαβα καλά οι divisions διαλύθηκαν και όχι οι easpa.

Muga κι εγώ γουστάρω. Εχω ακούσει τα 2 Lps και ήταν γαμώ. Γενικά japan d-beat/japcore στηρίζω όσο δε πάει. Το Ep δε το’ χω τσεκάρει

Ρε κατεβασα απο μουγκα το There is Nothing Eternal Exists και εμεινα καπως ετσ:o:o.Πολυ σινταρα λεμε και εκεινο το Asura σπερνει .Ξεθαψτε το !

γκρουπάρα οι Tragedy! φοβεροί ρυθμοί και φωνητικά! αυτό σημαίνει πωρωση!

Dishammer - Under The Sign Of The D-Beat Mark

Αυτό το thrashopunk/δενξερωγωτι riff του Invocation σπέρνει.

Toύμπανοι λέμε! Και το κομμάτι που λες τα σπάει.

Εμένα πάντως μου βγάζουν και αρκετή blackia οι τύποι. Ιnepsy με πιο black διαθεσεις

Μονο και μονο απο τον τιτλο θα τσεκαρω !

Θα γουστάρεις πολύ θεωρώ!

Ictus / This Thing Called Dying Split

Το 16λεπτο κομματι των Ictus ειναι σε επιπεδα Imperium, ιδιο στυλ, ιδια ποιοτητα.

Οι Νορβηγοι απο την αλλη δεν με εχουν εντυπωσιασει ιδιαιτερα ακομα. Ωραια παιζουν αλλα δεν εχουν κατι το ξεχωριστο.

Ictus - Imperium

Οσοι δεν το εχουν ακουσει, το ακουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. 39λεπτο αριστουργημα.

ΥΓ: To Dishammer θα τσεκαριστει τις επομενες μερες.

Στηρίζω πολύ imperium. Αλμπουμάρα.

Το σπλιτάκι δε το χω τσεκάρει. θα γινει

Απλά σπέρνει.