Crust δισκοι

MAΓΑΖΑΡΑ ME TA OΛΑ ΤΗΣ ΟΜΩΣ.

Oταν είχα πάει εκεί πριν 2 χρόνια είχα κάνει καταναλωτικό όργιο. Πήγαινα και 2 φορές την ημέρα και σκέψου έμενα σε άλλη περιοχή του λονδίνου

Και εγω παιζει και καμια ωρα απο κει…την επομενη φορα που θα παω ομως θα το λιωσω…ασε που ηταν τελευταια μερα και ειχα ψιλοξεμεινει και απο λεφτα και δεν ηξερα τι να πρωτοπαρω…

Εμπιστευομαι worst και το εβαλα να κατεβαινει :thumbup:

Ισχύει ρε κι εγώ ανυπομονώ πότε θα είναι η επόμενη φορά. Εντομεταξύ κάθε φορά κάτι μου ξέφευγε και κάθε φορά έφευγα με παράπονο.

Βilzzoras θα νιώσεις. Αν δε το’ χεις κάνει ήδη να τσεκάρεις και ictus που πρότεινε ο timeous λίγες σελίδες πριν. Eτσι νεότερο κραστ στα ιβηρικα προτυπα

Γαμώτο αν δεν είχα μισοχαλασμένο pc θα έβαζα youtube links κλπ αλλά δε μπορώ. Τα νεύρα μου.

(Και θέλω να ακούσω κι ένα σωρό πράματα και δε μπορώ. ασταδιαλα)

οχι και κραστ το nux vomica ρε παιδια. Ειναι αρκετα τεχνικο ωρες ωρες. ποιο πολυ μετσαλ θυμιζει,ωραιο δισκακι παντως. Σε αλλα νεα τωρα,τους Slang τους ξερουμε ετσι?
γαματο Japcore. Κυκλοφορουν και νεο δισκο τωρα στα κοντινα.

(δεν ειναι κραστ η φαση αλλα στο -core thread θα χανονταν…)

To nux vomica εχω σκεφτει πολλες φορες να το ποσταρω αλλα το αφηνα.
Crustιζον hardcore θα το ελεγα το album, πολυ καλο παντως :wink:

Το 2ο αλμπουμ τους κινειται σε πιο μεταλ μονοπατια.

Nτάξει και metallic crust να το πούμε δε νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα! :wink:

Ακυρο αλλα το schwartz and anger γαμαει τα παντα…το ακουω τωρα και εχω μεινει ψιλο μαλακας…

Συμφωνω οσο δεν παει :wink:

Γενικα πιαστο απο την αρχη το θρεντ και ακου σιγα σιγα ολες τις μπαντες

Συμφωνώ. Αν έχεις χρόνο κάποια στιγμή κάντο. Γενικά έχουν προταθεί απίστευτες μπάντες σε διάφορα στυλ του ιδιώματος.

Οσο για swartz and anger γαμάνε. Στηρίζω κι εγώ άπειρα:thumbup:

Απο χρονο αλλο τιποτα…εχω ξεκινησει ηδη…:stuck_out_tongue:

παιδες εχω παθει γερη ηττα μετα απο αυτο που ακουσα. μιλαω για το 7’’ God’s Disturb των γιαπονεζων Hakuchi (pre-Age) το οποιο κυκλοφορησε το 1993. metalliko crust με τα ολα του.

ακουστε εδω και νιωστε λεμε http://www.youtube.com/watch?v=1MW5XtcDatA

:smiley:

Θα προτείνω το εξής για σήμερα… Next Victim - This Moment Of Silence Before The Storm. Πολωνοί crust/hardcore τύποι που το σπρώχνουν αρκετά παραπέρα.
Παίζουν και επιρροές απο Neurosis ε. Έχουν και διάσπαρτα καθαρά γυναικεία φωνητικά.
Δεν το έχω πολυακούσει αλλα μου θυμιζει κατα κάποιο τρόπο From the Depths.
Εδώ ο ίδιος ο Brian είπε οτι ειναι απ’τα λίγα πράγματα που του κάναν εντύπωση…

http://www.nextvictim.band.pl/

Κάτι τέτοια post (σαν το παραπάνω) διαβάζω και τρελαίνομαι που δεν προλαβαίνω να το κατεβάσω ΤΩΡΑ π.χ. και να το ακούσω. Θα γίνει με τον καιρό του…

Γαμω τα σιντι ειναι αυτο.Ηδη το εχω βαλει στο ριπιτ .Θενξ για την προταση.Ααα επισης εχουν κανα αλλο σιντι γιατι στο site δεν εβγαλα ακρη

Kαι μόνο γι’ αυτό θα κατεβαστούν.

εδιτ: Hakuchi τουμπάνια! Στηρίζουμε ιαπωνία πολύ στη φαση

Καλά για Next Victim τι να πω? Τελικά μετα απο αρκέτες ακροάσεις κατέληξα στο οτι νταξ γαμάνε σύμπαντα. τέλος. Όσο για Hakuchi αν σ’αρεσαν άκου και Age. Γενικότερα για Japcore,crust φάση ψοφάω.Πάρτε και το καλύτερο,ακούστηκε οτι νοέμβρη έρχονται για 1 και μονοδικό live οι … … CRUDE 8O:drunk:

[SIZE=“6”]TI LES TWRA???[/SIZE]

Mαλάκα οι crude είναι από τις αγαπημένες μου crust μπάντες

Μαλάκα γιατί το έκανες αυτό τώρα??? ΜΑΚΑΡΙ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ

Δηλώνω λάτρης του japcore

Ενα παλιό ποστ σχετικα με crude, αλλά και υπενθυμιση της παρακατω δισκαρας:

Tελικά τα βυνίλια τους τα βρήκα πέρσι κάποια στιγμή8)

Κοίτα έτσι ακούστηκε και πολυ πιθανόν να ισχύει. Μόνο για Αθήνα λένε όμως. Βέβαια ειναι πολύ νωρίς ακόμη αλλα μακάρι.
Attitude :bow2: απλά :smiley:

Ρε και καιμακτσαλαν να παίξουν θα πάω!

μακαρι μακαρι μακαρι μακαρι μακαρι μακαρι μακαρι μακαρι μακαρι μακαρι μακαρι μακαρι

Παιδιά όσοι δεν έχετε ακούσει το attitude καντε το. Οπότε το ακούω αίσθανομαι ότι βρίσκομαι εκεί πέρα, ιαπωνία, ότι τη ζω όλη αυτή τη σκηνή στο πετσί μου.

Μη περιμένετε τίποτα βαρύ d-beat hardcore μιλάμε για πιο punk καταστασεις. Burning spirit hardcore ρεεεε