Σταματιστε να προτεινετε .Δεν προλαβαινω :lol::lol:.Εχω και το Crippled στη λιστα
Λoιπόν επειδή είναι πάνω το θρεντ, ας μην πέφτει. Μιλάτε μας για τους τεράστιους Victims. Έχω το Κiller που το χω λιώσει και θα πάει στη λίστα μου με τα καλύτερα της δεκαετίας, το Lies,Lies,Lies 7" και το εφτάρι με Kylesa.
Mε τι συνεχίζω? Με …Ιn Blood ή Divide and conquer? Κι από σπλιτ κλπ.? Αυτό με From ashes rise?
παρατάς τους Victims και πιάνεις τους From Ashes Rise!!
E, καλά αν είναι έτσι να πιάσω τους His Hero Is Gone που από τις εγγυημένες μου πηγές είναι πάνω απόλους.
χαχα ε ναι πιάστους.btw απο Victims εχω ακούσει μόνο το τελευταίο 7" και διάσπαρτα κομμάτια απο εδώ και απο κει. Καλούτσικοι ειναι…
Έλα να κρατάμε το thread πάνω!
Ποιο πρωτοακουμε απο His Hero Is Gone ?
Edit : Ειδα οτι πολυ εχουν προτεινει ενα συγκεκριμενο και θα
τσεκαρω εκεινο πρωτα.
Εμενα μ’αρεσε περισσοτερο το divide and conquer πιο μεταλλικο αλλα και τα 2 κωλολενε
Red Rum: Σα το κίλερ δε θα βρεις. Ωστόσο προτείνω να τους πάρεις προς τα πίσω. Πάντως το divide and conquer είναι αρκετά καλό! Σχετικά με το σπλιτ με from ashes rise, που το εχω, οι victims δε με πόρωσαν τόσο. Βασικά φταίει ότι οι from ashes rise γαμάνε τα πάντα στο συγκεκριμένο σπλιτ, οπότε μπαίνεις κατευθείαν στη διαδικασία σύγκρισης. Πάντως θα πρότεινα να ακολουθήσεις επειγόντως τη συμβουλή του healthy_hands και να πιάσεις αμέσως from ashes rise και συγκεκρίμενα το έπος τους nightmares (μέσα στο top20 μου). Απ’ τις καλύτερες μπάντες του είδους. Ετσι σκέτο.
Deathster: Fifteen Counts of Arson LP (1996). Δισκάρα.
εγω διαφωνω … να μην αφησεις τους Victims καθολου … απλα ακου και κανα nightmares να σου φυγει η καψα
επισης, ψηνει καποιος να κρατησει riistetyt αθηνα και να ξαναπαιξουν 3-4 μερες μετα που δεν θα λειπουμε για εξαταστικη μη γαμησω ? ευχαριστωωω
Πες τα ρε γαμώτο!
(πάντως μη νομίζετε ότι υποτιμούμε τους victims ε. Οι τύποι είναι τούμπανοι ενώ οι τελευταίες τους δουλειές σκωτώνουν. Είχα ξαναμιλήσει γι’ αυτούς κάπου. Απλά προτιμώ εγώ from ashes. Γουστα βεβαια
Το καλό πάντως είναι ότι οι victims συμβαίνουν τώρα. Αμα τους δουμε και λαιβ θα γκαμισει)
ψησου να κανουμε ηλεκτρικη καταιγιδα να ακυρωθει το λαιβ :lol:
victims προτιμω neverendinglasting πλακα πλακα … αλλα γενικα νομίζω οτι ακόμα και σημερα που ηρέμησαν , γαμάνε άπειρα .
from ashes rise επισης, μην παρεξιγιομαστε
Θα συμφωνησω με worst και προτεινω απο From Ashes Rise το Nightmare και το split με Victims (οι οποιοι ωραιοι ειναι μεν αλλα δεν μου λενε κατι το ιδιαιτερο) και απο His Hero is Gone το Fifteen Counts Of Arson
Ακουσα ενα κομματακι απο Next Victim και ειμαι ετσι 8O
Τους έχω στα πολύ προσεχή ακούσματα! Ρε είναι η φάση που λες: Ε αφού το είπε ο Brian θα γαμάει:lol: Δε γινεται αλλιως ομως
Ελεγχουν οι next victim.:thumbup::thumbup:
Συμπαθητικότατοι οι next victim, αλλά ρε γαμώτο ήθελα (παραπάνω) τουπά τουπά ανά σημεία… Φωνάρα πάντως η τύπισσα
Ωραιοι, ακομα δεν το εχω ακουσει οσες φορες θα ηθελα παντως. Οπως ελεγα και με billzora, περισσοτερω sludge φαση παιζουν παρα crust.
Ναι ισχύει αυτό.
Καλά κι εγώ δε το’ χω λιώσει, απλά με 2 ακροάσεις βλέπω αυτό που’ πα ότι λείπουν τουπά τουπά σημεία:( Kαι θα πήγαιναν θεωρώ.
Μια χαρα ειναι μωρε ετσι οπως ειναι.Δεν θελουμε αλλους εφραφα !Το τελευταιο κομματι με το τεραστιο τιτλο ειναι επικο.Παντως το σιντι που μου εστειλε ο healthy hand [The cold gust of wind ] ειναι τερμα σλαντζ
Όντως θέλουν τουπα τουπα για να γίνουν “πορωτικοί”… τεσπα άσχετο αλλα η μπάντα που έπαιξε μετά τους Τotalalitαr στο Βιολογικό πιοι ήταν? Μάλλον οι The Κοπρόσκυλα ε?
Οι Uptight Bastard νομίζω.