Crust δισκοι

Aν μιλας για το σαββατο, δν νομιζω να ταν οι uptight θεσ/νικη, εκτος αν πηγαν κι ηρθαν με προσωπικο τζετ :stuck_out_tongue:

Γράψε λάθος, τότε, κάποιος μου είπε ότι ακύρωσαν οι Buttluck και έπαιξαν αυτοί.

Οι Buttluck δεν πρέπει να παίξαν πάντως,εκώς και αν έπαιξαν πριν παω… νωρίς δηλαδή…

Σήμερα ξέθαψα ενα demo tape το οποιό σπέρνει! Teargas λέγεται η μπάντα,είναι απο Αυστραλία και παίζουν Burning Spirit style Hardcore (aka Japcore)
Το demo υπάρχει σε πολύ καλή ποιότητα (320kbps) στο blog crust-demos.
Όσοι όμως είναι oldschool και γουστάρουν κασετάκι το προμηθεύονται απο εδώ…

Teargas καλή φάση, αλλά σίγουρα όχι ότι καλύτερο έχω ακούσει στο στυλ αυτό. Πάντως δεν είναι κακό το demo που λες.

Στο σημείο αυτό να πω ότι γενικώς από την τάση πολλών μη-ιαπόνων να παίξουν αυτό το τρισμέγιστο “burning spirit hardcore” προέκυψαν πολλές μπαντάρες όπως πχ οι γερμανοί Burial, ή οι απίστευτοι φιλανδοί Selfish (απ’ το 89 παρακαλώ!) οι οποίοι έχουν και σπλιτάκια με Doom. Πρεπει καπου να χω μιλησει γι’ αυτούς. Δε θυμαμαι στανταρ. Και φυσικα και άλλες τέτοιες μπανταρες.

Επίσης μιας και μίλησες για αυστραλία και teargas να πω και κάτι λυπήρο…Οι αυστραλοί Pisschrist (απ’ τα καλυτερα ονοματα που’ χω ακούσει) διέλυσαν φέτος το καλοκαίρι δυστυχως έπειτα από 7 χρόνια ζωης και λαιβ σε πάρα πολλές πολεις του κοσμου. Τον Αυγουστο έκαναν και το τελευταιο τους Live. Γαμάτη μπάντα. Κλασσικό ανελέητο d-beat hardcore με επιρροες από wolfbrigade, totalitar, πολλά ιαπωνοειδή κ.α.

http://www.myspace.com/dbeatholocaust

[I]"PISSCHRIST-ITS THE END

AFTER 7 YEARS OF ALL OUT WAR, ITS SADLY THE BITTER END. WE ARE CARRYING ON THE SPIRIT OF PISSCHRIST SEPARATELY. THANK YOU TO WORLDWIDE PUNK SCENE FOR KINDNESS, LOVE, INSANE MOSHPITS, PARTY, FRIENDSHIP, DEDICATION! YOU HAVE OUR UTMOST RESPECT AND GRATITUDE. PUNK IS LOVE

OUR FINAL STAND WILL BE ON

31 JULY 2010 ARTHOUSE, MELBOURNE W/ MINDSNARE, EXTORTION, IRONMIND
01 AUGUST 2010 FREE ALL AGES SHOW, MELBOURNE W/ TEARGAS, PATHETIC HUMAN
(MORE INFO SOON)

WE INVITE EVERYONE TOO COME AND CELEBRATE OUR DEMISE."

[/I]

Κρίμα,ηταν ωραία μπάντα. Burial απίστευτοι,καλύτεροι απο πολλούς γιάπονες. Όσο για Selfish άκουσα ενα δίσκο (δεν θυμάμαι ποιό) παλαιότερα και δεν μου κάθονταν καλά. Ίσως να ξαναδοκιμάσω κάποια στιγμή.
Σήμερα ανακάλυψα σε ένα blog μια τέρμα ενδιαφέρον μπάντα απο Πολωνία. Sanctus Iuda, 90’s Crust. Ωραιότατοι ε. Sanctus Iuda - Radio Ma Ryja --> http://www.youtube.com/watch?v=FTMXQpbXixA

Πολύ ωραίο Punk κομματάκι!

Γενικά βλέπω πως η πολωνία αναπτύσσει πολύ καλή σκηνή:wink:

Βασικά ναι αν και απο οτι βλεπω ανέκαθεν πρέπει να χε “ωραία” crust/punk/hardcore σκηνή,υπήρχαν πολλές μπάντες,κυρίως το 90. Επίσης,κάπου στα mp3 μου βρήκα ενα compilation με πολωνικό punk/crust. Παρτε http://www.mediafire.com/?zyjud2wmenn

όσοι κατέχουν απο Blackened Crust ας πουν μπάντες,δίσκους κτλ…
ε ας πάμε το θρεντ ενα βήμα παραπέρα εξάλλου έχουμε πιάσει πόσα sub-sub genres ξέρω γω :stuck_out_tongue:

Οπως και δηποτε ακους το Iskra - Bureval. Μετα υπαρχουν οι Leper με τον End Progress που χωνουν μεσα και σκα(!).
Martyrdod λογικα εχεις ακουσει…
Επισης οι Shikabane θα μπορουσεις να πεις οτι χωνουν blackιες σε κατι σημεια. Γενικα παντως, κατσε ψαξε το rabm blogspot το οποιο εχει αρκετες κυκλοφοριες σε τετοια φαση.

Μια μπανταρα που μ’αρεσε πολυ απο blackened και νομιζω εχει αναφερθει και εδω ειναι οι Martyrgod.Το in extremis ηταν σινταρα .Κατα τα αλλα απο blackened που γενικοτερα δεν ειναι απο τα αγαπημενα μου μ’αρεσαν πολυ και οι dishammer

thnx παίδες. Απο Martyrdod το in extremis ειναι τέρμα αγαπημένο. Λυσσαλέοι οι τύποι.
Επίσης Shikabane εχω ακόυσει ενα album τους και ενα 7" νταξ καλοί απλα δεν ξέρω κατά πόσο ειναι blackened… Ρε φίλε ωραίο το rabm,έχει μπόλικο πράγμα. Να σας πώ Οι Panopticon τι λένε? Άκουσα καλά λόγια…

Οι Panopticon παιζουν ωραιο black metal. Καμια σχεση με crust ομως.

Προσυπογράφω για iskra, martyrdod! Γαμάνε. Επίσης και οι leper που είπε o timeous είναι καλοί και στα ska σημεία τους θυμίζουν πολύ μία, εδώ και χρόνια, αγαπημένη μου μπάντα, τους choking victim οι οποίοι δε παίζουν κάτι υπερβολικά σχετικό με το θρεντ, αλλά δεν ειναι και άσχετοι με αυτό. (skapunk/skacore με black και crust στοιχεία, τόσο μουσικά όσο και ιδεολογικά. Μη φανταστείτε ότι είναι εμφανείς αυτές οι επιρροές όμως. Θέλει λίγο εξοικίωση μαζί τους για να το νιώσεις.).

Κατα τ’ άλλα healthy, όπως και ο bilzzoras, συστήνω ανεπιφύλακτα αυτό:

ΥΠΕΡΔΙΣΚΑΡΑ. Όπως έχω πει, θυμίζουν inepsy στο πιο black με θρασοπινελιές. Απλά.

Το χωνα το αποπανινο γκομενακι παντως.

Θα τσεκάρω καποια στιγμή :smiley: Μλκα θυμάμαι live Leftover Crack και ταράζομαι. Όλα τα λεφτα ήταν. Θεσσαλονικη,αστεροσκοπείο το '08… Μου ρθε φλασια διότι είπες για Choking Victim

ΜΠΑΝΤΑΡΕΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ

Mε Martyrdod & Dishammer τον τελευταιο καιρο εχω καραγουσταρει.
Τους ακουω πολυ συχνα και τους δυο.
Μπανταρες !

Edit : Απο Inepsy τι ακουμε ?

Eλα ρε, ενα ΕΡ και τρεις δισκους εχουν αρχισε απο την αρχη και ακου:p

deathster: ντάξει το πρώτο Ep τους του 2002 έχει κακή παραγωγή (γαμαει βέβαια) όποτε, αν και ντεμπούτο δε θα στο πρότεινα για πρώτη επαφή.

Θα πρότεινα το τρισμέγιστο Rock N Roll Babylon του 2003. Γάματο d-beat ροκ ν ρολίδι ρεεεε! Μοτορχεντίλα όσο δε πάει.

Επίσης και το καινούριο τους Εp progress and overkill (2010) τα σπάει!

Επίσης μόλις κυκλοφόρησαν κι ένα σπλιτ με toxic holocaust