Το λινκ δε βλεπω!
Λοιπονννννν νεο alpinist ρεεεεεε http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=158013359&blogId=538670927 .Κυκλοφορει εκει εξω και με την 2ρη ακροαση μπορω να πω οτι ειναι ΚΑΙ ΑΥΤΟ σινταρα.
Πολύ καλό το Lichtlaerm,ΑΛΛΑ δεν έχει “hitaki” σαν το a is for army of slaves
Όσοι γουστάρετε Alpinist άκουτε Protestat όπωσδήποτε… To the hate,the hollow και το καινούργιο ονόματι Judgements το οποίο ειναι κάπως ποιο συμμαζεμένο,ίσως και λόγω παραγωγής. ααα ειναι και στο ίδιο label (Vendetta) που απ’οτι φένεται στρέφεται προς το metalliko screamo/crust σαν τους παραπάνω.
Παίδες πρωσυπογράφω για Protestant:!:
Γαμάνε σύμπαντα τα παιδιά:)
Ανέβασα στο Punk Torrents (http://www.forum.punktorrents.com/thread-126681.html) το DVD απο το Box Set των Disrupt,το οποίο έχει 4 shows! Όποιος θέλει κάνει register Και κατεβάζει.
Worst εσύ έχεις ήδη account οπότε κατέβασε αν θες και άστο μετα ώστε να βοηθήσεις στο seed…
Nαι ναι παίζει κάποια στιγμή να το κατεβάσω. Κατέβασα αλλά δυο δικά σου και τα seed-αρω.
Νέα [B]SLANG (jap) [/B]Και [B]HOLY MOUNTAIN (us) [/B]
http://toxicbreedsfunhouse.blogspot.com/
Slang όποιος γουστάρει έστω και λίγο japcore ακούει. Πραγματικά με ξετίναξε.
Τώρα οι δε holy mountain κινούνται σε neocrust μονοπάτια με πολύ καλά lead στις κιθάρες και εναν κάπως ποιο προσωπικό ήχο. Έχουν επίσηςς πολύ καθαρή παραγωγή (για το genre). Εγώ βέβαια λίγη βρόμα θα την ήθελα αλλα αυτο ειναι υποκειμενικό … Αξίζουν.
Απίστευτη μπαντάρα οι Πυρηνικός Χειμώνας (πολλοί τους ξέρουν σαν Nuclear Winter), και το ομόνυμο C.D. τους σπάει σύμπαντα, αλλά δε θα τους έλεγα crust, μα απλά death metal. Βασικά εντελώς Bolt Thrower, όπως ομολογούν και οι ίδιοι στο βιβλιαράκι του C.D.
επαιξε tour αυτό το τριήμερο la casa fantom θεσσαλονικη-αθηνα-πατρα. νορβηγικό ντουο μπάσο-ντραμς.
της αθήνας δυνατό λαιβ παρότι είχε λίγο κόσμο αφου κανονιστικε τελευταία στιγμη.
όσοι δεν έχουν τσεκάρει αξίζουν.
Eχουμε μιλήσει εκτενώς γι’ αυτες τις συναυλίες στο θρεντ: DIY συναυλίες. Ντάξει οι τύποι τα σπασαν, μη τα ξαναλέμε.
Ρε κυκλοφορησε αυτο http://www.wearevestiges.com/vestiges.html .Μου καναν καλη εντυπωση .Ειναι μπαντα αλα εφραφα.Δηλαδη με κονσεπτ και τα λοιπα.Βασικα θυμιζει και πολυ εφραφα το θεμα του κονσεπτ.Μουσικα τωρα, τα λενε οι ιδιοι καλυτερα “[B]Vestiges formed in January of 2010 as a two-piece band. Influenced by hardcore, black metal, crust, screamo, and post-rock, the band set out to incorporate elements of each genre to articulate their message both musically and lyrically. A third member was added to the band shortly before entering the studio to record The Descent Of Man. The band plans to release two more albums, an EP and a LP, in order to complete their narrative. The band and a filmmaker are currently in the process of producing a film to visually capture the theme of The Descent Of Man[/B].”
Αυτο που εχω να πω εγω με 2 ακροασεις που του εχω κανει[και θα ακολουθησουν και αλλες γιατι μου αρεσε]ειναι οτι προκειται για ενα πολυ καλο αλμπουμ ,με γιαλυστερη παραγωγη και γαμω τα βοκαλς.Οσοι γουσταρουν fall of efrafa και downfall of gaia θα τους αρεσει.
εντιτ:Ισως να μην ειναι ο καταλληλος χωρος ,αλλα που αλλου να το βαλω :S
Καλημέρα,νέα μόδα αλα εφραφα στο φουλ ε? 2 δίσκοι ακόμη,“ψαγμένο” κονσεπτ παρμένο απο βιβλίο κατα πάσα πιθανότητα κτλ. τι μου θυμίζει? τι μου θυμίζει?
όπως και να χει θα τους τσεκάρω κάποια στιγμή. Σε άλλα νέα το καινούργιο LP ([B]Dear Daily Life)[/B] των [B]Acrostix [/B]θερίζει τα πάντα,τα πάντα λέμε! Απ’τις καλύτερες Japcories τον τελευταίο καιρό!
Ακούστε το ομώνυμο κομμάτι που ειναι και ποιο punkικο απο τα αλλα που θρασάρουν ασύστολα.
Δεν το βρίσκω το ομώνυμο οπότε πάρτε ενα live vid…
Κατεβαινει το ακροστιξ. Εκει που διαφερουν οι vestiges ειναι εδω "[B]The band and a filmmaker are currently in the process of producing a film to visually capture the theme of The Descent Of Man[/B] "
ναι ok και οι efrafa βγαλαν DVD με live kαι διάφορες χασιματικές εικόνες ενδιάμεσα ετσι για την ψαγμενιά.
αγαπώ εφραφα αλλα προς το τέλος σαν να ειχαν καβαλήσει το καλάμι,σύμφωνα με κάποια πράγματα που διάβασα στο net… ίσως να ταν και κακοήθειες. dunno
τεσπα πάλι βγήκα οφφ…
ps: Μόλις κατέβει το ακoυς επιτόπου ε!
Γενικά στα τελευταία ποστς συμφωνώ με κάθε λέξη του healthy. Ε και αυτή εδώ η παράγραφος:
[I]
“Vestiges formed in January of 2010 as a two-piece band. Influenced by hardcore, black metal, crust, screamo, and post-rock, the band set out to incorporate elements of each genre to articulate their message both musically and lyrically. A third member was added to the band shortly before entering the studio to record The Descent Of Man. The band plans to release two more albums, an EP and a LP, in order to complete their narrative. The band and a filmmaker are currently in the process of producing a film to visually capture the theme of The Descent Of Man.” [/I]
με ξενερώνει λίγο/προκαταβάλει αρνητικά γιατί είναι σα να διαβάζω για τους fall of efrafa. Πάντως επειδή όπως και να’ χει τέτοιες μουσικές τις γουστάρω, θα τους τσεκάρω γιατί μπορεί να λένε.
Ναι λες και οι εφραφα πρωτοτυπησαν.Ενιγουει εμενα μ’αρεσει το σιντι παντως και θα παρακολουθησω την πορεια τους.
Καλά ισχύει ότι μπορεί και αυτοί να μη πρωτοτύπισαν (ούτως ή άλλως δεν έχω σκοπό να τους θεοποιήσω) απλά το κόνσεπτ υπό τέτοιους ήχους το είδα [B]τόσο πολύ[/B] (σημαντικό αυτό το τόσο πολύ. Γιατί γενικά concept albums εχουμε δει) σ’ αυτούς πρώτα οπότε ξέρεις πως πάει… Κατα τ’ άλλα θα τους ακούσω οπωσδηποτε γιατί και foe και downfall of gaia προσκυνώ:p
Νέο Deathraid,All Life Ends λέγεται. Τούμπανο παραγωγή. Με την πρώτη αυτιά σπέρνει σύμπαντα…
εγω λεω να κανω μια γενικη παρατηρηση … ψηθειται να μην το κανουμε μπλακ μεταλ το τοπικ . Δηάδη μην παιζει ρε συνεχεια “ο ταδε δισκος γαμαει αν κ εχω ακουσει το πρωτο κομματι ακομα” .
εγω λεω να σταματήσουμε να μιλάμε στο thread… ασε μας ρε thebbb να λέμε πόσο γαμάει το ενα κ πόσο σκίζει το αλλο.