Δεν το έχω παρακολουθήσει το συγκεκριμένο παρακλάδι σχεδόν καθόλου (πλην ίσως των ΕΝΤ), όμως πρόσφατα πέτυχα αυτούς εδώ τους Σέρβους, και νομίζω πως εδώ είναι το κατάλληλο μέρος να τους αναφέρω.
ΝΑΚΟΤ
οι στίχοι είναι στη μητρική τους γλώσσα, και εμένα μουσικά μου φάνηκαν μια πιο σπιντυ/βρώμικη έκδοση των Exploited/Discharge, ενώ μου θύμησαν και την ελληνική σκηνή των 80ς-90ς. Σωστοί!
ρε αυτοί οι nakoτ pου ειπε ο βλεεδιν είναι ίδιοι με χαοτικό τέλος. Ειδικά το πρώτο κομμάτι που έχουν στο myspace, αμα του βάλετε από πίσω το Eποχή της Παρακμής, είναι ολόϊδια!!
Νταξει δεν ειναι και οι πιο επιθετικοι του κοσμου οι Martyrdod … Νταξει σε λιγο πιο χαζεμένο στυλ υπάρχουν και οι θεοί Black Eye Riot που μπορεί crust να μην τους λες , αλλα μια φορά είναι πιο τρομακτικοί και από την Πετραλιά γυμνή …
Εδιτ : Για να μη με πειτε και οφτοπικ θα προτεινω και τους Massmord να πουμε που ειναι και μελωδικουληδες και αρεκουνε ευκολα …
Εγώ τον τελευταίο καιρό άρχισα να ψάχνομαι με crust, αν και κάποιες μπάντες τις άκουγα και πιο πριν και μου φαίνονταν απλώς πιο hardcore- ίζον punk. Anyway, οι θεοί Amebix στάθηκαν η αφορμή, και τώρα περιμένω το live Tragedy Θεσσαλονίκη για να δούμε τι θα δούμε. Υπάρχουν πολλές μπάντες που άκουσα σφήνα μερικά κομμάτια, αλλά δε βρίσκονται εύκολα, ρε πούστη μου (Electro Hippies, Nausea κλπ.).
Union Of Uranus έχει ακούσει κανείς? Έχουν split με his hero is gone και συγκεκριμένα το equilibrate pressure γαμάει, το προτιμώ στην έκδοση που έχουν στο To This Bearer Of Truth.