αντε ρε! σπασμενα κεφαλια:D
το καινουγιο απο tragedy, το nerve damage το εχετε ακουσει ετσι?
αντε ρε! σπασμενα κεφαλια:D
το καινουγιο απο tragedy, το nerve damage το εχετε ακουσει ετσι?
Bέβαια. Είναι το λιγότερο αγαπημένο μου, αλλά αυτο δεν σημαίνει πως δεν ΓΑΜΑΕΙ εναλλακτικά αυτάκια.
Ναι αλλα σημασία μηδεν!
Αντε καλα αφου με προλαβε άλλος παρτε κι αυτους…ιδιαίτερα για φίλους των Sacrilege…
Τι κόλλημα είναι τελικά οι Tragedy. Μαλακία που δεν τους είχα τσεκάρει νωρίτερα να είμαι λίγο πιο έτοιμος για τη συναυλία.
Βαριεμαι λιγο να κοιταξω ολες τις σελιδες αλλα DOOM εχουμε τσεκαρει ετσι ? Αν οχι ντροπη να μιλαμε για αλλα πραγματα
Skitkids - onna for pleasure
crust rock’n roll κόλαση 16 λεπτών
μας πηδηξαν τον ποπο.
Για να σοβαρέψουν τα πράματα…
Wolfpack, η ρίζα των wolfbrigade
και οι αληταράδες οι Hellkrusher. Τσεκάρετε αυτους τους δίσκους για να συνεχίσουμε…
Lycanthro Punk λεει !
Ρειιιιιιιιιιιιιιιιιι τι το ξεχασατε το τοπικ !Λοιπον Αυγουστο βγαινει η πιο πολυαναμενομενη κυκλοφορια για μενα.Το νεο των Fall of Efrafa.Για τωρα τσεκαρετε το ομωνυμο απο Blünt.
Φινο crust απο Λα Κορουνια.Οι Ισπανοι ξερουν να το δουλευουν το πραμα
Αναφερθηκαν απ’ οτι ειδα οι Ekkaia αλλα τουτος ειναι ωραιος δισκος. Μ’ αρεσε και γενικα δεν εχω επαφη με το ειδος.
Manos Que Estrechan Planes De Muerte Y Sometimiento
Αληθεια, για προτεινετε τιποτα που ειναι καλο γι’ αρχη.
tragedy - vegeance
μετα προχωρας μονος.
και μετα live the storm απο disfear
μπα. έχει ήδη ακούσει μοτορχεντ.
Ευγενία, μετά ακούς αυτό
και αυτό
καυλώς;
ναι αλλα disfear δεν εχει ακουσει
Aν είναι να πούμε για Disfear τότε οι προτάσεις είναι Εveryday Saughter και A Brutal Sight of War. :!:
Καλά και τα 2 τελευταία γαμάνε, αλλά πολύ “χαρούμενα” για τα γούστα μου.
Worst case scenario το demo και το split με nada ex libertar σε βαζει ευκολα μεσα στα πραγματα παντως.Προτεινω
ε ναι σιγουρα ειναι μελωδικο, αλλα αμα δεν εχει ακουσει crust θα της φανει πιο ευκολο απο το raw ηχο του 15 counts ξερωγω (δε βοηθα και η παραγωγη)
αν το παμε ετσι να ακουσει παλιοτερα απο from ashes rise…
Καλα δεν λεει να ξεκινησει καποιος με disfear.Ισως σχηματισει λανθασμενη αποψη για το ειδος.Ενω his hero is gone και from ashes rise σε βαζουν αμεσως στο τρυπακι.Α και το Monuments To Thieves απο His hero is gone ειναι απιστευτη σινταρα και πιο καλο κατα την γνωμη μου.