Cult Ταινίες των 80'ς

Πέφτω και παίρνω προσκυνήματα.:bow: Την είχα δει παλιά τβ, και ειδικά στις στιγμές με το αργό ξύλο καταπίνει καρφιά! Μιλάμε ο ευαγγελόπουλος είναι τρελό μούτρο.

Στροφή, Χούλιγκανς, Τα Ρεμάλια…και πολλά άλλα:!:

Παιζε σε κανα greekmovies?

Mε θυμασαι ρε πουστη…? :p:p

-Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
-Ε ΟΧΙ ΠΑΤΕΡΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟΥΣ SEX PISTOLS ΓΕΓΕ?

:lol::lol::lol:
Φοβερη ατακα! Απο που ειναι?

Απ’ την ταινία: Hooligans, κάτω τα χέρια απ’ τη νεολαία…αν θύμαμαι καλά

Το πιο αστείο σε αυτή τη σκηνή είναι ο χορός που ρίχνει αυτός που το λέει…πολύ γέλιο:lol:

http://www.youtube.com/watch?v=tw8yhxf5CLs&feature=PlayList&p=8D2965A49FC7E0A9&playnext=1&playnext_from=PL&index=57

‘’[B]Το Ρεμαλι Της Αθηνας[/B]’’ (1985) του [B]Μιχάλη Λεφάκη Tζούνιορ[/B]

Φανταζομαι αρκετοι θα το εχετε δει η τουλαχιστον θα το εχετε στα υπ’oψιν σας.Αυτη πρεπει να ηταν η δευτερη τριτη φορα που το εβλεπα.Θυμαμαι ως φοιτητης το ειχα πετυχει ουκ ολιγες φορες στο New Channel!!!
Η ταινια με πρωταγωνιστη τον μακαριτη [B]Αποστολο Σουγκλακο[/B] σχεδον δεν βλεπεται,δλδ ΓΑΜΕΙ!!!
Υπερτατο ασυλληπτο σκουπιδι χωρις καμμια αξια,δλδ ΛΑΤΡΕΙΑ!!!
Σεναριο ανυπαρκτο,ερμηνειες χαλια,[B]Σουγκλακος [/B]μια μαγεια κυριολεκτικα,μουσικη ο,τι να¨ναι,γυμνο σε αρκετες δοσεις,σκατοφατσες σε καταγωγια,πουταναδικα,σκυλαδικα,κωλομπαρα και υγρους κωλοδρομους της Αθηνας της δεκαετιας του 1980.
Ολα αυτα λοιπον για να περιγραφει η κατρακυλα στο βουρκο ενος πρωην παλαιστη που σπρωχνει πρεζα και που οιδιος ειναι χρηστης!!Σκηνικα απειρου καλλους,που πιο trash δεν γινεται,αλλα εστω κι ετσι η ταινια εχει κατι να πει στο ιδιαιτερο κοινο στο οποιο απευθυνεται.Επιστρατευμενη και ολη η cult παρεα με [B]Νικο Τσαχιριδη/B,[B]Xρηστο Νατσιο[/B](επισης προσκυναω!!!) κλπ,αλλα για μενα η ταινια με πρωταγωνιστη Σουγκλακο που απλα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ηταν ,ειναι και θα ειναι το θρυλικο ‘’ [B]Tα Καθαρματα[/B]’’!!!

ψάξτε το κανάλι αυτού του τύπου

http://www.youtube.com/user/EfkaMovies442

μόνο για ΓΝΩΣΤΕΣ

“Τα τσακάλια” ήταν μία από τις πιο γνωστές και κυριλέ cult ταινίες των 80s, χωρίς να έχει ούτε στο ελάχιστο την “αστρόσκονη” του “αριστουργήματος” για το οποίο έγραψε από πάνω ο jiopas. Ηθικοπλαστικές βλακείες επιπέδου δημοτικού, επιδειξιομανία από τους ομορφάντρες της εποχής, αλλά και αρκετές σκηνές που δικαιολογούν την παρουσία της ταινίας σε αυτό το θρεντ (“με θυμάσαι ρε πούστη” κ.τ.λ.). Το κύριο συστατικό όμως που ξεχωρίζει αυτή την ταινία είναι η μουσική. Σχεδόν ολόκληρο το Spectrum του Billy Cohbam παίζεται κατά τη διάρκειά της και ομολογώ ότι κολλάει πολύ. Ιδού:

Nαι,εχει πολλα εκ των οποιων προσωπικα τα πιο πολλα τα εχω δει.
Να πω την αληθεια εγω πιο πολυ γουσταρω τα κινηματογραφικα,παρα τα video.
’’[B]Τα Τσακαλια[/B]’’ ειναι ταινιαρα,τι να λεμε τωρα και ναι ακουγεται σχεδον ολο τo ‘’[B]Spectrum[/B]’’.

‘’[B]Καταζητείται Το Πρόσωπο Της Ημέρας[/B]’’(1983) του[B] Κωστα Καραγιαννη[/B]

…εγω παλι συνεχιζω το αφιερωμα σε ταινιες που σημαδεψαν τα εφηβικονεανικοφοιτητικα μου χρονια και που εχω δει πολλες φορες,αλλα επιθυμησα να ξαναδω!Θυμαμαι υπηρχε εδω στο Βολο ενα καναλι,το ΤV Mαγνησια,το οποιο σχεδον και να ανοιγες σχεδον,επαιζε το εν λογω εργο.
Η μεγαλη μου συμπαθεια,[B]Βλασσης Μπονατσος[/B],στο ρολο του’‘δρακου’’ βιαστη που βρισκεται στο μεεδωλειο του κατηγορημενου και εμεις μαθαινουμε το τι εγινε, μεσα απο τις καταθεσεις των γυναικων στις οποιες επιτεθηκε.
Θα ηθελα λιγο περισσοτερο νευρο στην ερμηνεια του [B]Μπονατσου[/B],που ειναι καπως ανεκφραστος ως βιαστης,αλλα δεν ειναι και κακος.Παντως την ταινια εγω δεν μπορω να την παρω στο χαβαλε,διοτι χειριζεται σοβαροτατο θεμα και εχει καποια πολυ καλα σημεια,οπως τα αληθοφανεστατα σκηνικα στο μπουρδελο,τις επιθεσεις και την κραυγη του [B]Μπονατσου[/B] να μην τον εξετασει ο ψυχιατρος!!!
Κατα τ’αλλα επιμενω οτι η ταινια ειναι ωραιοτατη,απλα εχει ως αδυνατο σημειο τις δευτεροκλασατες ερμηνειες των ηθοποιων,ενω φαινεται για αλλη μια ταινια οτι ο [B]Κωστας Καραγιαννης[/B] εβαλε και την ψυχη του και με τα πενιχρα μεσα που ειχα εκανε οτι μπορουσε!
Ξαναλεω ομως οτι απο την Ελλαδα εμενα αυτος ο κινηματογραφος μου λειπει.
Ποια ‘[B]‘Safe Sex[/B]’’ ρε σεις και ποια ‘’[B]I Love Karditsa[/B]’.

Υ.Γ.Παντως η λεξη ‘‘πουτανα’’ τελικα δεν ειναι τυχαια.
Υ.Γ.2.Επισης στην ταινια τραγουδαει και η [B]Αντζελα Δημητριου[/B] την κομματαρα:
’‘Tα μπερντε,τα μπερντε
να μου τα φυλας
κι οταν εισαι διπλα μου,να τα σπαταλας’’

κι επισης κατω απο το ονομα της [B]Αντζελας[/B] στην ταμπελα του μαγαζιου.βλεπουμε το ονομα :’’[B]Aφες Γαρμπη’[/B]’.

κλαίω και σπάζομαι που ο jiopas δεν μένει λαρισα να με διδάξει στον θεϊκό κινηματογράφο που παρακολουθεί

:bow2::bow2:

Μπορω να το κανω μακροθεν!!

Θα σου στειλω μια δεκαδα με pm απο ταινιες που μπορεις να βρεις ακομα και στο youtube.
Θελεις?

χώσε δάσκαλε!

‘[B]‘Σαταναδες Στα Σχολεια[/B]’’(1982) του [B]Xρηστου Κυριακοπουλου[/B]

Oμολογω πως την ταινια αυτη την ειδα μολις για πρωτη φορα και τοσα χρονια δεν ειχα επαφη αν και την γνωριζα.Το cast της με[B] Σταματη Γαρδελη,Αλμπερτο Εσκεναζυ,Εφη Πικουλα,Βινα Ασικη,Ηλια Κακλαμανη,Γιωργο Ματαραγκα,Γιωργο Ρηγα,Γρηγορη Βαφια[/B] και αγαπημενο μου [B]Ζωρα Τσαπελη[/B],ειναι εντυπωσιακο.Το θεμα της κυριο τα ναρκωτικα και η κατρακυλα της νεολαιας και της κοινωνιας,δλδ θεματα που σχεδον μονοπωλουσαν σε αυτες τις ταινιες εκεινη την εποχη.Και ακολουθως μαχαιρωματα,τσαμπουκαδες,ξεκαθαρισματα και νυχτερινες δουλειες.Ωραιοι χωροι,ωραια σκηνικα με τους βαρωνους και με το εμποριο ηρωινης.αλλα η ταινια αργει να παρει μπροστα και να αποσαφηνιστει καθως εχει μπλεγμενο σεναριο και υποθεση και ετσι δεν μπορω να πω οτι καταφερνει να ξεφυγει απο τη μετριοτητα.
Παρα το εντυπωσιακο για το ειδος cast της λοιπον,μενει καπως στασιμη και μη εξελισιμη και γι αυτο δεν θα την συγκαταλεξω στα διαμαντια του ειδους.

ειδα χθες το Άγρια Νιάτα

κλασική 80’ς καλτιλα. η ταινία ακολουθεί την πορεία δυο φίλων. ενος που μόλις εχει αποφυλακιστεί και του άλλου που ειναι μποξέρ. ε ολα τα άλλα ειναι σταθερά. μηχανές, γυναίκες, μπιλιάρδα, ντίσκο, ναρκωτικά, γαμημένο κράτος, γονείς χωρίς κατανόηση, παρανομία.
δεν μπορώ να την αξιολογήσω κάπως, αλλά πέρασα μια χαρά!

*τι ηλίθιες ερωτήσεις ειναι αυτές? φυσικά και είναι του φωσκολου
**η κορύφωση της ταινίας γίνεται σε δυο γήπεδα. τον τάφο του ινδου του παναθηναϊκού και στο νικος γκουμας της αεκ.
***η ταινία εχει και την αγαπημένη μου σκηνή ληστείας απο μικρός

Δεν θελω μαλακιες για το απο πανω,απλα σκιzei.
Tαινια στην οποια παιζει ο Ξανθος,δεν μπορει να μην αξιζει!!!

ναι ρε. δεν είπα το αντίθετο.
[I][B]Tαινια στην οποια παιζει ο Ξανθος,δεν μπορει να μην αξιζει!!! [/B][/I]
σε παρακαλώ. υιοθέτησε με:!:

Πολυ ευχαριστως!!

Βεβαια η ταινιαρα με Ξανθο ειναι αυτη…

στο ρολο του Στεφου!!!

ΕΠΟC!!!

Eπισης αν και video,ο Ξανθος εχει παιξει και σε αυτα τα δυο παρα πολυ καλα-cult μεχρι θανατου αστυνομικα διαμαντια με σινεφιλικες αναφορες.

Δεν το λεω ειρωνικα,ειδικα το ??Ο Τελευαταιος Μπατσος?? ειναι απαιχτο!!!

Η σκηνη και η ατακα μεσα στο σκυλαδικο σε αυτον που παει λουλουδια,απλα δεν ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

Ατιμε Crimson,με ξεσηκωσες.Βαζω καπακια ??Τελευταιο Μπατσο!!!