ναι εγω σε ξεσήκωσα… και πάνω που ειχα βάλει A Better Tomorrow. μεγάλο το δίλημμα τώρα
Λοιπον,λοιπον,μια στιγμη.
Εννοειται οτι θα δεις το ??A Better Tomorrow’’,αλλα θα ξεκινησεις με το πρωτο και μετα θα δεις το sequel!!!
Kαι φυσικα μετα θα δεις και τα υπολοιπα.
Αντε και χθες με ειχε πιασει το παραπονο οτι γραφω και τα διαβαζω μονος μου!!!
ε ρε συ. για το πρώτο λεω φυσικά.
*και σου ξαναλέω οτι δεν τα διαβάζεις μόνος σου
μια που δεν θα μπορέσω μαααλλον να πάω να δω κάλπικη λίρα καθώς ειμαι ακόμη στο κρεβάτι(την τρέλα μου μέσα) εβαλα να δω το “[B][I]ο τελευταίος μπάτσος[/I][/B]”.
δεν εχω να πω και κατι για την ταινία καθώς μόνο και μόνο τα ονόματα Διονύσης Ξανθός και Κώστας Καραγιώργης(ΘΕΟΙ και οι δυο) σε βάζουν στο κλίμα.
να έλλειπε λίγο απο το σενάριο που γράφτηκε στο πόδι η ασάφεια ως προς τα κίνητρα της απαγωγής , θα ηταν καλύτερα. αλλά από την άλλη αν ήταν έτσι πως θα έμπαινε στην κατηγορία cult?
*το τέλος αναμενόμενο
μονο για μια σκηνή θα πω που με λυγισε.
[SPOILER]μα απαγωγέας να γυρίζει στο κρησφύγετο ενω έρχονται οι αστυνομικοί , για να παρει το μπουφάν του που ξέχασε?!!
:lol2::lol2::lol3::lol3::lol3::bow2::bow2:
[/SPOILER]
είδα (με ενα τεραααααστιο κενο ανάμεσα) το [B]οι μπάτσοι πουλάνε την ηρωίνη [/B].
κλάσεις ανώτερο απο το χθεσινό ο τελευταίος μπάτσος. ΤΡΟΜΕΡΟΣ Καραγιώργης και σενάριο που ηταν μια χαρά(και βαλε).και τελος οτι πρέπει.
αυριο ειχα βαλει στο πρόγραμμα το [B]ο γύρος του θανάτου[/B], αλλά ειδα οτι υπάρχει οι μπατσοι πουλάνε την ηρωίνη νο2.!!! με ντουζο και καλογηρου!! αλλά λογικό θα είναι κατώτερο.θα δω τι θα επιλεξω
*μουσική στην αρχη ρε!8O jiopa ξέρεις τι ειναι?
[B]ΚΟΟΟΛΛΑΑΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗ[/B] 8)
Λοιπον το ‘‘Οι Μπατσοι Πουλανε Την Ηρωινη’’ ειναι ΤΑΙΝΙΑΡΑ!!!Οι φονοι,απλα δεν παιζονται(τρελο γελιο) και το σκηνικο με τις μπυρες στην παραλια.
Το τραγουδι των τιτλων αν θυμαμαι καλα ειναι το’‘Race With The Devil On Spanish Highway’’ του Al Di Meola.Μεγαλη κομματαρα και δισκαρα το ‘‘Elegant Gypsy’’.
To ‘‘Oi Mπατσοι Πουλανε Την Ηρωινη Νο2’’ δεν το εχω δει.
ναι μωρέ τεράστιε!! αυτό είναι!
καλα κλαίω απλα . [SPOILER]ο άλλος απο ενα τράβηγμα άφησε να πεθάνουν γυναίκα και παιδί [/SPOILER]:lol:
??[B]Κως:Το Κυνηγι Των Παρανομων[/B]??(1986) του [B]Aντρεα Κατσημητσουλια[/B]
Αλλο ενα cult ελληνικο βιντεο-διαμαντακι απο αυτα που προσωπικα κυνηγαω σαν τρελος.
Αστυνομικη περιπετεια που οπως υποδηλωνει και ο τιτλος της,ειναι γυρισμενη στην [B]Κω[/B].Εκει συγκεντρωνεται μια σπειρα ατομων που βγαζουν ??εξω?? παρανομο συναλλαγμα,προκειμενου να φερουν εις περας μια μεγαλη δουλεια,δουλεια ομως απο την οποια εχουν ιδιον οφελος,τοσο η αστυνομια οσο και μια τοπικη εφημεριδα.
Στο cast βρισκουμε ολη σχεδον την οικογενεια [B]Ντουζου[/B]([B]Aντρεας,Στηβ και Τεταρα[/B]!!!),αλλα και μορφαρες οπως ο [B]Γιωργος Λουκακης[/B] και η αδυναμια μου [B]Νικος Τσαχιριδης[/B]!!!Σοβαρα τωρα η ταινια εχει μυστηριο και ανατροπιτσες,ωραια γυρισματακια στην [B]Κω[/B] και μεσα στην trash φτηνια της μας κανει να περασουμε καλα και να απολαυσουμε στα ?77 λεπτα που διαρκει ενα συμπαθητικο εργακι για λατρεις του ειδους!Δεν φτανει τα επιπεδα του ??[B]Τελευταιου Μπατσου[/B]??(που προσωπικα εχω σε μεγαλη υποληψη),αλλα ουτε και το ??[B]Οι Μπατσοι Πουλανε Την Ηρωινη[/B]??(που ειναι σχεδον ανυπερβλητο).
Y.Γ.Crimson,ορμα.Καλο ειναι…
Δακρυα συγκινησης και μονο!!!
Να πω οτι το 2004 γνωρισα τον Σουγκλακο σε ενα cinema στην ΑΘηνα,στην Πανεπιστημιου,στο ??ΤΙΤΑΝΙΑ??,οπου ειχα παει να δω το ‘‘The Village’’ του Night Shyamalan και εχω να πω οτι επροκειτο για γαμω τα παιδια.Ο Σουγκλακος εκοβε εισιτηρια εκει ,ηταν αναλφαβητος δυστυχως,αλλα ψυχαρα ,μου υπεγραψε αυτογραφο οπως μπορουσε ο ανθρωπος και μου εδωσε προσκληση για το cult festival στο Gagarin.
ΣΤΙΓΜΑΡΕΣ!!!
Και να μην ξεχνιομαστε,ο,τι καλυτερο εκανε ποτε ο Σουγκλακος ηταν το παρακατω ΕΠΟC!!!
φωσκολος επι το εργον… :D:D
ΝΙΚ ΣΟΤΟΒΟΤΣΕ ΚΑΜΠΑΝΕΛΑ…
γατακια του the wire…
ο στεφος ειναι ενας νεαρός άντρας που κάνει τον γύρο του θανάτου σε ενα λούνα παρκ. τον προσεγγίζει ο μαξ που δουλεύει σε μια αμερικάνικη εταιρία που εξαγοράζει μερη του ανθρωπίνου σώματος για μεταμόσχευση οταν το άτομο πεθάνει. κλείνει συμφωνίες με ανθρώπους που κάνουν επικίνδυνα επαγγέλματα όπως ο στεφος. τα χρήματα είναι πολλά αλλά μερικά πράγματα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα…
ΘΕΟΣ ο ξανθός πάλι σε μια υπερσουπερ ταινία που τα έχει όλα για το είδος της.μπραβο [B]jiopa [/B]:thumbup:
*edit. και ο Μιχαλακόπουλος πολυ καλος!