Το Souvenirs το είχα αλλά ειπα καλύτερα στο Nightime Birds για να φαίνεται καλύτερα.
Νext time:naughty:
Με αυτά και με τα άλλα, ξέχασα να γράψω για αυτό το live. Ότι και να πω για την Anneke είναι λίγο. Έχει φωνάρα, είναι η δικιά μου αγαπημένη γυναικεία φωνή, όταν την βλέπεις live σε καθηλώνει και δεν έχει καθόλου υφάκι. Πάντα χαμογελαστή και αστεία. Αγαπάμε <3
Η συναυλία ήταν φοβερή (για την Αθήνα μιλάω :p). Είχε όρεξη και ο Danny και η Anneke. Είπαν αρκετά κομμάτια. Θα μπορούσαν να πουν βέβαια και άλλα 8) Εγώ ήμουν αυτή που φώναξα να πει το Monsters, αλλά δεν :-s Μετά το live βγάλαμε πολλές φωτογραφίες, υπογράψανε cd και εισιτήρια. Κάποιος είπε ότι ο Danny αρνήθηκε να βγάλει μαζί του φωτογραφία, αλλά εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο. Δεν ηταν μέσα στην τρελή χαρά, όπως η Αnneke, αλλά ότι του ζητήσαμε το έκανε. Γενικά, ξεκίνησε πολύ καλά η συναυλιακή χρονιά :D:D
Και όσον αφορά τη διαμάχη για τα cd των gathering όλα είναι φοβερά και όλα έχουν κομματάρες :naughty: Ακόμα και το Home, που είναι δύσκολο cd, έχει αυτό το Alone και το Shortest Day που είναι αξεπέραστα 8)
To Home είναι το καλύτερο τους, τι λες τώρα!!! 8)
Εγώ τα γουστάρω όλα κυριολεκτικά τα Gathering που είναι με την Anneke !!!
Εγω γουστάρω όλα τα gathering γενικα 
Η διαμάχη δεν ηταν για το καλύτερο αλλά για αυτο που έχει περισσοτερο χρώμα στο εξώφυλλο :lol:
όχι…
+1000
Όσα περισσότερα βιντεάκια βλέπω απο τα lives, και ειδικά απο αυτό της Αθήνας, τόσο στεναχωριέμαι που δεν μπόρεσα να πάω…
Και ειδικά για την Αννέκε!!.., η γυναίκα αυτή ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ! είναι ΘΕΑ!..
Πόσο όμορφο είναι αυτό που έγινε στο “Parissiene moonlight” στην Αθήνα… [SPOILER]γενικά μ’αρέσει αυτό όταν συμβαίνει στις συναυλίες… το κοινό να ακολουθεί έτσι τη μουσική… είναι συγκινητικό… σαν χαλί κάτω απο το δημιούργημα-το τραγούδι… [/SPOILER]και τι ωραία αντίδραση είχε η Αννέκε…! Παρ’ολο που το τραγούδι δεν είναι δικό της… συγκινήθηκε… έκανε πίσω και τραγουδούσε “background” για να αφήσει το κοινό να πρωταγωνιστήσει σ’αυτήν την υπέροχη εκδήλωση αγάπης εκ μέρους του!!.. Παρατηρώ τις κινήσεις της… τη στάση της… πόσο όμορφος άνθρωπος… !
Δείχνει μια ανώτερη και κυρίως ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ καλλιτεχνική μουσική ψυχή, και ταυτόχρονα τόσο ταπεινή και ήρεμη…
ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ!!!
[U][SIZE=“2”]http://www.youtube.com/watch?v=lkoU2TdvLPs[/SIZE][/U]
Aν κι έφυγα νωρίς πραγματικά χαίρομαι που πρόλαβα αυτό το τραγούδι…Μοναδική ατμόσφαιρα!
Απίστευτη βραδιά! Πράγματι βγήκαν πολλά βιντεάκια αλλά λογικό με τόσες κάμερες που υπήρχαν εκει μέσα! Πρέπει να μέτρησα τουλάχιστο 6-7 κάμερες! 
’Αν το τράβηξε κανείς όλο και ενδιαφέρεται για κανα trade ας μου στείλει pm, έχω αρκετά καλούδια στην συλλογή μου για ανταλλαγή…
Ηταν το ξεκινημα μιας πολυ ΗΟΤ συναυλιακης χρονιας…
…και σκεψου οτι παραλιγο να φυγω επειδη ξενερωσα με την αναμονη εξω απ’το club…
Mπαινοντας καταλαβα οτι θα ειμασταν πολυ ζορικα μεσα…καποιος μου ειπε μετα οτι εκοψαν 600 τικετακια κατι βεβαια που μου κανει δυσκολο…τεσπα ηταν σιγουρα sold out…
Ποικιλια κοσμου απ’ολα τα μουσικα στυλ και ειναι κατι που το λατρευω σε τετοια live…
Πρωτος ο [B]Danny[/B] με την κιθαρα του και τα μηχανηματακια του που με πολυ εξυπνο τροπο “γεμιζουν” τα τραγουδια. Ολο το club τραγουδαγε με ολα τα best of των [B]Anathema [/B]και ναι απο διασκευες μου ελειψε το [B]Wasted Years [/B]στην φανταστικη πιανο εκτελεση. Αν και καποιοι γελασαν που το ζητησε ο φιλος απο την Κυπρο πιο πανω αλλα ειχε απολυτο δικιο αφου ο [B]Danny[/B] το παιζει συχνα (νομιζω ακουστηκε στο live στο Eightball).
Οσες φορες τωρα και να δω την [B]Anneke[/B] δε την χορταινω με τιποτα. Μπορει να μην εχει τα hitakia των [B]Anathema[/B] και να προτιμα να παρουσιαζει δικα της κομματια απ’οτι αυτα των [B]Gathering[/B] παρ’ολα αυτα μπορει να σου κανει κατι μετριο να ακουγεται πολυ καλο με την εκπληκτικη φωνη που διαθετει. Τωρα το ποσο ζεστη και φιλικη ειναι με το κοινο τα ειπαν οι παραπανω,
Τωρα το τριτο μερος που ηταν και οι δυο on stage ηταν και το καλυτερο μερος του show οπου ακουστηκαν σε ανεπαναληπτες εκτελεσεις τα [B]A Natural Disaster[/B], [B]Parisienne Moonlight[/B], [B]Leaves[/B], [B]The Blower’s Daughter[/B] και [B]Jolene[/B].
Το live ηταν αυτο που λεμε και στα κατω κρεμαστα value for money και κανεις δεν εφυγε απογοητευμενος.
Αν και για μενα εχουν τελειωσει οι [B]Anathema[/B] σαν live μπαντα και δεν θα ξαναπαω να τους δω (υπαρχουν και τοσες καλες αναμνησεις απο το Ροδον δεν υπαρχει λογος να καταστρεφονται με καθε νεο τους live εδω :p) παντα θα βλεπω συμπαθητικα τις επισκεψεις του [B]Danny[/B].
…για την [B]Anneke[/B] βεβαια ουτε λογος, παντα εκει θα ειμασται ασε που μεσα μου πιστευω οτι δεν εχει τελειωσει το κεφαλαιο [B]Gathering[/B] και ενα tour [B]Mandylion/Nightime Birds[/B] στο μελλον σαν ενα τελευταιο αντιο δε μου κανει καθολου μακρινο η δυσκολο να γινει καποια στιγμη (θυμαστε το Ροδον να σειεται σε καθε τους επισκεψη?)…
Anneκe ftw8)
Γεια σας παιδιά και πάλι! Ο “φίλος από την Κύπρο” είμαι, όπως με περιέγραψε ο φίλος vampirelestat, μόνο που δεν είμαι από την Κύπρο, αλλά από το Μπραχάμι (χεχε), απλά ζω εκεί. Έγραψα ένα review των συναυλιών σε Αθήνα-Λάρνακα στο webzine μου, μπορείτε να το διαβάσετε εδώ:
Στα Αγγλικά γραμμένο το συγκεκριμένο, για λόγους υποστήριξης της Κυπριακής σκηνής (να μας διαβάσει κανένας άνθρωπος, να ακουστούμε ότι υπάρχει rock σκηνή στο νησί, να έχουμε περισσότερες συναυλίες κτλ.). Αν και τα πάμε πολύ καλύτερα τα τελευταία χρόνια. Προτείνω ανεπιφύλακτα το φετινό Ayia Napa Youth Festival στα τέλη Αυγούστου με Stratovarius, Sabaton, Rotting Christ, Nightstalker, και όλα τα κορυφαία τοπικά συγκροτήματα. Είναι μάλιστα … δωρεάν! Μπορείτε να το συνδυάσετε με διακοπές!
PS Wasted Years το φώναξα κυρίως για την εκτέλεση της Anneke με τους Maiden United όπως θα διαβάσετε και στο άρθρο.