Danny Cavanagh & Anneke Van Giersbergen Acoustic Tour

…βλεπε Danny!

Έλα μωρε γιατί το λες αυτό. Εγώ μια χαρά τυπάκο τον βρήκα!!! cough cough

Για τον Danny δεν θα ελεγα οτι εχει σταριλικι,απλα εχει αναποδιες!
Εγω να δεις ποσες εχω…

Εεεεε σιγά τι αναποδιές. Τουλάχιστον Ξάνθη το live ήταν μια χαρά.

Απλά απ’ότι καταλαβαίνω από τους περισσότερους εδώ μέσα το παίζει λίγο ιστορία ο τυπάκος!!!

Χμμ κοιτα να σου πω παντως,κι εμενα θα μου την εδινε αν ανεβαινα στη σκηνη να τραγουδησω και ζητουσα ευγενικα οτι λογω υγειας θα παρακαλουσα να μην καπνιζουν,και τους εβλεπα ολους να φουμαρουν…

Εντάξει εκεί του δίνω 1000 δίκια. Η ένσταση μου εμένα ήταν στο ότι ως συμπεριφόρα πριν και μετά το live δεν είδα και την καλύτερη!

Ναι,απλα ισως να μην ειναι τοσο ευγενικος οπως η Anneke…
Αλλα σιγουρα εχω γνωρισει πολυ χειροτερους (βλεπε Monkey απο Korn)

Πάντως μου έκανε εντύπωση οτι στην Θεσ/νίκη περίμενα να έχει ομίχλη από τον καπνό επειδή το Eightball ειναι χαμηλοτάβανο αλλά περιέργως ήταν η πιό άκαπνη συναυλία που έχω πάει!:smiley:
Απ’ότι πρόσεξα λίγοι κάπνιζαν ίσως γι’αυτό και ο Danny είχε καλή διάθεση και παίξανε και λίγο παραπάνω.
Και εγώ έκανα 2-3 τσιγάρα να πω την αμαρτία μου αλλά κάθισα σχετικά πίσω.
Πάντως για την Anneke αυτό ισχυεί για το πόσο προσιτή ήταν.
Μετά την πέτυχα σε ένα σουβλατζίδικο οπου πήγαν να φάνε και της λέω “You came here to give my pen back?” και μου λέει με γέλια “ooooh no I It was finished and I think I’ve lost it!”:stuck_out_tongue:
Παντως νιώθω τυχερός που την έχω δει και με τους Gathering.
Τώρα την περιμένουμε με τους Agua de Annique

Εισαι πολυ τυχερος/η που την εχεις δει με Gathering…Εγω δεν ειχα την τιμη… :confused:

Ντάξει Anneke δεν είχα ξαναδει (οκ τώρα κατάλαβα ότι έκανα μαλακία) η τύπισσα είναι τέρμα για τέρμα απίστευτη! Και ως χαρακτήρας και ως καλλιτέχνης. Μακάρι να ξαναέρθει.

καλά έχω γίνει πράσινη…
:cry::cry::cry: μακάρι να την είχα δει με gathering…
την έχω δει βέβαια με τους agua… :p:p
θεά είναι πάντα!!!

Να παραθεσω και γω λιγο feedback μια και ειδα ενα μικρο κενο οσον αφορα τη συναυλια στο Διδυμοτειχο.Για να μην μακρυγορησω, ο Danny εβριζε κανονικα και συμφωνα με τα λεγομενα του, ηταν η χειροτερη συναυλια.Aτακα μεταξυ τραγουδιων: “…and to those chatting, fuck off”. Με το ζορι επαιξαν 1.30 ωρα και εξαφανιστηκαν φυσικα.Εκοψαν 2-3 κομματια για να πουν στους μ@λ@κες της υποθεσης να το βουλωσουν κ αλλα τετοια ομορφα.
Ευτυχως ημουν στο 8ball προχτες, το οποιο με αποζημιωσε ευκολα και για την πρωτη συναυλια:)

[SPOILER]Καλως σας βρηκα:)[/SPOILER]

Τι έκανες τόσα χρόνια δεσποινής? :slight_smile:

Ναι ήταν φοβερή συναλία έπεσε πολύ χτύπημα μπροστά!
Ελπίζω κάποια στιγμή να ξαναενωθούν οι δρόμοι τους.
Έκανα και το λάθος πέρισυ να παω να δω τους Gathering με την καινούρια τραγουδίστρια.
Απογοητεύτικα.
Καλή φωνή η καινούρια αλλά Anneke δεν έιναι!
Δεν έπαιξαν και τα δυνατα κομμάτια τους Strange Machines, Third Chance κτλ

Ελα μου ντε… :confused:
τους ακουγα αλλα ημουνα μικρη τοτε για να παω σε συναυλια :Ρ

Third Chance!!
Λιωνω…Για ολο το δισκο Nighttime Birds βασικα…

και εγώ τους είδα με την καινούργια…
σίγουρα δεν είναι Anneke(καμιά δεν μπορεί να την αντικαταστήσει:p:p), αλλά μου άρεσαν…
τα δυνατά κομμάτια δεν τα έχει η καινούργια…τύπου Strange Machines,Eleanor αλλά σε αυτά του τελευταίου δίσκου, που δεν τα έχει πει η Anneke,ήταν πιο άνετη…

Μια χαρα τα έχει τα παλιά (χώρις να τίθεται θέμα συγκρισης φυσικα)Μην σου πω ότι τα κομμάτια από mandylion και σίγουρα nighttime birds ταιριάζουν πιο πολύ στην φωνή της.Είναι και θέμα μπάντας το ποια κομμάτια θα παίξουν.Τα κομμάτια από το mandylion δεν ήταν πλεον στανταρ στο σετλιστ ενώ το Third Chance ούτε εγώ θυμάμαι από πότε έχει να ακουστεί live. (με εξαίρεση κατι Χιλές κτλ)

Εννοείται κορυφαίο άλμπουμ γι’αυτό άλλωστε επέλεξα να έχω αυτό μαζί μου να μου το υπογράψει.
Άσε που αν έπαιρνα άλλο άλμπουμ είναι όλα μέσα στην μαυρίλα τα εξώφυλλα και δεν θα είχε που να το υπογράψει#-o

Sorry για την επιμονή μου αλλά μια αρρώστια έχει ο καθένας μας και η δική μου ασθένεια δεν έχει ξεπεραστεί εδώ και κοντά 13-14 χρόνια :wink: Η Sofia ξέρει.

μαυρίλα λοιπόν :stuck_out_tongue:

^ και αν έχεις το lim ακόμα καλύτερο αφού είναι ολόλευκο