Danny Cavanagh & Anneke Van Giersbergen Acoustic Tour

:(:(:frowning:

Βασικά έχει γενικά λεωφορεια, έχουν στάση εργασιας 12-4 αλλα αυτό δεν σε επηρραζει για τη συναυλία. Κι εγώ βόρεια μένω, με ένα α7 ή β7 που σε αφήνει και δίπλα στο αν, δεν έχεις πρόβλημα.

Όσο για το λαιβ… απλα δεν μπορώ να περιμένω… Κοιτάω τα βίντεα και ανατριχιάζω γενικότερα. Είναι αχτύπητο διδυμο και αγαπημένοι καλλιτέχνες και… αχ :slight_smile:

Σοβαρά έλεος με την γκρίνια για τις απεργίες ρε… δώστε 10 ευρώ και πάρτε ταρίφα!!!

Για δοκιμάστε να έρθετε επαρχία και να χρειάζετε να κατεβαίνετε Αθήνα κάθε 3 και λίγο και μετά μιλάμε…

ντάξει ρε δεν λέω το ταξί θα μου ρθει 20 με 30 ευρώ και δεν τα δίνω. τατσομαν μπορείς να με βοηθήσεις τι λεωφορεία παίρνω; μένω βριλήσσια και είναι αρκετά δύσκολο

Εγώ έχω δώσει τοσα για συναυλία και δεν το μετάνιωσα :Ρ
Λοιπόν απο βριλήσσια το καλύτερο που έχεις να κανεις είναι να κατέβεις μαρούσι (δεν ξέρω πως αλλα υποθέτω αυτό μπορεις να το βρεις), κηφησσίας κατά προτίμηση από όπου περνούν τα α7 ή β7 και κάνουν τέρμα στην κανιγγος στα εξάρχεια, δηλαδη διπλα στο αν.΄μετά τις 8 λειτουργεί και το χ14 που πάει συνταγμα. Αυτό με την προϋπόθεση ότι τα λεωφορεια θα κανουν μόνο στάση εργασιας 12-4. Και να περιμένεις να είναι γεμάτα καθώς μόνο αυτά θα λειτουργουν. Αν θες περισσότερες λεπτομέρειες πιμι :slight_smile: ( κι εγώ μένω πεύκη οποτε απο μαρούσι βολεύω τις συγκοινωνίες μου γιατι το α8 που περναει μόνο από δω κάνει κανα 2ωρο να κατέβει κεντρο, και βάλε :Ρ)

Παρόλα αυτά είναι συναυλία που αξίζει. Εγώ και ταρίφα δίνω, μην επαναλαμβανω τα ίδια με enforcer. :stuck_out_tongue:
Αντε άλλες 2 μέρες :slight_smile:

Εγώ θα τους τιμήσω αύριο στας Σέρρας:D:D

(ρε μα@#κα απο σερρες εισαι)

η απόφαση πάρθηκε αυριο σερρες λοιπον…:smiley:

Παιζει να βρουμε τικετς στο Αν? :-k

20 ευρώ έχει το εισητήριο στην πόρτα, από δω και πέρα πρέπει να βρούμε.

γράψτε εντυπώσεις!!!:D:D:D:D

δεν πιστεύω να γίνει sold out… λογικά θα βρεις…

Το live στα γιαννενα ακυρωθηκε???
:(:(:(:(:(:(:frowning:

Τελικά αύριο το βράδυ θα λειτουργούν κανονικά τα ΜΜΜ :D:D:D

Nαι man. :frowning:

Γιατι ακυρωθηκε ξερουμε?

Βάλαν στις Σέρρες. Τώρα γιατί;;;; Δεν ξέρω!

Πριν λίγο γύρισα από το Live εδώ Σέρρες. Σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλό. Ωραίο setlist με κομμάτια τόσο απο Anathema όσο και από The gathering όπως και διασκευές (μερικές που θυμάμαι τώρα stairway to heaven , wish you were here).

Αρχικά βγήκε μόνος του ο Danny με μια κιθάρα είπε μερικά anathema και μερικές διασκευές, μετά από περίπου 35-40 λεπτά βγήκε η Anneke επίσης μόνης της για κανα μισάωρο και παράπανω.

Στο τέλος βήκαν και οι 2 μαζί και παιξαν ακόμα μερικά anathema και the gathering. Γενικα πολυ ωραία βραδιά ο κόσμος αρκετός αν και υπήρχαν πολλοί άσχετοι μέσα. Σύνολο κανα 2 ωρες

Αχααααα εγώ νόμιζα ήταν ντουετάκι συνέχεια! Δεν μας χαλάει καθόλου όμως! Άντε Πέμπτη Ξάνθη!!!

ξηγησου σποιλερακι

Κάτσε να δω πόσα θα θυμηθώ τώρα βασικά :stuck_out_tongue:

[SPOILER]my elecrticity
you learn about it

αυτά σίγουρα και ήταν ενα η δυο ακόμα… αδυνατον να θυμηθώ τώρα[/SPOILER]

τα anathema ήταν περισσότερα πάντως που παιξαν.

Απο Anathema θυμασαι τι παιξανε?