μετά το τέλος του λάιβ μίλησα λίγο με τον Danny και του έδωσα συγχαρητήρια γιατί ενώ ήταν εμφανώς εκνευρισμένος δεν αντέδρασε, τουλάχιστον όχι όσο θα έπρεπε, και μου είπε ότι όλη την ώρα σκεφτόταν ότι θα έπρεπε να πει ένα μεγάλο “FUCK OFF”.
αυτό τα λέει όλα. ο κάθε βλάκας που είδε την αφίσα, χωρίς να έχει ιδέα για το ποιοι παίζουν, πήρε την γκόμενα ή την παρέα του και πήγε στη συναυλία λες και πάει σε κάνα malt ‘n’ jazz να δει τους ονιράμα. μπροστάρηδες οι τύποι στα stands, τα “κρατημένα”, ο άλλος είχε γυρίσει και πλάτη για να βλέπει καλύτερα το μπάζο του μέχρι να του την πει ο Danny. είπε ότι θα παίξει το one last goodbye και κανείς δε συγκινήθηκε, ζήτησε 30 φορές να κάνουν ησυχία, μέχρι και η ΘΕΑ πριν το you learn about it ρώτησε “silence, is it so hard?”.
κατά τα άλλα καλά ήταν. έχε χάρη που λόγω των p.o.s. δεν μπορώ να τους δω και στο 8μπολ.
[SPOILER]fragile dreams
one last goodbye
A natural disaster (αυτο με επιφυλαξη γιατι δεν το ξερω το κομματι άκουσα καποιον που το ειπε)
lost control
Parisienne Moonlight (αυτό το είπαν μαζί και ήταν από τις πιο συναισθηματικές στιγμές του Live πραγματικά μεγάλη στιγμή)
Deep[/SPOILER]
Τουλαχιστον από αυτά που εγώ ήξερα μιας και τα 3 τελευταια τους δεν έχω ακούσει νότα.
Ετσι ακριβως ηταν και οταν ειχε ερθει μονος του ο Danny περυσι στο No Bar στη Θεσσαλονικη! Αναισθητοι ολοι ρε γαμωτοι, να μιλανε ολοι την ωρα, να πηγαινει ο Danny μπροστα τους με την κιθαρα να τους ξυπναειι, να τους λεει να κανουν ησυχια κι αυτοι τπτ. Ελεος δλδ, εστω κι αν δεν γουσταρεις (που πολυ απλα δεν χρειαζοταν να πας καν στη συναυλια) σεβασου τουλαχιστον τον αλλον που προσπαθει να σε ψυχαγωγησει!
Το γεγονος βεβαια οτι ολα τα τραπεζια που ηταν σε στυλ μπαρ ηταν κρατημενα με αποτελεσμα να μην μπορεις να σταθεις πουθενα γτ το μαγαζι ηταν μια τρυπα δεν το σχολιαζω γιατι θα βριζω μεχρι αυριο!:evil:
Ελπιζω και Θεσσαλονικη και Αθηνα που θα μαζευτει λογικα περισσοτερος κοσμος να μην ειναι ετσι παλι τα πραγματα γτ μετα κι ο Danny με το δικιο του να μην ξαναπατησει Ελλαδα!
και μετά σου λένε γιατί δεν τους φέρνεις επαρχία:!:
άντε μια μέρα μένει και μας χαμογέλασε η τύχη που ανεστάλη η στάση εργασίας για τα ΜΜΜ για αύριο! με ξενερώνει η φάση που παίζουν κάποιες διασκευές που δεν τις ξέρω, περισσότερο για τραγούδια γκαδεριν και ανάθεμα πάω.
Καλημέρα σας και από μένα.
Να πω λοιπόν κι εγώ τη γνώμη μου μιας και παρευρέθην στη συναυλία που έδωσαν η Anneke με τον Danny.
Δε θα κάτσω να πω ότι είμαι τρελός φαν τους ούτε πως γνωρίζω όλα τους τα τραγούδια. Πιθανότατα συμπεριλαμβάνομαι κι εγώ μέσα στους “άσχετους” που είπε ο φίλος Dead πιο πάνω. Ωστόσο, πήγα με διάθεση να ακούσω τη μουσική τους και να περάσω καλά.
Φτάσαμε γύρω στις 22.15 και βρεθήκαμε προ εκπλήξεως μιας και το μπαρ που περιμέναμε να δούμε ολίγον τι άδειο ήταν κάτι παραπάνω από… μισογεμάτο! Απογοητευθήκαμε ομολογουμένως καθώς ελπίζαμε σε μια πιο μπιζ-μπιζέ κατάσταση. Καθίσαμε απομακρυσμένοι σε μια γωνιά πίσω και βλέπαμε μετά δυσκολίας στο stage.
Ο Danny ήταν ήδη επάνω στη σκηνή και τραγουδούσε. Πήγαινε από τη μια άκρη της σκηνής στην άλλη παίζοντας κιθάρα και προσπαθώντας να παρακινήσει κάπως το κοινό αλλά αυτό φαινόταν ολίγον τι δύσκολο. Σε κάποια φάση παίχτηκε η σκηνή που είπαν και τα παιδιά πιο πάνω, ένας τύπος ήταν γυρισμένος πλάτη και ο Danny είπε “Please turn around and listen to this” κάπως εκνευρισμένος.
Περίπου 20 λεπτά αργότερα ανέβηκε η Anneke στη σκηνή και αμέσως κέρδισε με την παρουσία της το κοινό. Είχε κάτι το πολύ γλυκό επάνω της χώρια τη φωνή της που πραγματικά ήταν συγκλονιστική. Περίπου μισή ώρα τραγούδησε μόνη της και στη συνέχεια ανέβηκε και πάλι ο Danny. Ο συνδυασμός των δύο έφερε ένα πάρα πολύ όμορφο αποτέλεσμα πάνω στη σκηνή. Παίξανε λίγο λιγότερο από τρία τέταρτα μετά φύγανε και ξανανέβηκαν στη σκηνή για το, ας το πούμε encore, παίζοντας ένα τελευταίο τραγούδι.
Στο τέλος μας είπανε πως πίσω υπάρχει ένας κατά τ’ άλλα συμπαθής Νορβηγός από τον οποίο μπορούμε να αγοράσουμε t-shirts και CD που αν τα αγοράζαμε θα τα υπέγραφαν οι ίδιοι.
Τον Danny τον είδα πολύ καταδεκτικό, έβγαινε φωτογραφίες και ήταν χαμογελαστός μολονότι μου φάνηκε να είναι λίγο σε κατάσταση μέθης. Η Anneke ήταν πραγματικά η ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς τουλάχιστον για μένα που δεν την είχα ξαναδεί. Το χαμόγελό της ήταν απίστευτο το ίδιο και η γλυκύτητά της.
Όσον αφορά τον κόσμο. Ναι, ήταν ό,τι να ‘ναι. Και ναι ήταν λίγο έως πολύ άσχετος. Και ναι, λίγο πολύ ξέραμε ποιοι θα έρθουν και ποιοι όχι. Μικρή πόλη οι Σέρρες.
Ωστόσο αυτό πιστεύω πως ισχύει για κάθε επαρχιακή, και όχι μόνο, πόλη και δεν είναι απαραίτητα θέμα Σερρών. Υπήρχε ο κλασσικός ο Ελληνάρας που ήθελε να βγει φωτογραφία για να τη δείξει μετά στον διπλανό του και ο άλλος που απλά ήθελε να κάνει φάση με την γκόμενα. Ωστόσο μη μου τσαμπουνάτε παπατζηλίκια περί άλλων πόλεων. Είδα και τα χαΐρια της Σαλονίκης που πήγαμε στον Μικρούτσικο και είχαμε από δίπλα δυο ξανθιές που ΦΩΝΑΖΑΝ ό,τι μ@λ@κί@ τους ερχόταν στον εγκέφαλο και δε λέγανε να σκάσουν και στον Hoyem στο Principal που είχαμε από πίσω τα παληκάρια να ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ “ΧΑΝΥ ΜΠΗ, ΚΟΜ ΜΠΑΖΙΝ ΜΗ”… ΕΛΕΟΣ…
Τουλάχιστον τέτοια φαινόμενα δεν είχαμε και χαίρομαι γι’ αυτό γιατί έχω πάει σε ουκ ολίγες συναυλίες. Όσο για το ότι ο Danny ήθελε να πει ένα μεγάλο “Fuck Off” σίγουρα δεν τον αδικώ. Από την άλλη είναι επαγγελματίας και σίγουρα δεν ήρθε για την ψυχή της μάνας του στα Σέρρας. Μακάρι να ήτανε τα πράγματα πιο ρόδινα και να εξελίσσονταν πιο ομαλά, όμως ήξερε καλά που ερχόταν και ξέρει καλά πού θα πάει. Αν δεν του αρέσει, τότε για ποιο λόγο έρχεται κάθε τρεις και λίγο στην Ελλάδα; Το ελληνικό κοινό τιμάει κάποιους καλλιτέχνες που σε άλλες χώρες δεν έχουν τόση απήχηση. Και τον “οβολόν” του τον καταθέτει όποτε εμφανίζονται.
Δε θεωρώ τυχαίο το γεγονός ότι ΤΩΡΑ ξαφνικά μας θυμήθηκαν και αυτοί και οι Puressence. Δε θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που ήρθε ξένο συγκρότημα ή καλλιτέχνης στις Σέρρες…
antigrafakia (μήπως btw έχεις το alone?) δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις. ότι επειδή ο Danny πληρώνεται θα πρέπει να κάνει τον χαζό και να μη λέει τίποτα όταν από κάτω οι άλλοι κάνουν σαν ζώα; ε πρακτικά αυτό έκανε. η Anneke πάλι δε νομίζω να ξετρελάθηκε που παρακάλεσε το κοινό να την αφήσει να ξεκινήσει το τελευταίο (όπως αποδείχθηκε) τραγούδι.
για τα 12ευρώ της εισόδου πάλι, τι, να μην κάνουμε κανένα παράπονο γιατί ήταν το μεγαλύτερο λάιβ της πόλης (δεν το είπα εγώ, λόγια του διοργανωτή χρησιμοποιώ) και πάλι καλά που δεν είχε κάνα 20άρι; συγγνώμη, αλλά σε αυτόν τον χώρο, με αυτήν την απαράδεκτη διαρρύθμιση και με αυτό το κοινό, και πολλά ήταν.
για τον Μικρούτσικο και τον Hoyem δεν ξέρω τι λες, εγώ στους bolt thrower είδα το κοινό να κάνει απόλυτη ησυχία για να ακούσει ευλαβικά το ριφφ. (συγκρίνω ανόμοια πράγματα, αλλά δεν το ξεκίνησα πρώτος. κάνω κι εγώ το ίδιο. νομίζετε ότι ο Φουσέκης μπορεί να σας ξεφύγει έτσι;
Να πω κ εγω την εμπειρία μου από τη χθεσινή βραδιά…
Εμείς πήγαμε εκεί κατα τις 20.30 (γιατί είδαμε στο ιντερνετ ότι οι πορτες ανοιγουν στις 7… και για να μην μασ αφήσουν στο κρύο μας έβαλαν μέσα, ήταν η ώρα που μόλις είχαν τελειώσει το σαουντσεκ.
Ο Ντανι και η Ανεκε ήρθαν απο μονοι τους κ μας μίλησαν και βγάλαμε φωτογραφίες (ο Ντανι πολυ ήρεμος και η Ανέκε είναι το πιο γλυκό και χαριτωμένο πλάσμα της ροκ)
Τεσπα, η διαθεση μας χάλασε όταν είδαμε τα σταντς και ακόμα περισσότερο όταν μαθαμε ότι είναι “ρεζερβε” (πρώτη φορά παω σε συναυλία με “ρεζερβε” σταντς)
Η συνέχεια ήταν όπως είπαν τα παιδια…
Ο κόσμος (ο περισσότερος) ανύπαρκτός, στα @@ του, ήταν λες και είχε πάει να δει βανδή (είχε κόσμο και σε τραπέζια με μπουκάλια και ξηροκάρπια, μόνο τα γαρυφαλλα έλειπαν)
Πραγματικά ρε φιλε…πας σε συναυλια για να κάτσεις να μιλήσεις με το φιλαράκι σου;; Βγάλε το σκασμό και σεβάσου αυτόν που είναι στην σκηνή!!! Ο άλλος, λέει ο διοργανωτής και ο Ντάνι να μην καπνίζουν γτ έχει άσθμα και την ώρα που το λέει φυσσάει τον καπνό από το τσιγάρο του μπροστά στον Ντάνι…έλεος!!
Ενώ ήταν μια ωραία συναυλία την χάλασε ο ηλίθιος κόσμος (ειδικά στην Ανεκε που ήταν πιο ντροπαλή και δεν μίλαγε, εγώ άκουγα πιο πολύ τον κόσμο παρα τα τραγούδια)
Τα ρεζερβε σταντ ομολογώ δεν τα πήρα χαμπάρι, όταν μπήκα μέσα ήταν όλα πιασμένα έτσι και αλλιώς, τώρα που το διαβάζω και εδώ έχω μείνει λίγο μαλάκας, αν και ηξερα πως το μαγαζί δεν ήταν και ροκάδικο :roll: . Δεν ήταν όμως και η καλύτερη εικόνα τα σταντ μπροστά στη σκηνή όπως και να το κάνουμε. Πάντως ναι υπήρχαν πολλοί με συμπεριφορά άστα να πάνε.
Στις metal συναυλίες που έχω πάει εδώ (ίδιος διοργανωτής για αυτό αναφέρω) το κοινό είχε σαφώς μεγαλύτερο σεβασμό στις μπάντες. Το κακό με τις metal συναυλίες εδώ είναι πως γίνονται σε σκατένιους χώρους αφού ο δήμος παραχωρεί μόνο κάτι τρύπες που δεν χρησιμοποιεί κανείς. Είμαι σίγουρος πως σε πολλούς του δικού μας χώρου που θα ήρθαν πρώτη φορά Σέρρες θα έφαγαν μια φρίκη, εγώ ομολογώ την περίμενα λιγάκι την καφρίλα μερικών όταν άρχισα να κόβω φάτσες στο κοινό.
Πάντως όπως και να έχει ελπίζω να συνεχίσουμε να βλέπουμε live και εδώ στην επαρχία. Κάποια στιγμή και το κοινό θα αποκτήσεις την παιδεία που χρειάζεται σε τέτοια live (βασικά το ελπίζω γιατί αλλιώς…). Δεν είναι εύκολο να πηγαίνεις ξαφνικά από τα 13 φεγγάρια (γνωστό μπουζουκτσιδικο στην πόλη) στην Anneke, μπερδεύεσαι όπως και να το κάνεις :roll:
Σε γενικες γραμμές και για επαρχία το λαηβ ηταν πολυ καλο…
-Ο danny αν και δεν ειμαι φαν ηταν πολυ καλος και τα περισσότερα τραγουδια που ειπε τα ήξερα…
-Για την anneke δεν εχω να πω τιποτα απλα θεα(2η φορα που την βλέπω)!!!
-πολυ προσιτοί και ευχάριστοι και οι 2 μετα το λαηβ…
-μπράβο στους σερραιους που τιμησαν ενα τοσο καλο λαηβ(πιστεύω ειχε καμια 250-300 ατομα)
Στα πλην
αυτο με τα σταν ηταν γελοιο(και οσοι ειχαν κλείσει ήρθαν και κατα τις 10μισή!!)
μερικοί απο τον κόσμο ηταν απλα για ξύλο(οπως ο χοντρούλης που καθόταν πλάτη στον danny και του “αφιέρωσε” ενα τραγούδι :lol:)
το ύψος μερικών μπροστά που με το ζορι βλέπαμε την ανεκε…:p:p
κατι τέτοιους είχαμε και στο Live του αγγελακα στη λαρισα…πρέπει να είχαν να μιλήσουν και 20 χρονιά τα παλικάρια…πλάτη στον καλλιτέχνη και μπιρι μπιρι στην γκόμενα…(και καγκουριες για να δείξει στη γκόμενα πόσο μάγκας είναι)
wtf τι σκηνικά είναι αυτά??? νταξει ντοπή πιστεύω. όποιος και να είναι μπροστά σου και παρουσιάζει ή λέει κάτι οφείλεις να τον σεβαστείς. Όλοι αυτοί που γύριζαν πλάτη δε γουστάρουν να πάνε πχ σε μια δημόσια υπηρεσία και να τους γυρίζουν την πλάτη ή να μην τους δίνουν σημασία. Μιλάμε για στοιχειώδη ευγένεια.
Anyway, νομίζω ότι σήμερα θα περάσουμε καλά. όχι ότι τέτοια συμπεριφορά δεν έχει παρατηρηθεί αρκετές φορές και σε συναυλίες στην Αθηνα, απλά θα προλάβουμε τις μπροστινές θέσεις
Όχι bastard, δεν λέω πως ο Danny έπρεπε να κάνει την πάπια ή η Anneke θα έπρεπε να είναι μέσα στην τρελή χαρά για όλα αυτά. Το ότι στην πόλη μας υπάρχει καφρίλα άπειρη το γνωρίζαμε εκ των προτέρων. Και από την άλλη ακόμη και τα ρεζερβέ σταντ που για μια τέτοια συναυλία είναι αν μη τι άλλο ιεροσυλία έχουν τη λογική τους γιατί σκεφτείτε πως και ο διοργανωτής πρέπει να πάρει λεφτά από κάπου!
Δεν το επικροτώ μήτε και το θέλω αλλά όπως είπε και ο φίλος Dead, όταν έκοψε φάτσες στο κοινό ήξερε πώς περίπου θα είναι η φάση. Με λίγα λόγια αυτό που λέω είναι ότι ξαφνικά ο Danny και η Anneke έπεσαν ξαφνικά από την Α’ Εθνική στην Γ’. Και τους κακοφαίνεται και λογικό είναι.
Το μαγαζί είναι αυτό που είναι. Ήταν club μέχρι πέρυσι και φέτος πάλι καλά που έβγαλαν και εκείνο το bar από τη μέση γιατί αλλιώς δε θα έβλεπε κανείς τίποτα. Σίγουρα δεν είναι και ο καλύτερος χώρος για τέτοιες συναυλίες αλλά είναι… ο μόνος διαθέσιμος!
Και οι διοργανωτές τι να σου κάνουν αν ο κόσμος είναι κάφρος;
Εδώ πέρα στεκόμασταν ακριβώς μπροστά από την πόρτα και χώρια που μας έπαιρνε το αγιάζι κάθε φορά που άνοιγε είχαμε και το παιδί που ήταν στην πόρτα μαζί με τον υπεύθυνο που προσφάτως έχει μπει στην τρίτη ηλικία (όσοι έχουν πάει στο μαγαζί σε συναυλία ξέρουν καλά για ποιον μιλάω) που φώναζαν και λέγανε βλακείες και ο δεύτερος έπαιζε το κομπολόι του!!!
Όσο για το 12άρι το ανέφερα απλώς για τις άλλες πόλεις και ιδιαίτερα Αθήνα-Σαλονίκη που έχει μέχρι και 20 ευρώ. Στο επίπεδο όμως που το αναφέρεις, πέρα από το αν ήταν και πολλά τα 12 ευρά για την όλη φάση και δεν έχω λόγο να διαφωνήσω, θα μπορούσαμε κάλλιστα να φάμε και ένα 20άρι στο κεφάλι και να μας πονάει ακόμη ο… πάτος.
Ίσως να χρειάζεται μια περίοδος προσαρμογής όπως είπε και ο φίλος Dead. Δεν ξέρω. Αλλά νομίζω πως για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρχει και η κατάλληλη μουσική παιδεία. Χίλιες φορές να μην έρχονταν καν όλος αυτός ο κόσμος. Πέρυσι είχαμε πάει στο ίδιο μαγαζί για τον Τσακνή και ήμασταν το πολύ 20 άτομα. Ήταν από τα πιο ωραία live.
Τουτέστιν, πρέπει να μάθει ο κόσμος να μην πηγαίνει για να κάνει την ποζεριά του σε τέτοιες συναυλίες. Όποιος θέλει να πάει ας πάει για να ακούσει ή να μάθει κάτι παραπάνω με σεβασμό στον καλλιτέχνη και στους άλλους ακροατές.
Αλλά επειδή δε ζούμε στον κόσμο των ονείρων αλλά στα Σέρρας ξέρουμε καλά πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Όποιος θέλει να κάνει τον μάγκα στην γκόμενά του θα την φέρνει σε τέτοιες συναυλίες. Και πού είστε ακόμη, αυτά ήταν τα πρώτα!
Γι’ αυτό λέω πως ο Danny λίγο πολύ θα πρέπει να είναι υποψιασμένος για τέτοιες περιπτώσεις. Αυτά υπάρχουν και ΘΑ υπάρχουν δυστυχώς. Και στην τελική αν δε θέλει να τραγουδήσει για αυτούς που έχουν γυρισμένη πλάτη, ας τραγουδήσει για αυτούς τους ελάχιστους που πήγαν για να ακούσουν τη μουσική του. Έτσι το βλέπω εγώ το πράγμα…
Υ.Γ. Όταν ξεκίνησε το cover του “Wish You Where Here” συζητούσαμε με τον κολλητό μου πόσοι από αυτούς που ήταν μέσα εκείνη τη στιγμή θα λέγανε “Ποπο τι κομματάρα έγραψε ο μεγάλος”!
αυτό παρατηρείται σε συναυλίες γενικότερα στην Ελλάδα, πάντα υπάρχει ένας χοντρός/μία χοντρή που να την χαλάσει τελίως! (όχι απαραιτήτως χοντρός απλά μου 'χει τύχει και μένα τέτοια περίπτωση). δεν σέβονται τον καλλιτέχνη, δηλαδή μόνο με ξύλο μπορούν να το βουλώσουν; πιστεύω σήμερα στην Αθήνα να μην πεχτεί καγκουριά. καλή μας τύχη.
Πραγματική ήταν μεγάλη τιμή για την πόλη μου η παρουσία της Anneke και του Danny. Kατά την άποψή μου και οι δύο ήταν καταπληκτικοί.
Διάβασα τα σχόλια για τις “ομορφιές” που είχαμε χτες στον συναυλιακό χώρο και συμφωνώ απόλυτα.
Εγώ έφτασα στο μαγαζί στις 8.55. Ο Danny ήταν στη σκηνή και ρύθμιζε την κιθάρα του. Πήρα κατευθείαν την “κρυάδα” με τα ρεζερβέ τραπέζια. Αίσχος. Δεν πήγα να δω την Πίτσα - Κίτσα με το βαθύ ντεκολτέ και να πετάξω γαρύφαλλα.
Ευτυχώς επειδή πήγα νωρίς βρήκα ένα καλό μέρος στα πλάγια και κάθισα. Στις 10 ξεκίνησε η συναυλία με τον Danny να παίζει το Where the streets have no name (U2 cover).
Να σημειωθεί ότι κατά την είσοδό μου στον χώρο κάποιες κοπέλες από το μαγαζί μου ζήτησαν να μην καπνίζω υπερβολικά γιατί έχει πρόβλημα ο Danny. Βέβαια εγώ δεν καπνίζω.
Ένας εκ των διοργανωτών του live με το που ανέβηκε ο Danny στη σκηνή είπε ευγενικά στους θεατές να μην καπνίζουν μπροστά στον τραγουδιστή λόγω άσθματος. Σαν να τους είπε “καπνίστε όσο θέλετε και αφήστε τον να πεθάνει”. Ζώα!
Σε μια στιγμή ο Danny απευθυνόμενος σε κάποιον τύπο που είχε κάνει κράτηση σε stand μπροστά μπροστά του και κάπνιζε τους είπε: “Hey dude can you not smoke please?” Ζώα - ζώα!
Οι φρουτοσαλάτες πηγαινοέρχονταν στα τραπέζια. Ήμαρτον ρε συ! Και βέβαια ορισμένοι θεώρησαν σωστό να κάνουν διαρκώς κουτσομπολιό. Unplugged show είναι αφήστε μας λίγο να ακούσουμε. Ζώα - ζώα!
Όσο για το αφεντικό (τον κύριο άνω των 60) έγινε ξεφτιίλα όταν κατά τις 9.30 ξέσπασε στο γκαρσόν επειδή ακόμη δεν είχε ξεκινήσει να παίρνει παραγγελίες. Έβαλε τις φωνές και πέταξε με δύναμη το κομπολόι του στο πάτωμα. Μετά έψαχνε να το βρει. Να χαρώ εγώ ιδιοκτήτες. Ξεφτίλα!
Το εισιτήριο όντων ήταν πολύ φτηνό. +6 οι μπύρες. + 8 τα ποτά. Το φιλαράκι μου πήρε μπουκαλάκι κρασί αλλά ήταν νερό.
Γουστάραμε όμως πραγματικά με τη συναυλία. Μακάρι να τους ξαναδούμε στο εγγύς μέλλον.