Να και ένα δικό μου βιντεάκι απο το χθεσινό live. Όχι και τέλεια ποιότητα αλλά βλέπεται. Δυστυχώς δεν έχω σε βίντεο ένα άλλο κομμάτι που ήθελα και με συγκίνησε αλλά εκείνη τη στιγμή δεν ήθελα να κρατάω την κάμερα στο χέρι.
[QUOTE=rockface;1047864]Πραγματική ήταν μεγάλη τιμή για την πόλη μου η παρουσία της Anneke και του Danny. Kατά την άποψή μου και οι δύο ήταν καταπληκτικοί.
Διάβασα τα σχόλια για τις “ομορφιές” που είχαμε χτες στον συναυλιακό χώρο και συμφωνώ απόλυτα.
Εγώ έφτασα στο μαγαζί στις 8.55. Ο Danny ήταν στη σκηνή και ρύθμιζε την κιθάρα του. Πήρα κατευθείαν την “κρυάδα” με τα ρεζερβέ τραπέζια. Αίσχος. Δεν πήγα να δω την Πίτσα - Κίτσα με το βαθύ ντεκολτέ και να πετάξω γαρύφαλλα.
Ευτυχώς επειδή πήγα νωρίς βρήκα ένα καλό μέρος στα πλάγια και κάθισα. Στις 10 ξεκίνησε η συναυλία με τον Danny να παίζει το Where the streets have no name (U2 cover).
Να σημειωθεί ότι κατά την είσοδό μου στον χώρο κάποιες κοπέλες από το μαγαζί μου ζήτησαν να μην καπνίζω υπερβολικά γιατί έχει πρόβλημα ο Danny. Βέβαια εγώ δεν καπνίζω.
Ένας εκ των διοργανωτών του live με το που ανέβηκε ο Danny στη σκηνή είπε ευγενικά στους θεατές να μην καπνίζουν μπροστά στον τραγουδιστή λόγω άσθματος. Σαν να τους είπε “καπνίστε όσο θέλετε και αφήστε τον να πεθάνει”. Ζώα!
Σε μια στιγμή ο Danny απευθυνόμενος σε κάποιον τύπο που είχε κάνει κράτηση σε stand μπροστά μπροστά του και κάπνιζε τους είπε: “Hey dude can you not smoke please?” Ζώα - ζώα!
Οι φρουτοσαλάτες πηγαινοέρχονταν στα τραπέζια. Ήμαρτον ρε συ! Και βέβαια ορισμένοι θεώρησαν σωστό να κάνουν διαρκώς κουτσομπολιό. Unplugged show είναι αφήστε μας λίγο να ακούσουμε. Ζώα - ζώα!
Όσο για το αφεντικό (τον κύριο άνω των 60) έγινε ξεφτιίλα όταν κατά τις 9.30 ξέσπασε στο γκαρσόν επειδή ακόμη δεν είχε ξεκινήσει να παίρνει παραγγελίες. Έβαλε τις φωνές και πέταξε με δύναμη το κομπολόι του στο πάτωμα. Μετά έψαχνε να το βρει. Να χαρώ εγώ ιδιοκτήτες. Ξεφτίλα!
Το εισιτήριο όντως ήταν πολύ φτηνό. +6 οι μπύρες. + 8 τα ποτά. Το φιλαράκι μου πήρε μπουκαλάκι κρασί αλλά ήταν νερό.
Γουστάραμε όμως πραγματικά με τη συναυλία. Μακάρι να τους ξαναδούμε στο εγγύς μέλλον.
Βιντεάκι που τράβηξα από τη συναυλία (Καλύτερο Link στο youtube - The Blower’s Daughter - Damian Rice cover)
Μολις γυρισα και εγω, λοιπον.
Ωραια εμπειρια, μιας και ηταν το πρωτο ακουστικο live εβερ για μενα, περασα ωραια.
Μαλακια ομως που αναγκαστηκα να φυγω νωριτερα για να προλαβω συγκοινωνια.
Τελειος ο Danny, πανω στην σκηνη ηταν απιστευτος, δεν εχω λογια. ( Ελιωσα btw στο one last goodbye). Για την κυρια Anneke, παρομοια πραγματα, μεσα στο χαμογελο παντα αυτη η γυναικα, ξεσικωσε και το κοινο, μια χαρα.
Παλικαρι ο Danny, μιλησαμε εξω λιγο πριν το live, χαρηκε τοσο πολυ που με γνωρισε 8)
που με εβαλε μεσα τσαμπα
Αυτα.
ΠΣ1 --> Anneke: Next song is from Justin Timberlake… #-o
Δεν γελασαμε, μανταμ.
ΠΣ2 --> Μαλακια της επισης που γελουσε πολυ στο πρωτο κομματι της, με αποτελεσμα να φανει γελοιο ολο το σκηνικο/
ΠΣ3 [SPOILER]–> Χαρηκα πολυ που επιτελους γνωρισα Νεφελη απο κοντα. Cheers, drow ranger. [/SPOILER]
Δε γελάσαμε? Μαλακία της που γελούσε στο κομμάτι της? Τι λες ρε φίλε. Η Ανεκε γελούσε και έλαμπε το πρόσωπο της, ήταν μια ευχαρίστηση να την βλέπεις και προσωπικά πολύ χάρηκα που είχε τέτοια διάθεση, πήρε και το κοινό μαζί της (την πλειοψηφία του) και η ατμόσφαιρα ήταν πραγματικά μοναδική.
Οκ, αν εξαιρέσεις τα τσιγάρα που ελαχιστοποιήθηκαν [B]μόλις[/B] η Ανεκε μας επαίνεσε που δεν καπνίζουμε. (α ρε έλληνα δε σου αξίζουν ρε τέτοια λάιβ)
Πάρα πολύ όμορφο λάιβ, η χρονιά μπήκε πολύ γλυκά. Δε μπόρεσα να μη σκεφτώ στη διάρκεια του πως θα ήταν αν οι Ανάθεμα είχαν την Ανεκε όλα αυτά τα χρόνια, ή μάλλον, τι μπάντα θα προέκυπτε (μια που δε θα ήταν οι Ανάθεμα πια).
Τράβηξα κάποια όμορφα βιντεάκια, θα τα ανεβάσω ως αύριο στο Τιούμπ και θα επανέλθω με λινκς. Μια φωτό προς το παρόν.
(πω ρε δε μπορώ να βγάλω την Ανεκε απο το νου μου, τι κακό και τούτο βραδιάτικα)
Εδιτ @ Brein.d3d.
Χαχ, οχι ρε.
Απλα οταν ημουν εξω με ενα αλλο παιδι και μιλουσαμε στον Danny, γυρναει καπου και λεει. Catch you later, lads κατι τετοιο. Και του λεω εγω, καλα @@ δεν υπαρχει φραγκο κλπ.
Ε, το παλικαρι ζητησε να του γραψω το ονομα μου σε ενα χαρτι ωστε να το αφηνε στην εισοδο για να μπω τσαμπε. 8)
τον κακό σου τον καιρό που θα πεις για την αννεκε! η γυναίκα είναι θεά και είναι από τις ποιό χαρούμενες/γλυκές γυναίκες που γνώρισα! όσο για τον ντάννυ είναι πολύ ψυχρός και όταν πήγα να βγάλω πικ ούτε που καθότανε. κάποια φάση λέει κάντε χώρο και πετάγετε ένας και λέει στα ελληνικά "άμα βγάλεις αυτήν την μ@@#$%κία από το κεφάλι σου!"
καλά έκανε η αννέκε που γέλαγε στο πρώτο τραγούδι ρε!
Ενα υπεροχο ακουστικο live,υπεροχο setlist(και τι δεν επαιξε ο Danny ο τρομερος:p)Ο Danny ηταν κεφατος μιλησε πολυ με τον κοσμο και πιστευω ευχαριστηθηκε Live και αυτος μιας και η ατμοσφαιρα γενικως ηταν καλη τουλαχιστον απο εκει που βρισκομουν και εβλεπα τα πραγματα!Πρωτη μου φορα ειδα απο κοντα Anneke και η αληθεια ειναι πως ειναι υπεροχη,η φωνη της ηταν τοσο ομορφη και καθαρη,πραγματικα υπεροχη,λιγο στην αρχη στα πρωτα δυο τραγουδια καποιος την εκανε να γελαει λιγο ενω τραγουδουσε αλλα κατ’αλλα ολα μια χαρα!Εν ολιγοις ενα πολυ πολυ ομορφο ακουστικο live το οποιο αξιζε και τον χρονο του και τα χρηματα του!
Πολύ κεφάτοι και οι δύο, με το βραβείο να πάει χαλαρά στην Anneke. Τέτοιο χαμόγελο από άνθρωπο που παίζει live καιρό είχα να δω. Υπέροχη, απλά. Ο Danny απ’ την άλλη, ενώ περίμενα ότι θα το έπαιζε πιο “επαγγελματικά”, φαινόταν ότι γούσταρε σε αρκετά σημεία.
Στα Natural Disaster και Parisienne Moonlight τα ρίγη ήταν απανωτά. Άψογοι.
Λοιπόοοον
Περιττο να πω οτι η χθεσινη βραδια ήταν Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η. Danny & Anneke ήταν στα πάνω τους, ένα υπέροχο σόου με υπέροχα κομμάτια, υπέροχες διασκευές, υπέροχα συναισθήματα… Ήμουν συγκινημένη όλη την ώρα…
Έπαθα ένα σοκ στην αρχή έξω από την πόρτα που ενω περιμεναμε να μπουμε ακούω ένα excuse me! και σκέφτομαι ποιος στο καλο μιλαει αγγλικα? Γυρνάω και βλέπω τον Danny να μπαίνει χαλαρος από την πόρτα και το μόνο που κατάφερα να πω ήταν “hi Danny how are you 8O” και μου απαντησε με ενα τεράστιο χαμόγελο :p.
Μέσα στο αν τώρα το οποιο γέμισε, ήταν όλα φοβερά. Αργησε λίγο βεβαια να ξεκινήσει το όλο θέμα αλλα χαλάλι. Πολύ συμπαθητικα και τα κολπάκια του Danny με τις ηχογραφήσεις, τα οποια θα πρέπει να ήταν πολύ δύσκολα στην εκτέλεση. Απίστευτες στιγμές τα blower’s daughter, one last goodbye, parissiene moonlight (οπου τελικά μας άφησαν να το τραγουδάμε μόνοι μας :p) και I want όπου το γελιο της anneke προσωπικά με έκανε να αισθάνομαι ακόμη περισσότερο οικεία. Μόνο που δεν κατάλαβα τι επαιξε με το fragile dreams, όντως το ξέχασε ο Danny και βγήκε να το παιξει μετά ή ήταν προσχεδιασμένο? #-o
Και στο τέλος όπως προαναφέρθηκε πολύ ζεστοι και ανοιχτοι και οι δυο, αυτόγραφα κουβέντα, φωτογραφίες, και γενικότερα πολύ όμορφο κλίμα
Το μονο αρνητικο της βραδιάς: Τύπε που έχεις δει την anneke 10 φορές, όχι, μετα από ένα σημείο δεν είναι χαριτωμένο ούτε το να την ενοχλεις συνέχεια ζητώντας κομμάτια, φαινόταν άλλωστε ότι ένιωθε άβολα, ούτε να τραγουδάς τόσο δυνατα που να ακούγεσαι εσύ και όχι η anneke. Μεχρί και ο ντάνυ σου πε να σωπάσεις. Και ντάξει το σέβομαι, έχεις το κολλημα σου, αλλα επίσης δεν είναι χαριτωμένο στο τέλος της συναυλίας να μου κανεις τον ψαγμένο φαν, σνομπάροντας ένα δεκαεξάχρονο που το βλέπεις να αγοράζει το nighttime birds, αντί να εκθειάσεις το αλμπουμ, του λες “α δεν το χες”. Επίσης δεν είναι χαριτωμένο να του λες πως το mandylion είναι το καλύτερο. Αντικειμενικά ναι, το ξέρω κι εγώ. Και οποιος ακουει the gathering έστω μια βδομάδα. Κάτι τέτοιοι τύποι δεν ξέρω τι θέλουν να αποδειξουν. Αν ποτέ το δεις αυτό απλά χαλάρωσε λίγο.
Κατά τα άλλα ήταν μια τρομερή νύχτα και μια απο τις λίγες συναυλιες που έφυγα δακρυσμένη. Μακάρι να συνεχίσει έτσι το 2011
φοβερό το χθεσινό live, από τα καλύτερα που έχω πάει!!!:D:D:D:D
η Anneke θεά,μέσα στη γλυκύτητα!!!
ο Danny πολύ καλός, με το κλασικό, πλέον, άσπρο σκούφο…:D:D
έπαιξαν γεμάτες 2 ώρες…
[SPOILER]Fragile Dreams
Lost Control
Deep
One Last Goodbye
Are You There (το αφιέρωσε ο Danny στην Anneke)
Flying
Physical
Jolene(Dolly Parton cover)
Forgotten Hopes
You Learn About It
High Hopes(Pink Floyd cover)
Beautiful One
My Electricity
Sunny Side Up
Hey Okay
A Natural Disaster
Parisienne Moonlight
Leaves
The Blower’s Daughter(Damien Rice cover)
όσα θυμάμαι τουλάχιστον
ήθελα βέβαια να παίξει η Anneke και το Sunken Soldiers Ball…
κλάμα στο One last goodbye… [/SPOILER]
μετά ακολούθησαν φωτογραφίες και αυτόγραφα και με τους δύο
εγώ τους είδα πολύ φιλικούς, η Anneke με το χαμόγελο συνέχεια
επίσης μου άρεσε που είχε πεθάνει στο γέλιο στο δεύτερο κομμάτι της, είναι θεά η κοπέλα…
ευτύχως που σεβαστήκαν (τουλάχιστον οι περισσότεροι) την παράκληση να μην καπνίζουν…
Α εσύ ήσουν η κοπέλα που έκλαιγε σπαρακτικά με λυγμούς και μας είχε ξεκουφάνει. Και νόμιζα πως είχε πάθει κάτι η καημένη. (just kidding :P)
Να πω εδώ respect για τον φίλο που ζήτησε το Sleepless (προφανώς αστειευόμενος) σε κάποια φάση, η έκφραση της Ανεκε άξιζε και με το παραπάνω. Και να θυμήσω πως ζητήθηκε σε κάποια φάση το Wasted Years (των Maiden), μεταξύ σοβαρού και αστείου, και ο κόσμος γέλασε - το είχαν παίξει τα αδέρφια Cavanagh το Wasted Years στο πρώτο τους ακουστικό λάιβ στο Αν το 2001 αν θυμάμαι καλά (ήμουν παρόν και τότε, χεχε).
Δύο βιντεάκια σε high definition (ναιιι :P) που τράβηξα:
Δακρυσμένη είπα, όχι τέτοια πράγματα. Αυτά τα θεωρω λίγο γελοιότητες χωρις παρεξηγηση πάλι Απλά το βουρκωμα στα μάτια που πολλοί νομιζω ότι είχαν, απλά είμαι λίγο γουρουνι και δύσκολα δακρύζω οποτε ήταν κάτι εντονο για μένα
Ωραια τα βιντεάκια
Παρεξήγηση? Τι θες να πεις?.. Γιατί δε μιλάς άμεσα?..
…Ε ναι λοιπόν, ΕΓΩ ήμουν που έκλαιγα σπαρακτικά με λυγμούς, το παραδέχομαι! Μέχρι που μου είπαν να σκάσω και συνέχισα το κλάμα μου έξω απο το Αν, λυγμ, κλαψ. Ααχ, δεν έχει κατανόηση ο κόσμος.