Danny Cavanagh & Anneke Van Giersbergen Acoustic Tour

ασε που δεν ισχυει κιολας=p

Γενικα νταξει,δε χρειαζεται να σταθουμε σε τετοια για χθες.Ηταν αρκετος ο κοσμος αρα στατιστικα 1-2 μπετα θα υπηρχαν,παντα υπαρχουν,γενικα ηταν υποδειγματικο το κοινο.

Άσε που με τις μπάντες κολλήματα δεν μπορείς να ξεχωρίσεις καλύτερο :wink:

Μου θιχτηκε η δισκαρα,γι’αυτο:oops:

Και ειδα κι αυτο

και τσιτωσα:p

Eπισης να πω οτι αυτο το ‘‘γυρισματακι’’ που κανει στο ιλεκτρισιτι η Αννεκε,ανασταινει νεκρους,γιατρευει πονοκεφαλους,σε ζαλιζει γλυκα και σε στελνει στο διαολο.Δε ζοριζεται/προσπαθει ΚΑΝ και η φωνη της στο ζωντανο κανει σταθερα πλακα σε οτιδηποτε εχει ηχογραφησει σε cd κτλπ…φαινομενο.

Παιδια,ετοιμαζομαστε να ερθουμε παρεα για το live στη Λαρισα στις 9/1/11,αλλα εντελως τυχαια μαθαμε οτι μαλλον στη Λαρισα δεν θα παιξουν.
Γνωριζει κανεις κατι επισημο να μας ενημερωσει για να μην παμε τσαμπα στη Λαρισα?
Ευχαριστω!

Η συναυλια στη Λαρισα θα γίνει.Ποιος το ειπε οτι δεν θα γίνει;

kanonika tha ginei! :wink:

[B]My Electricity[/B]

αυτό προς το παρόν. τι λέτε να βάλουμε εδώ όλες τις πικς μας με τον νταννυ και την αννεκε που βγάλαμε μαζί;

Γεια σας παιδιά!

Επειδή ήμουν αυτός που ζήτησε το Wasted Years, να πω ότι μόνο τυχαίο δεν ήταν. Μπορείτε να δείτε τον Danny να το παίζει σε προηγούμενο live του με την Anneke

(διαβάστε και setlist που το περιέχει)

http://www.setlist.fm/setlist/anneke-van-giersbergen-and-danny-cavanagh/2010/estrela-da-lapa-rio-de-janeiro-brazil-73d43259.html

… ενώ η Anneke το τραγούδησε πρόσφατα μαζί με τους Maiden United:

Επειδή τα γνώριζα όλα αυτά θεώρησα λογικό ότι μπορεί να το έπαιζαν. Σε κάθε περίπτωση … it was a LEGENDARY concert!

Να πω και κάτι άλλο με αφορμή αυτά που διάβασα πιο πάνω. Ως παλιός Αθηναίος, έχοντας ζήσει πολλά events στα 80s και 90s, πρέπει να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσους ήταν στο Αν χθες το βράδυ για την συνολικά ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ συμεπριφορά τους. Αυτός ήταν και ο λόγος που το event “απογειώθηκε”, και ιδίως ο Danny που είναι άνθρωπος “ψυχολογίας”. Η Anneke δεν έχει ανάγκη, η Anneke είναι “κάπου αλλού” κι εμείς απλά τυχεροί που μας αφήνει ο Θεος να τη βλέπουμε …

Τα έγραψα όλα αυτά και σε ένα ερασιτεχνικό webzine που “τρέχω” στην Κύπρο (http://www.rockcyprus.net), και είμαι ακόμα πιο τυχερός γιατί θα τους ξαναδώ εκεί την επόμενη Τετάρτη, αν και ελάχιστοι θα γνωρίζουν περί τίνος ακριβώς πρόκειται!

Πάντα τέτοια! \m/

Χάρηκα κι εγώ Steve που τα είπαμε και από κοντά!
Και να μιλάς πιο νωρίς άλλη φορά ε!:smiley:

Ομορφα βιντεάκια Αλεξ!:slight_smile:

Να πω κι εγώ τη γνώμη μου από χθες…
Πρώτη φορά πήγα στο Αn και με όσα είχα ακούσει νόμιζα ότι δε θα έλεγε και πολλά σαν χώρος, αλλά τελικά μια χαρά ήταν!3,5 ευρώ η μπύρα…γίιιιιιιιιιιιιιιιχα!:stuck_out_tongue:
Ο Danny για ακόμα μια φορά ήταν υπέροχος, πολυ ευγενικός και χαμογελαστός!Πολύ μου άρεσε και το όλο στυλ των ηχογραφήσεων της φωνής και του ήχου…!
Η Anneke να πω την αλήθεια δε μου άρεσε τόσο όσον αφορά στα τραγούδια της…Δεν είμαι βέβαια και τόσο φαν της, οπότε το αποδίδω σε αυτό. Πολύ γλυκός άνθρωπος πάντως, με ωραίο χιούμορ!:slight_smile:

• Στον τύπο δίπλα που μετά το “yes I am falling, how much longer till I hit the ground?” είπε “Πουτάνα όλα!” Θεόοος!
  • Γιατί καθημερινή ρε παιδιά?:frowning: Σκοτώθηκα να φύγω, ενώ ήταν τόσο ωραία…Από τότε μου έχει κολλήσει το Jolene, που άκουσα τελευταίο!

Φιλε εσυ το ξερεις σιγουρα?Το λεω γιατι εμεις ρωτησαμε ατομο που σχετιζεται με την εν λογω συναυλια κ δεν ειχε ιδεα!

Την συναυλια το κανει η GCA και δουλεβω μετα παιδια.Οποτε αυτος που σου το ειπε το ειπε λαθος.Η συναυλια θα γινει:)

Γιατί το Jolene είναι κοματάρα και η εκτέλεση που ακούσαμε σήκωσε τις τρίχες και των 500 ατόμων που το απολαύσαμε…

Αν υπάρχει video από το συγκεκριμένο please post.

Κατά τα άλλα και ο Danny και η Anneke δώσανε ένα πολύ καλό live.

Τρομερό το live στην Ξάνθη. Πολύ καλή παρουσία και των δύο. Η δε Anneke με μάγεψε. Πραγματικά απίστευτη. Η φωνή της σε αγκαλιάζει.

Το κοινό μια απ’τα ίδια και δω. Στο βάθος μερικοί δεν σταμάτησαν δευτερόλεπτο να μιλάνε. Πραγματικά έλεος. Τι διάολο έρχεσαι ρε ηλίθιε αν θες να τα πεις με την παρέα σου; Είσαι τόσο ζώο που γουστάρεις να δώσεις 15 ευρώ για να έρθεις να μιλήσεις σε συναυλία; Ψόφος ρε!!!

Για τα + της συναυλίας δεν χρειάζεται να γράψω μιας και ισχύει πάνω κάτω ότι γράψατε και όλοι οι προηγούμενοι.

Στο μοναδικό - (εκτός του κόσμου) τώρα, το οποίο πάει όλο στον μαλάκα τον Cavanagh! Αφού έχει τελειώσει το live και έχει αποχωρήσει το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου και αφού έχουμε περάσει και λίγη ώρα συνομιλώντας με την γλυκήτατη Anneke και βγήκαμε τις φωτό μας, βλέπω τον Danny να εκτελεί χρέη dj. Καλή φάση σκέφτομαι. Γουστάρει ο τυπάς και δεν θα είναι κουρασμένος. Ε πάμε 4-5 άτομα για μια κλασσική φωτό και μπροστά μας είναι 2 κοπελιές. Βγαίνουν αυτές κανονικά φωτό και όλα καλά. Πάω και γω πρώτος από την παρέα για μια φωτό στα γρήγορα για να την κάνουμε. Ακολουθεί ο διάλογος όπως ακριβώς έγινε:

Εγώ: Hey Danny
[B]Danny: What? (σκέφτομαι… wtf dude?? :-k)[/B]
Εγώ: Great show thanks for coming
[B]Danny: Yeah (την παλεύει ρε μλκ; :-k:-k)[/B]
Εγώ: Can I get a pic?
[B]Danny: No I got to play some music (seriously wtf)[/B]
Εγώ: Come on man will take just a sec
[B]Danny: I said no. Thanks for coming bye bye[/B]

E κάπου εδώ φόρτωσα με τον παλιομαλάκα. Άθλια συμπεριφορά ενώ εγώ μπορώ να πω ήμουν ευγενικότατος

Εγώ: Who the fuck do you think you are dude? You live 'cause me and some other guys pay to see you
[B]Danny: Whatever[/B]
Εγώ: Screw you asshole. Worst attitude I’ve ever seen from an “artist” (συνοδευόμενο από την κίνηση με τα δάχτυλα για το " ")

Ε και σηκώθηκα και έφυγα. Ντάξει απλά τραγικός. Και όλα αυτά για μια φωτό ξέρω γω. Στα @@ μου φυσικά γιατί ούτε άκουγα και ποτέ φανατικά Anathema αλλά σε κάτι τέτοιες φάσεις φαίνονται ποιοι πραγματικά αξίζουν για μένα!

Ελα ρε ο Danny? Μου φαινεται περιεργο! Ισως να ειχε σπαστει παλι με κτ!
Αλλα ενταξει οπως και να χει αυτη δεν ειναι συμπεριφορα και γω θα τα χα παρει στη θεση σου!

Δε ξέρω αν σπάστηκε με τίποτα (αν ναι σίγουρα δε φαινόταν) αλλά ότι και να έγινε δεν δικαιολογεί τέτοια συμπεριφόρα. Τέλος πάντως who cares??? Εδώ έπινα μπύρα με άτομα σαν τον Dio, θα νοιαστώ για τον πολύ λίγο Danny Cavanagh?

Επειδή κι εγώ είμαι απ’ τους τύπους που ξενερώνουν απίστευτα με κάτι τέτοια, συνήθως δίνω και μια δεύτερη ευκαιρία γιατί άνθρωποι είναι κι αυτοί, περνάν τα ζόρια τους όπως όλοι μας. Δεν είναι ρομποτ να βγάζουν φώτος και να υπογράφουν όποτε έχει ο καθένας την όρεξη.

Εντάξει ναι και γω συμφωνώ με αυτό που λες και είναι λογικό αλλά έπαιζες στην Ξάνθη που είχε καμιά 150 άτομα ξέρω γω και οι 100 φύγαν με το που τέλειωσε το live και οι άλλοι 20 μετά από 5 λεπτά και ενώ ακόμα ο Danny μάζευε τα πράγματά του!

Astaldo,συμφωνω μαζι σου κ σε καταλαβαινω απολυτα γιατι μου θημησες ενα αναλογο περιστατικο που πραγματικα προσπαθουσα να ξεχασω κ με ειχε κανει να αισθανθω πολυ ασχημα.

Ηταν καλοκαιρι του 2005 κ ημουν διακοπες στη Συρο με την κοπελα μου.Εκει ο δημος διοργανωνε ενε τριημερο φεστιβαλ.Τες πα τη μια μερα επαιζαν οι Raining Pleasure οι οποιοι αν κ δε μου αρεσουν,ειχαν βγαλει τοτε το δισκο στον οποιο διασκευαζαν Χατζιδακη και αν κ διασκευοδισκος ηταν πολυ καλος.Τους ειχα δει στο Βολο,μου ειχαν αρεσει κ φυσικα ειπα να παω κ στη Συρο μια κ ημουν εκει.Ξερεις live,καλοκαιρι,ημασταν κ μεγαλη παρεα,μπυρες κ τετοια.
Οι τυποι δεν επαιξαν νοτα απο το δισκο αυτο,αλλα ηταν συμπαθητικοι.Επαιξαν διασκευες,δικα τους κ αλλα τετοια!Στο τελος πηγα για συγχαρητηρια κ για να μιλησω σ’αυτο το αρχιδι τον Βασιλικο,ο οποιος αφου του εκανα ενα παραπονο με χαβαλετζιδικη διαθεση για το οτι δεν επαιξαν κατι απο Χατζιδακη γυρισε κ μου ειπε:’‘Eσυ ρε φιλε πως το βλεπεις ,ειναι τωρα ωρα για Χατζιδακη κ μαλακιες?’’.Εμεινα μαλακας.’‘Δεν σου κανω παρατηρηση’’ του ειπα’‘απλα ο δισκος ηταν φοβερος,σας ειδα live κ το Φλεβαρη στο Βολο και ησασταν πολυ καλοι’’.Και πριν προλαβω να ολοκληρωσω την προταση μου,μου γυρισε το μουνοπανο την πλατη και μου λεει’'Αει παρατα μας ρε!".
Ενταξει ενοιωσα σκουπιδι κι απο τοτε εψαχνα ενα τροπο να γραψω δημοσιως τι καθηκι ειναι αυτος ο ανθρωπος!
Σ’ευχαριστω που μου το θυμησες κ ζηταω συγγνωμη προκαταβολικα γιατο off topic!

Κοίτα πάντα προσπαθώ να δικαιολογήσω κάπως τους καλλιτέχνες γιατί ισχύουν αυτά που είπε ο freedom χτες δεν βρήκα καμιά δικαιολογία γιατί

1. ο κόσμος που περίμενε για μια φωτό ήταν ελάχιστος
  2. γενικά ο κόσμος ήταν αρκετά καλός οπότε δεν είχε λόγο να είναι νευριασμένος
  3. φαινόταν από πριν από το live ότι είχε κέφια
  4. δεν πήγα με κανένα τσαμπουκά να απαιτήσω τίποτα ίσα ίσα όπως έγραψα και πιο πάνω ήμουν ευγενικότατος

Απλά φαίνεται ότι το παληκάρι το παίζει καμιά βεντέτα ξέρω γω ή νομίζει ότι είναι καμιά τεράστια προσωπικότητα.

Astaldo οντως μου ακουγεται αρκετα εως πολυ περιεργο να το εκανε ο Danny,εδω στην Αθηνα εβαλε τον Χemnas Τσαμπα,μιλουσε με ολους και γενικως ειναι ενας τυπος πολυ ευχαριστος πολυ ανετος με το κοινο και πολυ προσιτος!Λογικα κατι θα ειδε και ειχε σπαστει,δεν εξηγηται αλλιως τετοια συμπεριφορα που εννοειται δεν αρμοζει σε κανεναν!