εγω?εσενα?ποτε.
Pif
πάμε να ακούσουμε Dark Tranquillity
Χαχαχα,καλά να είμαστε και θα μου λες…στα λεγα εγώ!!! 
Πέρα απ’ την πλάκα,μακάρι να γίνει αυτό που λες!!Ειλικρινά το εύχομαι!!
Επειδή μάλλον δεν καταλάβατε το σκεπτικό μου (ή δεν το έδωσα εγω σωστά)…
Ποτέ δεν είπα να το διαλύσουν οι μικρές μπάντες ή να μην παλεύουν να μπουν support σε συναυλίες…αν γινόταν κάτι τέτοιο νομοτελειακά κάποια στιγμή θα σταματούσε η μουσική ή έστω τα live!!! 
Έγω απλά απάντησα στο “πρεζοναύτες” του crimson και στο “κάφροι” του phanispal σχετικά με όσους δεν ήθελαν να δουν τα support ή όσους έδειξαν αδιαφορία…
Υπάρχει εν ολίγοις και άλλη άποψη (προσωπικά έχω δει τόσες πολλές μικρές μπάντες εδώ και τόσα χρόνια που απλά βαριέμαι…δεν είναι θέμα απαξίωσης!) και απλά χαλάστηκα με τους χαρακτηρισμούς… 
υγ. Γουστάρουμε fanboy-στικο report CrippleGod!!! :thumbup:
Κάφρους αποκάλεσα εκείνους που χειροκρότησαν τον τραγουδιστή των SotS όταν ανήγγειλε το τελευταίο κομμάτι, όχι όσους ψιλοβαρέθηκαν ή ήρθαν αμέσως πριν βγουν οι DT.
Τώρα αν ανήκεις στους πρώτους, δε μπορώ να κάνω κάτι προσωπικά, απλά σε παίρνει η μπάλα. Αν ανήκεις στις άλλες κατηγορίες (όπως οι περισσότεροι), είμαστε κομπλέ 
Είμαι απο αυτούς που έφτασαν 2 λεπτά (με το ρολόϊ
) πριν βγουν οι DT…
Αλλά και για τους άλλους που αναφέρεσαι…απο τη στιγμή που βαρέθηκαν ή δεν τους άρεσε,έπρεπε να αποθεώσουν με το ζόρι?
Και για να μην παρεξηγηθώ…προφανώς και δεν εννοώ οτι αν δεν σου αρέσει αυτό που βλέπεις να γιουχάρεις ή να πετάς πράγματα (τα έχουμε δει κι αυτά)!! 
Αλλά να χειροκροτήσεις απο ανακούφιση στο τέλος…δεν το βρίσκω και τόσο τραγικό!! :lol:
Τέλος πάντων…επειδή έχουμε βγεί πολύ off topic και επειδή πάει να γίνει chat το θέμα…ας το τελειώσουμε κάπου εδώ… 
Εγώ δε λέω ούτε να αποθεώσεις ούτε να κράξεις ούτε γενικά το τι θα κάνεις ενώ κοιτάς,εγώ λέω να πας κ να κοιτάς. Να δεις κ τις άλλες μπάντες,έτσι προχωράει το πράγμα, διότι το να χωθεί μια είτε άγνωστη είτε ανερχόμενη μπάντα σαπορτ σε ένα γνωστό κ μεγάλο όνομα είναι ένα απο τα βασικά που θα την βοηθήσουν να ακουστεί και να δημιουργηθεί σούσουρο γύρω απο αυτήν. Πολλές φορές είναι πολύ δύσκολο για μια μπάντα να κλείσει τέτοια σαππορτ,κ κάτι τέτοια περιμένει για να αδράξει την ευκαιρία να κάνει κάνα ευρύτερο άνοιγμα,οπότε εαν ο κόσμος σνομπάρει ή βαριέται ή λεέι οκ εγώ μόνο τους headliners θα πάω να δω, καταλαβαίνεις προφανώς ότι δεν τσουλάει το πράγμα.
Φιλικά πάντα, τη γνώμη μας λέμε ε (πλζ μην το ξεχειλώσουμε στην ανάλυση βαριέμαι :p)
Επέστρεψα στη βάση μου και ήρθε η ώρα να [B]αναθεωρήσω [/B]την εν θερμώ δήλωση μου!
Dark Tranquillity ρε, όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες
Είπατε πολλά τόσες μέρες οπότε σεντόνι alert
[SPOILER][B]Ξεκινάω με τα supports…[/B]
Πήγα με λεωφορείο οπότε ήμουν αρκετά νωρίς στο Principal και είδα και τα 2 bands
Στο 1ο ο ήχος ήταν λίγο απάλευτος αλλά τα παιδιά έκαναν φιλότιμη προσπάθεια!
Οι Scar of the sun δε μου άρεσαν καθόλου για πολλούς λόγους βαριέμαι να γράφω(ο ντράμερ έπαιξε όλο το live με το στόμα ανοιχτό:lol:)
Δε με τρέλαναν αλλά από το CD που έπαιζε μέχρι να βγουν ή από το να κάθομαι έξω το προτιμώ
[B]Και βγήκαν οι Dark![/B]
O ήχος αν και σε γενικές γραμμές μου φάνηκε μέτριος προς καλός σε ορισμένα κομμάτια ήταν χάλια…σε σημείο να μην καταλαβαίνεις πιο τραγούδι παίζει/τι λέει ο Μίκαελ
Όσο για αυτόν…respect!Έκανε ότι μπορούσε για μας ανεβάσει, έδινε ό,τι είχε σε σημείο να κάνει τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας να φαίνονται λες και βαριούνται!Η φωνή του σε πάρα πολύ καλά επίπεδα, όπου την άφηνε να φανεί ο ήχος δηλαδή(Therein:thumbup: )
Το setlist που ήταν γνωστό, δυνατό!Σίγουρα μπορούσαν να έχουν 10 φορές καλύτερο αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι και το συγκεκριμένο σπέρνει!
Βέβαια ψιλοχαλάστηκα που δεν έπαιξαν Punish My Heaven
Γενικά η μπάντα έπαιξε καλά, αν και δεν είναι για να παίζει μπροστά σε τέτοιο και τόσο λίγο κοινό
[B]Στα του κοινού[/B] τώρα που αρχικά μου χάλασε την εικόνα για το live
Γιατί τόσο λίγος κόσμος ρε γμτ?
Όσο να’ναι ο κόσμος δίνει ενέργεια στο live και όταν είσαι μπροστά στο κάγκελο και γυρνάς να δεις πίσω και βλέπεις ένα άδειο μαγαζί χαλιέσαι…εγώ τουλάχιστον
Όταν αυτός ο κόσμος όμως είναι και για τον πούτ$ο τότε η κατάσταση χειροτερεύει ακόμη περισσότερο
[SPOILER]Δε σχολιάζω τους “μη true”, όχι μεταλάδες και άσχετους που σκάνε σε συναυλίες γιατί καλά κάνουν και έρχονται αν γουστάρουν εφόσον δε με ενοχλούν(π.χ να χτυπιέμαι και να έχω άτομα δίπλα μου να στραβώνουν/δυσανασχετούν/διαμαρτύρονται ότι τους σπρώχνω).Είδα γκόμενα που είχε έρθει με το φίλο της λογικά και φορούσε ψηλοτάκουνη γόβα:metal:[/SPOILER]Κοινό χωρισμένο στα 3 πρώτη φορά έβλεπα
Μπροστά κάγκελο όσοι ήθελαν να χαϊδέψουν τα μαλλιά του Στάνε, πίσω τους κάποιοι που χτυπιόντουσαν σε άκυρες στιγμές, πίσω τους ΚΕΝΟ και τέρμα πίσω κάποιοι καθόντουσαν σε τραπέζια:!:
Μπουζούκια κι έτσι
Όπως ανέφερε κάποιος όταν ο Στάνε έκανε stagediving η εικόνα του χώρου ήταν απογοητευτική
[SPOILER]Εδώ να πω ότι το stagediving δεν είναι για όλους ρε πού$τη μου.
Ανέβαινε όποιος γούσταρε και πηδούσε και είχε την απαίτηση να τον πιάσουμε ακόμη κι αν ήταν 100kg
Γι’αυτόν με τις παραλλαγές το λέω:thumbdown:[/SPOILER]
Eν κατακλείδι μια χαρά πέρασα, γούσταρα, χτυπήθηκα, απόλαυσα DT, πήρα και το μπλουζάκι μου και όλα ok!
Σίγουρα θα μπορούσε να ήταν καλύτερα αλλά δε γαμείς…next time
Δεν παίζει πάντως να ξαναέρθουν Θεσ/νίκη
:p[/SPOILER]
qft