Dark Tranquillity : 21/05 Principal, Θεσ/νικη & 22/05 Gagarin, Αθηνα

ε τι πολλά είναι? οταν έχουμε περιμένει να αρχίσει ενα live και είμαστε σαν τα αγγούρια όρθιοι ακόμη και δυο ώρες (και μέσα και έξω), μας χαλάει να ακούσουμε μουσικουλα? ή να ανακαλύψουμε κατι καινούριο?
φαντάσου να πας σε ενα Live να σνομπάρεις ενα support και σε 2 χρόνια να ειναι το next big thing…και εσύ να έχεις να λες οτι…δεν τους είδα γιατι είπα να ζαχαρώσω καμιά γκόμενα απεξω…
επίσης αυτό με τις συζητήσεις στα Live εχει πάρει μορφή χιονοστιβάδας… Βρε death metal live(λέμε τώρα) να είναι , ο άλλος θα πάει να μιλήσει…!! συζήτηση μετά μουσικής…

Απ’τους Scar of the Sun καλυτερα εξω,ορθιος,πεινασμενος και να κρυωνεις:(

Ε δεν έχει και άδικο ο pumpkin. Τουλάχιστον όμως μέχρι να τους απορρίψετε, ας τους ακούσετε μια φορά και μετά άντε γειά…:lol:

Αν υποθεσουμε οτι εχεις ιδεα τι παιζουν τα σαππορτ και δε σ’αρεσει,εχεις και λιγο-πολυ υποψη σου οτι σαπορτ=μιζερια, κακος ηχος,δεν ξερουμε και τα τραγουδια (που σ’αυτο το υφος δεν παλευτετα), ειναι και 3 τα σαπορτ οποτε ποιος καθεται ορθιος τωρα, γιατι να μην κατσεις εξω με την μπυριτσα απο το περιπτερο και το τσιγαρακι, πεζοδρομιο, και να δεις μονο αυτο που σ’αρεσει τελικα?

στο αρχικό ποστ ειπα… [I]αν κάποιος [B]διαμαρτύρεται για τις τιμές[/B] και σνομπάρει τα σαπορτ[/I]

αλλά και χωρίς αυτό…

τι περιμένεις μετά? λεμε για κακό ήχο αλλά δεν θέλουμε να δούμε τις μπάντες…πάντα κακό ήχο θα έχουν…αφού δεν μας νοιάζει για αυτούς…
λέμε οτι δεν ξέρουμε τα τραγούδια αλλά δεν θέλουμε να τα μάθουμε(έστω και με τον δύσκολο τρόπο…και δεν λέω για κάποιο συγκεκριμένο είδος)…
επίσης για έμενα προσωπικά, μου κακοφαίνεται κάποιος να είναι στη σκηνή , να προσπαθεί, και εγώ να προσπαθώ να ρίξω γκόμενα έξω από το μαγαζί…
επίσης το να ανακαλύψεις κάτι σε Live που δεν ήξερες είναι Priceless…

τώρα αμα ξέρεις τι παίζουν και δεν μπορείς με την καμία, άντε να κάτσεις έξω…
αλλά το σνομπαρισμα κάποιου που ακούει το είδος που “παίζει” σε ενα Live και δεν κάθεται να τσεκάρει τα σαπορτ μου φαίνεται μαλακία…

τελος παντων,ίσως και να είναι κόλλημα δικό μου…

Εγω νομιζω οτι απο τα σαπορτ το πολυ να παρεις μια σχετικη ιδεα τι παιζει στο λαιβ. Ας πουμε στους Manowar, οι τυποι που επαιξαν ειχαν τραγουδισταρα, αναθεμα κι αν καταλαβαινεις ομως αν λεγαν τιποτα οι συνθεσεις τους (τυπικο ανεμπνευστο στρουμφοπαουερ μου φανηκαν εμενα ας πουμε). Αλλα περιμεναν ολοι τους αλλους, δεν πιστευω οτι ασχοληθηκε μαζι τους ουτε το 10% απο αυτους που ηταν στο μαγαζι.Ε,τι να καθομασταν μεσα τι εξω, το πολυ πολυ θα χαναμε εναν καλο τραγουδιστη.

Το θεμα ηχος, μην το υποτιμας. Εχει παγιωθει μια κατασταση που λιγο πολυ δε θα εχεις ιδεα τι βλεπεις και ακους.

! δεν το υποτιμώ…το αντίθετο προσπάθησα να πω(μάλλον αποτυχημένα όπως φαίνεται:p)

καταλαβαίνω το παράδειγμα σου, απλά επειδή είμαι και αγαπουλης, πάντα ένοιωθα άσχημα οταν έβλεπα ενα μικρότερο συγκρότημα να παίζει σε φίλους και συγγενείς, ενω έχουν κοπεί εισητηρια για το live και απέξω εχει περισσότερο κόσμο…

αλλά πραγματικά ίσως να είναι κόλλημα δικό μου όπως είπα και πριν

*σκέψου αυτούς στην αγγλια σε ενα Live που ενω ακυρώθηκαν οι Jethro Tull την ωρα που ηταν φίσκα το μέρος,δεν το κούνησαν ρούπι και είδαν αυτό που είδαν.!! τους παντελώς άγνωστους sabbath(άσχετα που στην αρχή πετάξαν και μερικά αντικείμενα:lol:) που την έστηναν απέξω από τα Live μπας και ακυρωθεί κανένα μεγάλο όνομα και πάρουν τη θέση τους…
αν έφυγε κάποιος από αυτό το Live θα εχει να το λέει…μάλλον όχι.!!
**μάλλον το πήγα μακριά…πάω για ύπνο…

Και γω το ιδιο, απλα καταλαβαινω και τον αλλο που το βλεπει αλλιως

Εδώ που τα λέμε, καλύτερα έξω, παρά να χειροκροτάς όταν ανακοινώνεται το τελευταίο τραγούδι των support aka να τους λες έμμεσα «άντε τελειώνετε, δεν την παλεύω άλλο».

Άμα είσαι κάφρος όμως…

Sorry που το αναφέρω ξανά, αλλά πραγματικά αηδίασα.

Εγω θα προτιμουσα να εβλεπα περισσοτερες μπαντες σαν τους insidead με τετοια ενεργεια και ανταποκριση και πολυ λιγοτερες σα τις αλλες δυο , τους misery kai scar. Ενταξει δε βγηκα ουτε εξω απο το κλαμπ ουτε γιουχαρα για να κατεβουν αν και μου περασαν απο το μυαλο και τα δυο αλλα η αληθεια ειναι οτι η ωτοασπιδα πηγε συννεφο.

Αφού όλοι γνωρίζατε το πρόγραμμα ωρών γιατί δεν κάνατε το εξής απλό που έκανα κι εγώ? :stuck_out_tongue: Μπορούσατε να φτάσετε στο χώρο λίγο μετά τις 10 που τέλειωνε το τελευταίο support και όλα κομπλέ :smiley:

Καλή ιδέα.

Πλάκα θα 'χε να την υλοποιούσες το 2007 που δεν είχαν φτάσει οι Samael στο Gagarin και βγήκαν οι DT πρώτα :slight_smile:

Το έκανα εγώ και δεν είχε καθόλου πλάκα

Χαχαχαχαχα βασικά τότε η εκτύπωση των εισιτηρίων ήταν τέτοια που νόμιζες ότι οι tranquillity ήταν οι headliners αλλά τελικά ήταν οι Samael. Πήγα και γω αργοπορημένη για να μη φάω samel στη μάπα και με το που μπαίνω Υδρόγειο ακούω μέσα σε μισό λεπτό να βουίζουν τα πλήκτρα του terminus και να πετάγεται ο stanne στη σκηνή! Τρελάθηκα! Παραλίγο και θα τους έχανα!!! Ζημιά που πήγαμε να πάθουμε!

That was irony, wasn’t it? :Ρ

Δηλαδή αμα δεν την παλεύει κάποιος τι πρέπει να κάνει?Να τους αποθεώνει με το ζόρι επειδή τους έβαλαν να παίξουν? :-k
Προσωπικά επειδή πλέον τα βαριέμαι απίστευτα τα support πηγαίνω στις συναυλίες λίγη ώρα πριν παίξει το συγκρότημα που θέλω!!Προχτές πχ έφτασα 22:18 και ξεκίνησαν 22:20!!!
Κι επειδή κάποιος ανέφερε πιο πίσω οτι κάποιο απο τα support μπορεί να γίνει το next big thing…απ’ ολα αυτά τα γκρουπ που εμφανίζονται στις συναυλίες οι πιθανότητες να είναι κρυμμένο το next big thing είναι 1 στα 1000…
Όποτε δε θα ρισκάρω 999 φορές βαρεμάρας και ταλαιπωρίας για να πετύχω το ένα το καλό!!!Θα παω να τους δω όταν θα γίνουν αστέρια!! :lol:
Δικαίωμά του του κάθε συγκροτήματος και μαγκιά του να καταφέρνει να παίζει support σε μεγάλες συναυλίες (και μακάρι όσοι περισσότεροι μπορούν να κάνουν όλα όσα ονειρεύονται στη μουσική)…δικαίωμά σου να πηγαίνεις απο νωρίς σε συναυλίες και να την ψάχνεις με ότι γκρουπ παίζει…δικαίωμα μου να τους γράφω ή να εμφανίζομαι αφού έχουν τελειώσει ή να πίνω τις μπύρες μου έξω αν δε μου κάνουν αίσθηση… :slight_smile:

Όσο για το 2007 ήταν μια περίπτωση που δε συμβαίνει κάθε μέρα…και στο φινάλε άλλο να πας νωρίς και να δεις Samael κι άλλο αυτούς που έπαιζαν προχτες… :stuck_out_tongue:

θέλω ένα απο τα προχθεσινά συγκροτήματα να γίνει τεράστιο…να σου πω εγώ…:stuck_out_tongue:

Διακαιώματα έχουμε όλοι επειδή έχουμε Δημοκρατία,αλλά άμα σκέφτονται όλοι σαν εσένα την κάτσαμε,καλύτερα να το διαλύσουν όλες οι μικρές και/ή εγχώριες μπάντες να τελειώνουμε

Α,μάλλον οφτόπικ οι τελευταίες σελίδες ε,μπορούν να μεταφερθούν και σε ένα σχετικό νήμα που υπάρχει κάπου στο take the stage νομίζω

[B]Edit:[/B] Αυτό πήγαινε στο προηγούμενο μύνημα,όχι στο αποπάνω

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΡΕΝΤΓΟΥΕΗΒΣ.

Μα γιατί με ειρωνεύεσθε αγαπητέ??? :slight_smile: