Εντάξει, ήταν απλά τραγικό όταν ο τραγουδιστής των Scar of the Sun ανακοίνωσε το τελευταίο κομμάτι και κάποιοι χειροκρότησαν με αποτέλεσμα ο πρώτος να πει: «ΟΚ, Tranquillity μετά, το καταλαβαίνω» ή κάτι τέτοιο, δε θυμάμαι ακριβώς.
Για τους headliners τα είπαν ήδη, δεν έχω να προσθέσω κάτι.
Τον ήχο πού τον είδατε πολύ καλό, και ειδικά στους Daylight Misery που δεν ακουγόντουσαν τουλάχιστον τα φωνητικά στην καλύτερη;
Μετά βελτιώθηκε κατά τη γνώμη μου ο ήχος, αλλά πολύ καλός δεν έγινε ποτέ νομίζω.
Π.χ. το Terminus σε κάποια σημεία δεν ακουγόταν, απλά ήξερες ότι αυτό παίζουν.
Το πρώτο μισό Lost to Apathy τα ίδια.
Κι ο τραγουδιστης/κιθαριστας των Insidead πρεπει να κανει κατι με τα φωνητικα επειγοντως. Στο Haunted εσπερνε και μοιραζε πασατεμπο, ενω στα δικα τους δε μου αρεσε καθολου. Και κριμα γιατι εχουν ωραια κομματια τα παιδια, η φωνη με χαλασε πραγματικα πολυ.
νταξη στη σαλονικα μπορει να μην ειχε πολυ κοσμο μπορει ο ηχος να ηταν μετριος αλλα
ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕ
πραγματικα ο stanne ειναι απο τους καλυτερους φροντμαν που εχω δει…οταν ερχοταν μπροστα σου πραγματικα ηταν λες και σε εδιναν εκσταση βαρουσα κλοτσιες το καγκελο!
ρισπεκτ πραγματικα ΛΙΓΕΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΣΑΝ Κ ΑΥΤΟΥΣ…
στη Θεσσαλονίκη ήμουν στο “μπουλούκι αριστερά της σκηνής” και προσωπικά το καταευχαριστήθηκα, έμεινα από νωρίς χωρίς φωνή και μετά απλά έβγαζα άναρθρες κραυγές. στην Αθήνα στην εισαγωγή του lethe ακουγόντουσαν τζιτζίκια, και δυστυχώς και στα 2 λάιβ πολύ λίγοι κατάλαβαν πόσο τυχεροί ήταν που άκουγαν ζωντανά το “gallery”.
ο Stanne μου είπε ότι δεν έπαιξαν το punish my heaven λόγω τεχνικών προβλημάτων με τον προτζέκτορα και κάτι άλλο που δεν έπιασα με τον ντράμερ, του είπα ότι ο Therion νευρίασε πολύ που δεν το έπαιξαν όμως, μου λέει “έλα να βγούμε τότε μια φωτογραφία να του στείλεις να παρηγορηθεί”, βγήκαμε, sandor θα σ’την στείλω με την πρώτη ευκαιρία, να ξέρεις.
Να κάνω μια ερώτηση σε όσους πηγαν στην συναυλία της Αθήνας…Ήταν sold out και περίμενε κόσμος εξω να μπει ή δεν αληθεύει αυτό που μου είπαν;Γιατι δεν είναι και τόσο έγκυρο το συγκεκριμένο άτομο…
Thanks…Επείδη ο συγκεκριμένος είναι ψεύτης και άπλα ήθελα να διαπιστώσω.Χεχεχε
Μου είπε και καλα ότι ήταν sold out και δεν μπορούσε να μπει και ότι περίμενε και καλα πολύς κόσμος έξω να μπει…
ΤΙ ΨΕΜΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!!!
Κόσμος περίμενε, αλλά απλά για να μπει μετά το τέλος των σαπόρτ. Λες και… ξέρωγω. Είσαι που είσαι εκεί δηλαδή, τι σε πειράζει να δεις και μερικές μπάντες παραπάνω;
[I]Daylight Misery[/I] - ωραία στοιχεία, σωστή ανατροφή, παρά την όποια κοινοτυπία τους. Υποσχόμενοι.
[I]Insidead[/I] - πολύ ενεργητικοί, ξεσήκωσαν τον κόσμο, η διασκευή στους Haunted (“No Compromise”) τους πήγε πάρα πολύ, ο τραγουδιστής θα μπορούσε να τα πάει και καλύτερα στα δικά τους. Επίσης υποσχόμενοι.
[I]Scar Of The Sun[/I] - οι μόνοι που με άφησαν ψιλοαδιάφορο, καλοστημένοι αλλά κάπως μονότονοι, ίσως να έφταιγε και η σειρά που βγήκανε, dunno…
Για τις λατρείες μου δε λέω τίποτα, τα λέω όλα στο ριπορτ, το οποίο ομολογώ ότι μου βγήκε αρκετά οπαδικό, αλλά έτσι ειν’αυτά :roll: