Dark Tranquillity : 21/05 Principal, Θεσ/νικη & 22/05 Gagarin, Αθηνα

Τόσο χάλια είναι οι Scar of the Sun? άκουσα ένα κομμάτι αυτό που παίρνει μέρος και ο Mikael και δεν ήταν τόσο κακό αλλά από ένα τραγούδι δεν μπορώ να κρίνω

17 και σήμερα! :smiley:

Ίσως το μοναδικό Live μέχρι τώρα στο οποίο δεν θέλω να ξέρω το setlist αλλά θα είναι διπλή η απογοήτευση σε περίπτωση που δεν παίξουν το Lethe ή το The Treason Wall. Οπότε βάλτε κανένα spoiler σε περίπτωση που ποσταρετε κανένα setlist

Παίδες, εισιτήρια για Θεσ/νίκη έχει το tickethouse ε?
Γιατί στον κατάλογο που είχε στη σελίδα δεν την είχε τη συναυλία

Ναι εγώ από tickethouse πήρα

δε θελω να ξεχνιομαστε…[B]9 και σημερα[/B]!!:D:D

αντε γιατι βλεπω λιγες σελιδες και εδω και στεναχωριεμαι! (πρεπει να φτασουμε τις 150 οπως με τους Guardian!:p)

Να υποθέσουμε ότι το σουηδικό melodic death δεν έχει τόσους fans στην Ελλάδα?? :stuck_out_tongue:

Πάντως αναμένουμε με ιδιαίτερη πόρωση αυτή τη μπάντα, εδώ μπορείτε να δείτε και το μινι τουρ που θα κάνουν πριν τα καλοκαιρινά φεστιβάλ.
http://www.darktranquillity.com/tour/index.html

τα πολλά λόγια είναι φτώχια…DT στα μεγάφωνα ΡΕΕΕΕΕΕΕ (έχω πανηγύρι κάτω από το σπίτι μου και έχει βάλει πρωινιάτικα ο παλικαράς νησιώτικα :? αλλά έτσι, ο Θεός τιμωρεί και πάει ο καιρός για βροχή :lol:)

Δεν το είχα συνειδητοποιήσει ότι έμειναν 9 μέρες για να δω επιτέλους DT ζωντανά:vibrate::vibrate::vibrate:

Για όσους τους έχουν ξαναδεί, το setlist μάλλον θα απογοητεύσει ελαφρώς (ειδικά αν λείπουν κομματάρες σαν τη Λήθη), για τους υπόλοιπους θα είναι καλύτερα τα πράγματα.

Εγώ θα τους δω πρώτη φορά, όμως η αλήθεια είναι ότι τη Λήθη, αλλά και το Edenspring από το ίδιο άλμπουμ θα τα ήθελα. Αλλά απ ότι έχω δει από κάποια περσυνά σετλιστ μάλλον ΔΕΝ…
Όπως και να χει θα το ευχαριστηθώ το live…

Καλά ναι, αυτό είναι σίγουρο :wink:

Αυτή τη φορά λέω να μην είμαι στις πρώτες σειρές, να κάτσω να τους απολαύσω από απόσταση.

Κρίμα πάντως η λήθη είναι από τα αγαπημένα μου κομμάτια, και τι δεν θα έδινα για να το ακούσω

Άμα τους πρήξουμε να το παίξουν λέτε να μη συγκινηθούν να το προσπαθήσουν; :Ρ

Tα τελευταία setlists τους δεν είναι και τα πιο δυνατά, μιας και βασίζονται περισσότερο στα τελευταία άλμπουμς αλλά εμένα που θα τους δω και πρώτη φορά με καλύπτουν!
Μακάρι να παίξουν The Treason Wall:papas:

Ποιοί θα είστε Θεσ/νίκη?
Για τα λεωφορεία πρέπει να πάρουμε κάποιο τηλ. πιο πριν?

Όλα τα live έχουν θαφτεί στη σκιά του The Wall
:!:

παρε στο πρινσιπαλ ρε συ και πες το ονομα σου για λεωφορεια.αν και σ εμενα στους λοστ ουτε ονομα ρωτησαν ουτε τπτ.ετσι μπηκα ετσι ηρθα.βεβαια γινοταν χαμος και ειχαν βαλει πολλα.

ηθελα να παω,αλλα WALL:roll:

Θα πάρω από βδομάδα
Kαι γω γούσταρα να πάω WALL αλλά…πολλοί λόγοι!:stuck_out_tongue:

πω ρε πουστη ξενερα το σετλιστ.ελεος γαμω και την περιμενα πως και πως τη συναυλια…ξενερωσα.

ποιο σετλιστ ρε παιδιά;

18 Μαΐου στην Τουρκία δεν ξεκινάει το μίνι τουρ;

λένε για τα τελευταία setlist που έχει στο setlist.fm τα οποία πρέπει να είναι από Live Φεβρουαρίου και πριν