Μακάρι ν’ αλλάξει κάπως το setlist και να προστεθούν/αλλάξουν 2-3 κομμάτια να γουστάρουμε περισσότερο…
ε ναι τα πιο προσφατα,απο Νοεμβριο και Φλεβαρη ειναι.Ελπιζω να ειναι διαφοτερικο στο τωρινο τουρ.
Παίξανε και Σουηδία το Μάρτιο. Δε βρίσκω σετλίστ, αλλά ίσως να μην είναι και αντιπροσωπευτικό γιατί για την περιοδεία στα Βαλκάνια μπορεί να κάνουν κάποιες αλλαγές.
Και στην Ινδία έπαιξαν δύο διαφορετικά κομμάτια από την ευρωπαϊκή περιοδεία
[SPOILER]Therein αντί για Sun Fired Blanks και Focus Shift αντί για One Thought[/SPOILER].
Γιατί ξενερώνεις ρε θεριέ; περιμένεις να σου παίξουν όλο το Gallery το 2011;
[SPOILER]Με το ομώνυμο και το punish my heaven και πάλι καλά να λες…[/SPOILER]
[SPOILER]Παντως στα τελευταια σετλιστ που παιζουν στο setlistfm δν υπαρχει ουτε ενα κομματι απο mind’s I ,γουατ δα φακ δλδ ! :([/SPOILER]
ε νταξει το τελευταιο δεν με ξετρελανε και παιζουν 5-6 απο εκει,και απο Gallery,Damage Done ελαχιστα.
Ειναι και οτι δεν τους εχω δει ποτε σε φουλ σετ,την αλλη φορα ηταν 50λεπτο και δεν ηταν αρκετο φυσικα
ψήσου για 18 νοέμβρη τότε
[SPOILER][/SPOILER]
ουτε ενα απο τον καλυτερο δισκο (οκ, μαζι με gallery) ειδικα το τρισμεγιστο insanity’s crescendo να λειπει… κριμα…
[-X
Αυτό πέρα απ’ το live στο Μιλάνο που μαγνητοσκοπήθηκε, δε νομίζω ότι το παίζουν πλέον…
Ε είναι και λίγο δύσκολο να το παίξουν
DARK TRANQUILLITY, ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΤΡΥΠΕΣ), και άλλες προσκλήσεις για τις συναυλίες τους στην Θεσσαλονίκη στην εκπομπή EPICENTER την Κυριακήi 15 Μαίου (20:00-22:00) στο Republic 100,3…
Έχετε ακούσει κάτι για το σετλιστ, τη διάρκεια…;
Εισιτήρια που θα βρούμε; Στο τίκετ χάουζ;
Ναι, τικετ χαουζ έχει.
Τώρα για setlist, περιμένουμε μέχρι Τετάρτη νομίζω που ξεκινάει η μικρή περιοδία που θα κάνουν.
Ευχαριστώ πολύ!
Ωραίο εισιτήριο πάντως.Έχει το εξώφυλλο του DVD τους.Άλλα ρε γμτ,νούμερο 80…??? Τόσα λίγα πουλήθηκαν??
Εγώ έχω 555 πάντως, αν και αμφιβάλω αν έχουν σχέση τα νούμερα των εισητηρίων με τον αριθμό των πωληθέντων.
Αφού πουλιούνται από 2 μαγαζιά. Στο 1 πρέπει να έχει τα πρώτα μισά και στο άλλο τα υπόλοιπα.
Εγώ παντός πήρα το 9 και ναι το εισιτήριο είναι ωραίο
Πήρε κανείς τηλ για τα λεωφορεία…μη χρεώνομαι τζάμπα
πιθανο σετλιστ κανεις?
Περίμενε μέχρι το βράδυ να δούμε τι θα παίξουν σήμερα.
Σημερα παιζουν Τουρκια,οποτε αυριο θα ξερουμε