Dark Tranquillity : 21/05 Principal, Θεσ/νικη & 22/05 Gagarin, Αθηνα

Θα μπορούσες να το διευκρινήσεις εξαρχής…

Ε ναι, τσάμπα χαρήκαμε…:frowning:

Για Αθήνα έχουν ανακοινωθεί 3 support για Θεσσαλονίκη ρώτησα στο fb του principal και μου είπαν 2 ευτυχώς γιατί 3 support καταντάτε κουραστικά

Λεωφορεία φεύγουν από λευκό πύργο στις 8, κρατήσεις δεν νομίζω να είναι απαραίτητες όπως πάντα. Από ότι κατάλαβα τα λεωφορεία πάντα φεύγουν 1 ώρα πριν την έναρξη του Live

δυστυχως το σετλιστ δεν εχει καμια εκπληξη

τεσπα
θα μαστε εκει να στηριξουμε

έχει μία και συγκλονιστική8)

η οποια ειναι?

οπς έκανα ένα λαθάκι:oops:

http://www.setlist.fm/setlist/dark-tranquillity/2011/the-silver-church-club-bucharest-romania-43d3dbe3.html

To setlist από τη δεύτερη μέρα της περιοδίας. Καμία αλλαγή από όσα είχαμε πει και στα προηγούμενα ποστ.

Ρε παιδιά, έλεος πια με το setlist. Δηλαδή τόσα χρόνια πως ζούσατε? Πηγαίνατε σε όλα τα live που γουστάρατε χωρίς να ξέρετε τι παίζουν και τώρα πρέπει να μάθετε πρώτα για να αποφασίσετε αν θα πάτε? Δε λέω, αν δεν έχετε χρήματα και το σκέφτεστε να πάτε ή όχι, ένα εξαιρετικό set δίνει ώθηση, αλλά λίγο ήμαρτον πια…παράπονα πάντα θα υπάρχουν, καθένας θα θέλει τα αγαπημένα του. Μη γινόμαστε τόσο αποβλακωμένοι, ξέρουμε έτσι κι αλλιώς ότι τουλάχιστον οι DT, καλώς ή κακώς, τα 3 πρώτα τους albums τα τιμάνε ελάχιστα πλέον. Ένα αγαπημένο μας συγκρότημα πάμε να δούμε που δεν μας κάνει την τιμή να έρχεται και κάθε χρόνο, όπως μερικά άλλα. Πάμε να γουστάρουμε, να περάσουμε καλά και τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες.

Και όσο για τα support, συμφωνώ ότι 3 είναι πολλά…αλλά αν είχατε κι εσείς ένα συγκρότημα και προσπαθούσατε να ακουστεί το όνομά σας, τέτοιες ευκαιρίες θα περιμένατε…και για όσους δεν γουστάρουν, δεν είναι ανάγκη να σκάσουν μύτη απο τις 8, ελάτε αργότερα.

Όλα αυτά είναι προσωπικές μου απόψεις, σέβομαι την άποψη όλων, μιλάω γενικά για όλα τα live, απλά βρήκα την αφορμή και τα είπα τώρα…πάμε την Κυριακή να τα κάνουμε ΠΟΥΤΑΝΑ!!! ΜΟΝΟ DT ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!

[SPOILER] Zodijackyl Light, To A Bitter Halt, Indifferent Suns και ας πεθάνω! Όνειρα… [/SPOILER]

Καλημέρα φίλε.
Το setlist δεν είναι κριτήριο για τους περισσότερους πιστεύω αν θα δουν ένα συγκρότημα ή όχι. Κάνουμε αναφορά στο setlist για πληροφοριακούς και μόνο λόγους και για τίποτα άλλο, γιατί πολλά άτομα στο φορουμ θέλουν να ξέρουν από πριν τι θα ακούσουν. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Εξάλλου, εγώ προσωπικά (αλλά και οι περισσότεροι, έτσι?) έχουμε αγοράσει εισητήριο πριν γίνει γνωστό το παραμικρό για τις επιλογές του συγκροτήματος σε αυτό το τουρ.

Εγώ πάω πάντα να δω Lives ανεξαρτήτου του setlist απλά θέλω να δω πάνω κάτι τι παίζουν μόνο και μόνο επειδή με τρώει η αγωνία. Όσο για τα support στο principal δεν έχεις επιλογές ότι ώρα σε πάνε τα λεωφορεία τότε πας και εσύ(στην περίπτωση μου τουλάχιστον) οπότε τα support όσα και να είναι πρέπει να τα δω όλα γιαυτό παραπονιέμαι για τα 3 support. Μου αρέσει να υπάρχουν support για την προώθηση των ελληνικών συγκροτημάτων αλλά πάνω από 2 support με κουράζουν

Πωλείται εισητήριο για Αθήνα 25ε. PM αν ενδιαφέρεται κάποιος…

το σετ λιστ μια χαρα ειναι ρε οκ λειπουν καποια τραγουδια αλλα ρε παιδια DARK TRANQUILLITY ρε τι σετ λιστ και μ@λακιες παμε να τα κανουμε πουταν@!

θα τα γαμήσουμε όλα 1 μέρα έμεινε. Σήμερα κρασιά μέχρι πρωίας και αύριο DT και όποιος επιζήσει

οχι ρε πουστη ταμειο εχει 30 τωρα το ειδα.
γαμωτο παω τωρα να παρω,Τζο αμα εισαι κλειστος σε γαμησα.

πωω γαμω και γω αυριο θα παρω…
δε πειραζει αν ειναι για τους θεους θα σκασουμε και 5 παραπανο…:stuck_out_tongue:

γιατι δεν πας μετροπολις? πηγα σημερα το απογευμα και πηρα χωρις κανενα αγχος

παντως ακομα και αυριο το πρωι θα εχει 25αρια (νομιζω)

νταξει ανοιχτος ηταν,πηρα \m/

Αδύνατος, μετρίου αναστήματος μοϊκανοφόρος με μπλουζάκι Lamb of God-wrath θα σκάσει μόνος στη συναυλία
Πείτε κανένα γεια μη ντρέπεστε:p

Δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά για τα λεωφορεία πήρα τηλ και έδωσα στοιχεία

Παιδιά τι ώρα φεύγουν τα λεωφορεία από λευκό πύργο για το principal??? Ας απαντήσει κάποιος παρακαλώ!!!