20:00
ξερουμε πως θα κινηθεί το time schedule για την κυριακη?
τι ωρα θα ξεκινήσει το πρωτο σαπορτ?
τι ωρα θα βγουνε οι dt?
ρε πουστη μου κυριακάτικα 3 σαπορτ?
παλι θα ξημερωθούμε?
Ευχαριστώ πολύ!
Doors open: 19:00
DAYLIGHT MISERY: 20:00 ? 20:30
INSIDEAD: 20:50 ? 21:20
SCAR OF THE SUN: 21:40 ? 22:10
DARK TRANQUILLITY: 22:30 ? 00:00
thanks
ελπιζω να τηρηθει
γιατι απο οσο θυμαμαι ελαχιστες ειναι οι συναυλιες που να εχει τηρηθει το προγραμμα
Κανένα καλό μαγαζί κοντά στο Gagarin παίζει? Γιατί τα 3 support δε παλεύονται, έλεος. Ακόμα το σκέφτομαι αν θα πάω…#-o
σε περιπτωση που καποιος δε θελει να δει τα support τι ωρα να ρθει?για θεσσαλονικη μιλαω
Δυστυχως,μετριοτητα σημερα.Κυριως λογω ΣΚΑΤΑ ηχου,ειδικα στο πρωτο μισο του λαηβ,αλλα εκει που ηρθε η μεγαλη ξενερα ειναι στο τελος.
[SPOILER]Δεν παιξαν PUNISH MY HEAVEN.Και στα σετλιστ που πηραν οσοι πηραν,ΤΟ ΕΙΧΕ.
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ.[/SPOILER]
Μαλακια,δεν περιμενα να ξενερωσω τοσο γαμωτο,το περιμενα πως και πως το σημερινο.
Καταπληκτικο λαιβ κατα τη γνωμη μου…οι dt ειναι στο top 5 μου και δεν θα μπορουσα να μην τους απολαυσω…το να εισαι καγκελο σε μια τετοια συναυλεια ειναι πραγματικα απιστευτο αφου ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ αυτος frontman δινει recital…προσωπικα δε με πειραξε που δεν ακουσα punish my heaven αν και οντως ηταν στο setlist… ελπιζω να ξαναρθουν συντομα!
Οι tranquillity είναι πολύ μεγάλο συγκρότημα για να παίζουν μπροστά σε τόσο άθλιο και λιγοστό κοινό. Μπάλα παίζαμε στο principal και το 60% (τουλάχιστον) ήταν άσχετο με το άθλημα. Τους απόλαυσα πάρα πολύ αλλά σίγουρα δεν ήταν και η καλύτερή μου.
[SPOILER]Δεν παίξαν punish my heaven ΕΛΕΟΣ!!! μας κουτσοκούρεψαν που μας κουτσοκούρεψαν το σετλιστ αυτό ήταν το αποτελείωμα!!! Τα ζάδια ξύπνησαν και καναν πιτ στο misery’s crown ΜΑ ΠΟΣΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! Τέτοια ασχετίλα είχα καιρό να βιώσω!!! ΚΑΙ ΕΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΑ!!! Και άμα ξαναδούμε tranquillity στη Θεσσαλονίκη (τουλάχιστον) να με χ****τε…[/SPOILER]
Mererfin, μου θυμίζεις τα ζώα στους Guardian που άρχισαν να σπρώχνουν στο “Sacred”.
Κρίμα παίδες, ελπίζω να δώσει ο παντοδύναμος Αλλάχ και να είναι καλύτερα τα πράγματα εδώ κάτω…
Jander κάνεις πλάκα? Γουστάρεις DT ή όχι? Είναι δικαιολογία αυτό με τα support? Το πρόγραμμα έχει ανακοινωθεί, έλα μισή ώρα πριν βγούνε.
Πέρα από την πλάκα αν συνεχίσει έτσι η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη δεν μας βλέπω καλά… ήδη τα μισά λαιβ μετακόμισαν στην Αθήνα. Δεν θέλω να σκέφτομαι πόσο χειρότερη θα γίνει η κατάσταση. Και το γεγονός ότι οι tranquillity άργησαν να βγουν και έκοψαν και από το σετλιστ σημαίνει ότι κάτι άσχημο παίχτηκε πριν το λαιβ.
Να περάσετε καλά όσοι πάτε σήμερα στη συναυλία.!!
τελικα τι ωρα θα βγουν οι DT? θα υπαρχουν οντως 3 συγκροτηματα support?
Καλημέρα. To πρόγραμμα το είχε βάλει κ ένα άλλο παιδί λίγες σελίδες πριν:
Doors open: 19:00
DAYLIGHT MISERY: 20:00 ? 20:30
INSIDEAD: 20:50 ? 21:20
SCAR OF THE SUN: 21:40 ? 22:10
DARK TRANQUILLITY: 22:30 ? 00:00
Καλα τωρα αυτα περι κοινου ασχετου κτλ ειναι λιγο τρουιστικα,συμφωνω οτι ειχε πολλους ακυρους που ξεραν ολα τα λογια των τραγουδιων του We Are the Void και στο LETHE που εγω ξελαρυγγιαστηκα απλα κοιτουσαν αμεριμνοι,οπως επισης τσατιστηκα με τα 3-4 γιδια που οποτε να’ναι αρχιζαν να χτυπιουνται και να κλωτσαν και να ριχνουν μπουνιες(δεν ηταν πιτ αυτο που καναν,απλα ηρθαν για να παιξουν ξυλο),αλλα νταξει δικαιωμα του καθενος να παει σε ενα λαηβ και να γουσταρει,αμα σε ενοχλει καποιος πας λιγο πιο περα και ουτε τον βλεπεις ουτε τον ακους.
Το χειροτερο πραγμα για μενα ηταν ο υπεραθλιος ηχος,με το που μπηκε το πρωτο κομματι ημουν δευτερη σειρα και πραγματικα ακουγες μονο βαβουρα,εφαγα πολυ μεγαλη ξενερα και πηγα προς τα πισω μπας και μπορω να ξεχωρισω κατι.Νταξει τωρα ο αλλος που λεει ηταν καγκελο και ηταν τελεια,μαλλον εβλεπε μονο τον Σταννε και του εφτανε.
Ελπίζω να μην παίξουν λιγότερο λόγο των υπόλοιπων σαπορτς. Θα είναι μια μεγάλη ξενέρα. Και ελπίζω σε ήχο ικανοποιητικό, γκαγκάριν παίζουν του φούστη, δεν μας έχει απογοητεύσει πολλές φορές ο ήχος εκεί.
Οι μόνοι μαζεμένοι σχετικοί ήταν ένα μπουλούκι στα αριστερά της σκηνής μάλλον εκεί βρισκόσουν και νόμιζες ότι το λαιβ είχε κάποιο παλμό, άμα δεν ήταν οι συγκεκριμένοι κλάφτα Χαράλαμπε. Ο ήχος στα δεξιά που ήμουν εγώ δεν ήταν τόσο χάλια ρε παιδιά. Σίγουρα όχι ο καλύτερος αλλά όχι και τραγικός όπως τον περιγράφετε. Η μόνη στιγμή που φάνηκε ότι υπήρχε πρόβλημα ήταν στο [SPOILER]lost to apathy[/SPOILER] τρόμαξα να το αναγνωρίσω.
Τραγική στιγμή όταν ο Stanne έκανε crowdserfing και συμπυκνώθηκε ο κόσμος στο συγκεκριμένο σημείο για να τον σηκώσει. Πραγματικά άδειασε όλη η ‘‘αρένα’’ του principal και φάνηκε πόσο λίγοι ήμασταν!
Δυστυχως το live ηταν απογοητευση, για μενα τουλαχιστον
Θα επανελθω να τεκμηριωσω
Εμένα ο ήχος μου φάνηκε καλός, πράγματι στο Lost to apathy δεν μπορούσα να το αναγνωρίσω. Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν πάρα πολύ λίγοι, είδα και εγώ μερικούς που δεν είχαν ιδέα από τα κομμάτια και χτυπιόνταν συνέχεια στο “πίτ”.
Στο Lethe ομολογώ ότι δάκρυσα στην αρχή
Επίσης το Miserys Crown σε κάνει να θες να χτυπηθείς, δεν παρεξηγώ κανέναν που έκανε πιτ στο συγκεκριμένο κομμάτι
ΡΕ ΔΕΝ ΈΠΑΙΞΑΝ ΤΟ PUNISH MY HEAVEN… είναι δυνατόν ρε πούστη?