Dark Tranquillity - Construct

Ξαναγάμησε!!! (Μετά το 2ο άκουσμα)

μου φτιαξατε τη μερα!!! αντε ρε μπανταρα!!!

Γ Α Μ Η Σ Ε ΛΕΜΕ

Κι εγώ φτιάχτηκα που φτιάχτηκες!!! :smiley:

χαχαχαχχαχα :metal::metal::metal:

Δεν με τρελαίνει, ίσως επειδή δεν το έχω ακούσει αρκετές φορές, μπορώ να πω όμως ότι μου αρέσει περισσότερο απ’το For Broken Words.

To ριφφ στο 0.50 ποσο σπερνει??

Μετά από 15 ακροάσεις μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλό κομμάτι! :slight_smile:

καλυτερο απτο προηγουμενο σιγουρα,ωστοσο πανε για πιο ατμοσφαιρικο ηχο και λιγοτερο in your face τραγουδια

Πολύ ωραίο κομμάτι, μου άρεσε ο ήχος και η ατμόσφαιρα, γενικά πάνε να κάνουν κάτι πολύ ατμοσφαιρικό απ ότι φαίνεται, ελπίζω να τους βγεί στο δίσκο.

Που είναι το review ρε παιδιά; Μας έχει φάει η αγωνία…:lol:

Καλό timing έχεις εσύ… :lol:

Γιατί το λες αυτό; Επειδή μόλις βάζατε νέα reviews;

ορίστε μεσιέ:

http://www.rocking.gr/reviews/album/Dark-Tranquillity—Construct/4851/

σε μια βδομαδα περιπου περιμενουμε και το πρωτο video clip του αλμπουμ…!

Thanks!!!
Παρεπιπτόντως ωραία κριτική CrippleGod. Απ’ ότι διάβασα το “έχουν” ακόμα αυτοί!!! Χαίρομαι και ανυπομονώ για τον δίσκο.

Σύντομα, και μια πολύ ωραία συνέντευξη που μας έχει παραχωρήσει ο Stanne…

Μπράβο ρε παιδιά, πολύ σας γουστάρω!!!
Outshined λογικά κι εσύ πρέπει να τον έχεις ακούσει τον δίσκο. Αλήθεια, πως σου φάνηκε;

Αρχικά, να ξεκαθαρίσω πως το αγαπημένο μου άλμπουμ τους είναι το “Projector” και γενικά μαζί με τα “Haven” και “Damage Done” είναι η εποχή που γουστάρω περισσότερο από αυτούς.

Τα τελευταία χρόνια είχα χάσει αρκετά την επαφή μου και νομίζω πως το νέο τους άλμπουμ μου έκανε την καλύτερη εντύπωση από τα 3 προαναφερθένα κι ύστερα.

To Haven νομίζω πως είναι το πιο αδύναμο τους. Δεν λέω έχει τις στιγμές του αλλά πλέον είναι το τελευταίο άλμπουμ που θα βάλω να ακούσω από αυτούς. Character, fiction νομίζω είναι τα καλύτερα μετά τα τα mind’s I και The gallery.

Ανυπομονώ για το single!